上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅(第二擊)

收藏  |  訂閱
97  25.0k

請問038886師兄,

這次有無去 Momoya?
Arize 附近有無平價 and good 正骨或按腳?

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-7-2 10:51 AM 發表 查看引用來源
忍唔住, 訂咗機票今個月中再去😀

今次諗住去以下地方:
1. Insanity - 聽講好多freelancers,  想去見識下, 碰下運氣
2. Maria - 聽好多師兄講, soapy massage 呢間啲囡囡最正, 想證實一下
3. Phrom Phong 附近日式, 因為經過上次 Can Cam 不快經歷, 諗住搵一間未去過再試多一次
4. 當然唔少得蛇尾🤣 ...
請問蛇尾是什麼地方?在那裡?謝謝

引用:
原帖由 FKSFKS 於 2019-9-28 12:09 AM 發表 查看引用來源

請問蛇尾是什麼地方?在那裡?謝謝
人肉市場,Google 自己搜尋下

師兄 想問 日式按摩店係咩收費
同埋有咩服務

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:10 PM 發表 查看引用來源

我覺得freelancer 2500-3000 ST / 5000-6000 LT 太貴, service 又未必好, 撞彩!:smile_13:
ST 同 LT 係咩意思

引用:
原帖由 二打三 於 2019-9-16 10:17 PM 發表 查看引用來源
岩岩都去完泰國可以分享下
今次去左三度
Soi 26 既paradise 
傳說中既7 heaven 
同蛇美 

Paradise : 主要為按摩同水療去 2800銖1q 今次係條長髮泰妹 無波的 服務不過
不失

7 heaven  :第二次去 貪有手扣玩
真心性價比高1600銖
女就係個條偽韓妹 爆得相當舒服
蛇美: 重心推介
第一晚去搵左件顏值相當高既女玩 ...
蛇美係邊個位置

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-17 12:58 PM 發表 查看引用來源
今次又係返住鵬蓬站 arizel hotel
因為價錢平,又近接摩店,前後左右已經有10間8間選擇
最緊要係地方企理,房間乾淨又大又舒服
今次帶屋企人去,只能等屋企人係酒店休息先可以出發搵食
每日可能只可以偷到去一至兩次
所以今次主力都係玩小店massage 為主
最後戰績:5日玩左7次,大滿足!!!!!!

第一站:101 premier
由於時間關係,第一站去左就腳既101  ...
多謝分享,睇來ching們次有哂運仔

asok 站附近

的確係,好小全程冇伏:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-17 12:58 PM 發表 查看引用來源
今次又係返住鵬蓬站 arizel hotel
因為價錢平,又近接摩店,前後左右已經有10間8間選擇
最緊要係地方企理,房間乾淨又大又舒服
今次帶屋企人去,只能等屋企人係酒店休息先可以出發搵食
每日可能只可以偷到去一至兩次
所以今次主力都係玩小店massage 為主
最後戰績:5日玩左7次,大滿足!!!!!!

第一站:101 premier
由於時間關係,第一站去左就腳既101  ...
大大! 我新手, 12月會獨闖bkk, 想問請教101premium流程, 例如我左女, 之後揀服務, 例如lotion massage 2600蚊2hr, 是否就是按摩加一q, 沒其他費用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆