上一頁下一頁
發新話題

有無CHING會買黑色絲襪返屋企打飛機?

收藏  |  訂閱
40  8.0k

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-25 05:17 PM 發表 查看引用來源

我自己無買,不過老婆(即以前女友)超鍾意絲襪,而我又超鍾意老婆,所以佢叫我陪佢去買我實陪
CHING真係正,日日有得玩黑絲腳..

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 05:19 PM 發表 查看引用來源

CHING真係正,日日有得玩黑絲腳..
係呀!老婆鍾意著絲襪,我又鍾意睇佢對絲襪腳,簡直係win win

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-25 05:26 PM 發表 查看引用來源

係呀!老婆鍾意著絲襪,我又鍾意睇佢對絲襪腳,簡直係win win
佢日日都著?

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 05:38 PM 發表 查看引用來源
佢日日都著?
唔係!平時一至五返工一定著,唔理冬天定夏天,放假就睇情況,去行街食飯睇戲多數著,無論外面著裙定著褲,去做運動,行山就梗係唔著啦

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-25 06:41 PM 發表 查看引用來源

唔係!平時一至五返工一定著,唔理冬天定夏天,放假就睇情況,去行街食飯睇戲多數著,無論外面著裙定著褲,去做運動,行山就梗係唔著啦
你就正, 平時返工前放工後都有得玩絲襪腳

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 08:14 PM 發表 查看引用來源

你就正, 平時返工前放工後都有得玩絲襪腳
趕住返工唔會,放工後如果大家都攰都唔會,有得俾我望老婆絲襪腳已經好正,玩腳同做都要啱timing, 時間啱,大家又mood到先玩同做就最happy

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-26 12:34 AM 發表 查看引用來源

趕住返工唔會,放工後如果大家都攰都唔會,有得俾我望老婆絲襪腳已經好正,玩腳同做都要啱timing, 時間啱,大家又mood到先玩同做就最happy
無時間玩,,有得摸都好...

引用:
原帖由 crazymk 於 25/6/2019 05:17 PM 發表 查看引用來源

我自己無買,不過老婆(即以前女友)超鍾意絲襪,而我又超鍾意老婆,所以佢叫我陪佢去買我實陪
你就幸福啦~我女朋友就唔中意著~
係有時咩果陣都會為我著下~
如果我女朋友愛上著絲襪~
或者番份工就要日日著就好了

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-25 04:52 PM 發表 查看引用來源

咁ching買對黑絲嚟仲乜?就咁望住打?
笠住個頭打?

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-6-26 12:34 AM 發表 查看引用來源

你就好啦,老婆鍾意着絲襪,有得望老婆對絲襪腿兼有得玩佢對絲襪腿:smile_47:
我老婆就唔鍾意着,係冬天返工迫於無奈先着厚絲襪,天氣冬嘅日子叫佢着住絲襪瞓覺佢都話焗,唔肯着:smile_45:
所以唯有自己着絲襪嚟滿足吓:smile_30: 噚日着住5 den超薄肉絲出街,超爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆