上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  25.0k

引用:
原帖由 沙嗲牛肺 於 2019-8-12 03:12 PM 發表 查看引用來源
師兄,,,  就嚟去曼谷我想問系Nana站附近有無日式按摩有咩介紹?
想日間偷跳幾粒鐘...... 系曼谷從未試過,完全唔知價同有咩玩.........求:smile_44: 教
nana站附近係有D口爆店,但我睇過都好怪獸下
如果你真係想玩日式按摩,建議你坐兩個站過返Phrom Phong站
因為最集中,你睇返我兩個POST就知,thong lo站都有,不過少D選擇同冇咁集中

有冇師兄試過 Gel Massage ?

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-17 12:58 PM 發表 查看引用來源
今次又係返住鵬蓬站 arizel hotel
因為價錢平,又近接摩店,前後左右已經有10間8間選擇
最緊要係地方企理,房間乾淨又大又舒服
今次帶屋企人去,只能等屋企人係酒店休息先可以出發搵食
每日可能只可以偷到去一至兩次
所以今次主力都係玩小店massage 為主
最後戰績:5日玩左7次,大滿足!!!!!!

第一站:101 premier
由於時間關係,第一站去左就腳既101  ...
請問一共幾銀

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-8-19 05:46 PM 發表 查看引用來源

請問一共幾銀
我玩左7次,差不多$5000 港錢左右

引用:
原帖由 038886 於 2019-7-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

我早你一個星期:smile_30::smile_30::smile_30:9月12
我又係喎 可能會撞到

我預算晏晝同夜晚都玩日式,睇下撞唔撞到一齊揀女:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 038886 於 2019-8-30 12:33 PM 發表 查看引用來源
我預算晏晝同夜晚都玩日式,睇下撞唔撞到一齊揀女:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
請問日式同大浴室有乜分別?

日式細間D,價錢劃一按時間或房間類型收費(囡囡冇分級數),有時睇囡唔係睇真人
大浴窒大間D,價錢按囡囡級數收費,房會靚D,揀囡一定睇真人

ching 請問係Asok站附近有冇得玩?
:smile_41:

asok 附近玩gogo bar, 蛇美

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆