上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  25.0k

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-20 11:14 PM 發表 查看引用來源
反而我自己未去過大浴室, 下次可能試試.  不過我估計都係好似澳門Darling差唔多. 😁
澳門可能仲好玩d,始終澳門有show 睇,有 game 玩

引用:
原帖由 惡夢AGAIN 於 2019-6-20 06:12 PM 發表 查看引用來源

日式嘅近期有咩好介紹 ??
https://m.188channel.com/index.p ... &extra=page%3D1

睇埋小弟上一個post,睇下幫唔幫到你
同埋日式店都係好集中係戈幾條街,唔好怕麻煩,睇多兩間,一定有岩心水

同埋唔洗驚唔好意思,唔岩即走,有禮貌d就冇問題

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-20 11:19 PM 發表 查看引用來源

我諗你可以參考下先前  038886師兄 嗰個舊帖 , 介紹日式按摩十分詳細👍
多謝師兄讚賞,我都係志在分享下
大家多d 交流下,一個人財力腳力有限
交流多d 好場,等大家去到玩得盡興d🤗🤗🤗

我早幾年第一次去盲摸摸,又熱,又搵唔到地址,的確好鬼掃興。
所以小弟既心得絕對係腳力,財力,精力換返黎,志在師兄們玩得開心,唔洗行冤枉路🤣🤣🤣

多謝支持🙏🙏🙏🙏

c-hing, 請問曼谷邊到有3P玩? 又想帶囘酒店玩?

引用:
原帖由 teihosing 於 2019-6-23 02:31 AM 發表 查看引用來源
c-hing, 請問曼谷邊到有3P玩? 又想帶囘酒店玩?
你去蛇美或者gogo bar 咪直接問女女可唔可以玩3p囉,不過我未試過,唔太清楚
實有女女肯玩既,不過爭在幾錢同你心儀既女女接唔接受到姐

謝謝c-hing。  我最近説服了女朋友,同我去曼谷玩3P, 不過他說要幫我揀女!

引用:
原帖由 teihosing 於 2019-6-24 02:05 AM 發表 查看引用來源
謝謝c-hing。  我最近説服了女朋友,同我去曼谷玩3P, 不過他說要幫我揀女!
嘩,師兄真厲害!!!!
真係令人有個咁開通既女友
到時成功左,記得寫個包膠出黎分享下🙏🙏🤗🤗🤗🤗

請問師兄如何book arizel hotel? hk book or walk in? 大約幾錢一晚?

引用:
原帖由 patkmchan 於 2019-6-24 02:17 PM 發表 查看引用來源
請問師兄如何book arizel hotel? hk book or walk in? 大約幾錢一晚?
你google Arize Hotel Sukhumvit 已經好早旅遊網show出黎
我上網訂咋, 戈D旅遊網你用開邊個都有得訂
通常我出發前兩個月左右睇加訂,一個人計埋稅你預HK$500左右一晚
有時做優惠平D,四百幾都試過

多謝分享,十分精彩,值得脚軟。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆