上一頁下一頁
發新話題

有無女仔喜愛男朋友或老公在屋內全裸,會讓朋友看自已男朋友裸體

收藏  |  訂閱
202  26.7k

有無女仔喜愛男朋友或老公在屋內全裸,會讓朋友看自已男朋友裸體

我的同居女友鐘意我再屋內無論任何時候都光脫脫,不論煮飯食飯打掃,又唔介意讓佢D女性朋友睇我裸體,(可能我係游泳教練身材好啦)有無人巴打都會係其他女性面前裸露(如女方又唔介意)我條女係咪算開放定變態

引用:
原帖由 粗壯隊長 於 2019-6-25 11:11 AM 發表 查看引用來源
我的同居女友鐘意我再屋內無論任何時候都光脫脫,不論煮飯食飯打掃,又唔介意讓佢D女性朋友睇我裸體,(可能我係游泳教練身材好啦)有無人巴打都會係其他女性面前裸露(如女方又唔介意)我條女係咪算開放定變態 ...
有無試過扯旗扯到硬晒龜頭浸緊水:smile_47:仲繼續同女友煮飯食飯、打掃、睇電視?

我係屋企都係光脫脫,結婚前老婆已知我有裸體僻好,食飯食到扯晒旗

一大班朋友去渡假屋玩我條女都鐘意要我光脫脫俾佢班女性朋友欣賞我強壯的身型

去天體村, 男人個個都光脫脫.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-6-27 03:16 AM 發表 查看引用來源
去天體村, 男人個個都光脫脫.
但我鐘意俾女睇

引用:
原帖由 粗壯隊長 於 2019-6-25 11:11 AM 發表 查看引用來源
我的同居女友鐘意我再屋內無論任何時候都光脫脫,不論煮飯食飯打掃,又唔介意讓佢D女性朋友睇我裸體,(可能我係游泳教練身材好啦)有無人巴打都會係其他女性面前裸露(如女方又唔介意)我條女係咪算開放定變態 ...
試過同兩個TB去日本浸溫泉, 好多時大家都系除晒衫, 一般又無乜特別反應.

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-27 11:20 AM 發表 查看引用來源

但我鐘意俾女睇
當然有女士們.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-6-28 06:16 AM 發表 查看引用來源

當然有女士們.
我好鐘意俾女睇女睇,成班人去游水渡假屋玩我都唔介意光脫脫俾女士們欣賞

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-6-27 11:27 AM 發表 查看引用來源

試過同兩個TB去日本浸溫泉, 好多時大家都系除晒衫, 一般又無乜特別反應.
TB緊無反應啦,我著條短波褲打波或者細三角褲游水班女女都癲晒啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆