上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  25.0k

引用:
原帖由 038886 於 2019-9-4 03:30 PM 發表 查看引用來源
asok 附近玩gogo bar, 蛇美
小弟無知蛇美係乜嘢啊?

引用:
原帖由 sinba 於 2019-9-14 03:05 PM 發表 查看引用來源

小弟無知蛇美係乜嘢啊?
我查到啦而家知咩料啦!

引用:
原帖由 038886 於 2019-9-4 03:30 PM 發表 查看引用來源
asok 附近玩gogo bar, 蛇美
師兄!我九月頭去過你講個幾間,揀90分鐘但全部得1Q,$2800株好似吾係咁抵,其實究竟係2Q定我比女呃?

岩岩都去完泰國可以分享下
今次去左三度
Soi 26 既paradise 
傳說中既7 heaven 
同蛇美 

Paradise : 主要為按摩同水療去 2800銖1q 今次係條長髮泰妹 無波的 服務不過
不失

7 heaven  :第二次去 貪有手扣玩
真心性價比高1600銖
女就係個條偽韓妹 爆得相當舒服
蛇美: 重心推介
第一晚去搵左件顏值相當高既女玩LT 
6000銖 2q 不過無波 不過都ok
 第二晚 搵到個泰妹妹玩 真心有女朋友feel 不過得ST玩 本身開我2500 但太正 俾多 1000佢 事後加左line 下次可以帶出街玩

總結:  蛇美 最正 不過睇下你有冇運

大浴室 有乜推介?

038886師兄, 9月呢一轉去咗邊度玩?

小弟同1個同事10月1-4會過去, 住Arize Hotel Sukhumvit,

另外有5個Friend 28先出發過芭堤雅, 2號Join埋一齊曼谷玩, 

有乜好推介?

想問吓附近有無平價正骨或按腳?

正常全部都係一Q

只有101 premier可以要求2Q
但都唔係條條女得

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 038886 於 2019-9-26 12:07 PM 發表 查看引用來源
正常全部都係一Q

只有101 premier可以要求2Q
但都唔係條條女得
原來係1Q,咁其實玩60分鐘都夠

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-9-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

原來係1Q,咁其實玩60分鐘都夠
如你玩按摩池就玩90分鍾啦,差少少錢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆