上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  25.0k

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-19 06:48 PM 發表 查看引用來源

LT如果淨係一Q梗係唔化算啦,好多時d人玩LT都起碼玩兩三Q
不過唔玩過唔知好唔好玩,唔好玩就成晚戇居居,跌錢機會大
冇錯, 所以我嘅諗法係最初同佢講ST, 如果好玩先至建議 LT,  不過都係嗰句,  安全 問題 ,唔想留一個陌生人過夜!

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

謝謝師兄!我上次都有睇過你啲貼先至膽粗粗去試日式massage.  下次有機會我再去102睇睇乜料!

另外, 我上次都有去蛇美 玩ST.  之前聽其他人講好似幾 過癮 , 又有溝女feel.  不過去到 其實 有少許失望, 同啲女仔傾偈, 第二三句已經問你 “together? Short time? Long time?" 簡單啲講 就 ...
日式massage 我個人覺得性價比較高,同埋只要唔岩食即刻轉場行多兩間,一定搵到好野食
最緊要係地點就腳啊嘛,祝你好運,我9月中秋節快閃3日,睇下會唔會撞到你:smile_30::smile_30:

蛇美D女大多數係學生或者日頭有份正職出黎做既,好老實做得依D都係睇錢架姐,唔通真係講感情咩
最多岩傾或者覺得你順眼咪電多你兩野,等你好FEEL D囉
如果要玩服務蛇美真係未必岩,蛇美係岩D主導性強既師兄玩
如果係懶鬼好似我咁就未必岩玩,我寧願撩D日式massage 女女過夜,起碼一定要有招呼,價錢又差唔多,一定岩玩先:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 09:50 PM 發表 查看引用來源

冇錯, 所以我嘅諗法係最初同佢講ST, 如果好玩先至建議 LT,  不過都係嗰句,  安全 問題 ,唔想留一個陌生人過夜!
師兄果然係精明消費者:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
真係玩還玩,安全最緊要
有貴重野真係收好係夾萬先好訓教,唔係起身人又冇,錢又冇,哈哈

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:17 PM 發表 查看引用來源
補充多一句, 玩freelancer 始終擔心安全, 尤其是打包返酒店。

:smile_13:
係啦, 我都驚驚地.....7月頭去bkk, 本來搵定三, 四個freelance嘅, 仲諗緊乾手淨腳去泰浴冇咁煩, 因為同屋企人去, call freelance又要book多間房, 又淨係中午至晚飯前可以玩.....何況都唔知bkk邊度有時鐘租......

引用:
原帖由 惡夢AGAIN 於 2019-6-20 11:56 AM 發表 查看引用來源

係啦, 我都驚驚地.....7月頭去bkk, 本來搵定三, 四個freelance嘅, 仲諗緊乾手淨腳去泰浴冇咁煩, 因為同屋企人去, call freelance又要book多間房, 又淨係中午至晚飯前可以玩.....何況都唔知bkk邊度有時鐘租...... ...
同屋企人去唔好搞咁多野啦,簡單D去大浴室或者日式按摩
玩完返去返去交人好過啦:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-20 04:12 PM 發表 查看引用來源

同屋企人去唔好搞咁多野啦,簡單D去大浴室或者日式按摩
玩完返去返去交人好過啦:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
日式嘅近期有咩好介紹 ??

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-20 10:47 AM 發表 查看引用來源

日式massage 我個人覺得性價比較高,同埋只要唔岩食即刻轉場行多兩間,一定搵到好野食
最緊要係地點就腳啊嘛,祝你好運,我9月中秋節快閃3日,睇下會唔會撞到你:smile_30::smile_30:

蛇美D女大多數係學生或者日頭有份正職出黎做既,好老實做得依D都係睇錢架姐,唔通真係講感情咩
最多岩傾或者覺得你順眼咪電多你兩野,等你好FEEL D囉
如果要玩服務蛇美真係未必岩, ...
 我九月會早你一個星期去😆

反而我自己未去過大浴室, 下次可能試試.  不過我估計都係好似澳門Darling差唔多. 😁

引用:
原帖由 惡夢AGAIN 於 2019-6-20 06:12 PM 發表 查看引用來源

日式嘅近期有咩好介紹 ??
我諗你可以參考下先前  038886師兄 嗰個舊帖 , 介紹日式按摩十分詳細👍

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

我九月會早你一個星期去😆
到時你去完睇下有咩新野,我又跟你去試下先🤣🤣🤣

師兄你岩唔岩玩成人玩具?dozo 有得玩,同埋岩岩去戈次d 女相頭都可以
有時間可以睇下,唔岩咪行兩步過返soi 24/26

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆