上一頁下一頁
發新話題

有無CHING會買黑色絲襪返屋企打飛機?

收藏  |  訂閱
40  8.0k

引用:
原帖由 wongky28 於 2/7/2019 04:00 PM 發表 查看引用來源

你就好啦,老婆鍾意着絲襪,有得望老婆對絲襪腿兼有得玩佢對絲襪腿:smile_47:
我老婆就唔鍾意着,係冬天返工迫於無奈先着厚絲襪,天氣冬嘅日子叫佢着住絲襪瞓覺佢都話焗,唔肯着:smile_45:
所以唯有自己着絲襪嚟滿足吓:smile_30:9867660 9867661 9867662 9867663 噚日着住5 den超薄肉絲出街,超爽 ...
就咁睇~又唔係好覺~

引用:
原帖由 wongky28 於 2019-7-2 04:00 PM 發表 查看引用來源

你就好啦,老婆鍾意着絲襪,有得望老婆對絲襪腿兼有得玩佢對絲襪腿:smile_47:
我老婆就唔鍾意着,係冬天返工迫於無奈先着厚絲襪,天氣冬嘅日子叫佢着住絲襪瞓覺佢都話焗,唔肯着:smile_45:
所以唯有自己着絲襪嚟滿足吓:smile_30:9867660 9867661 9867662 9867663 噚日着住5 den超薄肉絲出街,超爽 ...
男人著絲襪

我以為你用來笠住個頭添

引用:
原帖由 wongky28 於 2019-7-2 04:00 PM 發表 查看引用來源

師兄好鍾意著絲襪?點解呢?

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-7-2 05:48 PM 發表 查看引用來源
男人著絲襪
https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/beginneros/2018/01/【冷知識︱原是設計給男人的絲襪︱beginneros】/

絲襪嘅前身其實係設計畀男人着,所以我只係爭取返原本屬於男人嘅權利:smile_30:

引用:
原帖由 wongky28 於 2019-7-5 01:28 PM 發表 查看引用來源

https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/beginneros/2018/01/【冷知識︱原是設計給男人的絲襪︱beginneros】/

絲襪嘅前身其實係設計畀男人着,所以我只係爭取返原本屬於男人嘅權利:smile_30: ...
可能先入為住,覺得係女人先著...

難行

我會買條女裝t-back著,幻想自己係條女之後打飛機:smile_47:

引用:
原帖由 crazymk 於 2019-7-3 05:14 PM 發表 查看引用來源

師兄好鍾意著絲襪?點解呢?
我有戀物癖,但只限於絲襪,對胸圍、底褲一啲興趣都冇。我十零歲已經戀絲襪,最記得人生第一對絲襪係喺7仔買,當然係質素差嘅絲襪。當時青春期,第一次著住絲襪打飛機,感覺比就咁打興奮好多,從此就愛上著住絲襪打飛機

不過當然唔敢畀其他人知道我呢個癖好:smile_13:,而著絲襪打飛機亦成為咗我冇女朋友時解決性需要嘅方法。

後來識咗我當時嘅女朋友、即係依家嘅老婆,唔知點解我夠膽同佢講我戀絲襪,而佢居然又冇所謂,所以我真係好幸運有個能夠包客我呢個癖好嘅女人。以前着絲襪主要為咗解決性慾,後來鍾意絲襪,尤其有彈性嘅絲襪包住大腿同J嗰種好貼身嘅感覺。

師兄你都可以試吓

引用:
原帖由 wongky28 於 2019-7-15 05:05 PM 發表 查看引用來源

我有戀物癖,但只限於絲襪,對胸圍、底褲一啲興趣都冇。我十零歲已經戀絲襪,最記得人生第一對絲襪係喺7仔買,當然係質素差嘅絲襪。當時青春期,第一次著住絲襪打飛機,感覺比就咁打興奮好多,從此就愛上著住絲襪打飛機

不過當然唔敢畀其他人知道我呢個癖好:smile_13:,而著絲襪打飛機亦成為咗我冇女朋友時解決性需要嘅方法。

後來識咗我當時嘅女朋友、即係依家嘅老婆,唔知點解我 ...
大熱天時咁𨶙熱都要著住絲襪打飛機??
你屋企有無請工人?:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆