上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  25.0k

如果想揾女過夜應該去邊度搵?大約幾$?謝謝

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-6-18 07:49 PM 發表 查看引用來源
可以試下蛇美,NANA PLAZA,SOI COW BOY 既 GOGOBAR
或者你係日式MASSAGE 試過女女岩食,可以試下留CONTACT 撩佢同你過夜

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-6-18 07:49 PM 發表 查看引用來源
打漏左,過夜通常 5-6000 泰銖左右

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-18 03:40 PM 發表 查看引用來源

師兄咩時間去??
依兩間都係8點後會多女D(個人經驗)
同埋依兩間都常去,服務就OK啦
但CAN CAN我上次去都多後生靚妹坐係門口WO(但我冇入到)
不過唔緊要啦,附近咁多選擇,唔岩咪睇多兩間囉
最緊要係合眼緣,玩得開心
我緊要揀女睇女既過程都係好緊要既一環
有時睇仲開心過玩,哈哈 ...
我Addict 大概6:00去到, Can Cam 大概8:30去到。

我覺得有時都係撞彩,下次9/10月再去Bangkok可能試吓第二間.  

師兄你比較多經驗, 你recommend邊間會好啲? 我想要Full Service.  相頭最重要。

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-19 11:44 AM 發表 查看引用來源

打漏左,過夜通常 5-6000 泰銖左右
我覺得freelancer 2500-3000 ST / 5000-6000 LT 太貴, service 又未必好, 撞彩!:smile_13:

補充多一句, 玩freelancer 始終擔心安全, 尤其是打包返酒店。

:smile_13:

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:05 PM 發表 查看引用來源

我Addict 大概6:00去到, Can Cam 大概8:30去到。

我覺得有時都係撞彩,下次9/10月再去Bangkok可能試吓第二間.  

師兄你比較多經驗, 你recommend邊間會好啲? 我想要Full Service.  相頭最重要。 ...
有時真係要撞彩,addict如果8點後去我個人經驗會比較多人揀,同埋相頭較好
Cancan 算係相頭較好,同比較後生,當然服務就普通啦,我上次去9點後青一色後生女,都唔錯

如果你著重相頭,你可以試下addict隔離戈間102club,女相頭堅高質,但服務要撞,有d好好,有d好求其,感覺個場冇乜家教,服務亦唔統一
我以前成日去,但自從上年再去,中左兩次伏就冇再去過,我老友上次食左水野朝陽咁既樣,但身材一般,最慘冇服務,死魚一條

比多個建議你,如果睇左唔岩,不妨行多幾間,附近咁多選擇,唔洗勉強自己

希望幫到師兄你,祝好運👍

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:17 PM 發表 查看引用來源
補充多一句, 玩freelancer 始終擔心安全, 尤其是打包返酒店。

:smile_13:
所以我而家過夜寧願搵係massage 店試過好既女,撩佢地夜好過
起碼出左事,都知係邊度搵到佢,同搵到人幫手

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:10 PM 發表 查看引用來源

我覺得freelancer 2500-3000 ST / 5000-6000 LT 太貴, service 又未必好, 撞彩!:smile_13:
LT如果淨係一Q梗係唔化算啦,好多時d人玩LT都起碼玩兩三Q
不過唔玩過唔知好唔好玩,唔好玩就成晚戇居居,跌錢機會大

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-19 06:44 PM 發表 查看引用來源

有時真係要撞彩,addict如果8點後去我個人經驗會比較多人揀,同埋相頭較好
Cancan 算係相頭較好,同比較後生,當然服務就普通啦,我上次去9點後青一色後生女,都唔錯

如果你著重相頭,你可以試下addict隔離戈間102club,女相頭堅高質,但服務要撞,有d好好,有d好求其,感覺個場冇乜家教,服務亦唔統一
我以前成日去,但自從上年再去,中左兩次伏就冇再去過,我老友上次食 ...
謝謝師兄!我上次都有睇過你啲貼先至膽粗粗去試日式massage.  下次有機會我再去102睇睇乜料!

另外, 我上次都有去蛇美 玩ST.  之前聽其他人講好似幾 過癮 , 又有溝女feel.  不過去到 其實 有少許失望, 同啲女仔傾偈, 第二三句已經問你 “together? Short time? Long time?" 簡單啲講 就係人肉市場,  你想做邊個就做邊個( 當然如果你係阿差或者黑鬼可能啲女仔會say no).

因為我 酒店 近蛇美, 所以帶返酒店, 搞完之後條女又要返落去做第二轉,  其實都幾冇癮.  2500B 又唔係話平得好緊要, 所以感覺都係一般

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆