上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  24.9k

引用:
原帖由 周賓 於 2019-6-29 02:56 AM 發表 查看引用來源
多謝分享,十分精彩,值得脚軟。
多謝支持💪💪💪💪

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-17 12:58 PM 發表 查看引用來源
今次又係返住鵬蓬站 arizel hotel
因為價錢平,又近接摩店,前後左右已經有10間8間選擇
最緊要係地方企理,房間乾淨又大又舒服
今次帶屋企人去,只能等屋企人係酒店休息先可以出發搵食
每日可能只可以偷到去一至兩次
所以今次主力都係玩小店massage 為主
最後戰績:5日玩左7次,大滿足!!!!!!

第一站:101 premier
由於時間關係,第一站去左就腳既101  ...
咦!我都訂左九月機票喎,唔知有冇機會?😂😂

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 02:38 PM 發表 查看引用來源

咦!我都訂左九月機票喎,唔知有冇機會?😂😂
師兄你9月幾號去?我中秋快閃🤣🤣🤣

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-30 02:41 PM 發表 查看引用來源

師兄你9月幾號去?我中秋快閃🤣🤣🤣
我9月7號去

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 06:32 PM 發表 查看引用來源

我9月7號去
一前一後🤣🤣🤣
到時去左邊度玩,交流下

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-30 07:32 PM 發表 查看引用來源

一前一後🤣🤣🤣
到時去左邊度玩,交流下
我仲想跟你搵食添

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 07:47 PM 發表 查看引用來源

我仲想跟你搵食添
大家交流下姐,咁先搵到新奇又好玩既地方嘛🤗🤗🤗🤗🤗

忍唔住, 訂咗機票今個月中再去😀

今次諗住去以下地方:
1. Insanity - 聽講好多freelancers,  想去見識下, 碰下運氣
2. Maria - 聽好多師兄講, soapy massage 呢間啲囡囡最正, 想證實一下
3. Phrom Phong 附近日式, 因為經過上次 Can Cam 不快經歷, 諗住搵一間未去過再試多一次
4. 當然唔少得蛇尾🤣

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-7-2 10:51 AM 發表 查看引用來源
忍唔住, 訂咗機票今個月中再去😀

今次諗住去以下地方:
1. Insanity - 聽講好多freelancers,  想去見識下, 碰下運氣
2. Maria - 聽好多師兄講, soapy massage 呢間啲囡囡最正, 想證實一下
3. Phrom Phong 附近日式, 因為經過上次 Can Cam 不快經歷, 諗住搵一間未去過再試多一次
4. 當然唔少得蛇尾🤣 ...
正啊,師兄
等你包膠

師兄這次搵囡開支左幾多?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆