上一頁下一頁
發新話題

有無女仔喜愛男朋友或老公在屋內全裸,會讓朋友看自已男朋友裸體

收藏  |  訂閱
202  26.7k

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 09:35 AM 發表 查看引用來源

TB緊無反應啦,我著條短波褲打波或者細三角褲游水班女女都癲晒啦
兩個TB會睇我屙尿, 佢地好奇想知道, 男人點樣可以企系度屙尿, 點解屙尿時要用手揸住條鳩, 屙完又要fing幾fing.

我老公都鍾意係屋企當住我同兩個仔女面前光脫脫。我同佢嘅朋友上門都係裸體。

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2019-6-28 11:45 AM 發表 查看引用來源
我老公都鍾意係屋企當住我同兩個仔女面前光脫脫。我同佢嘅朋友上門都係裸體。
咁好,有同道中人呀,我朋友同我三屋企人來我都裸體架,,郵差派掛號之類按門我都裸體,你老公幾歲呀,咁你老公係咪時時刻刻都光脫脫

老公25呀。佢家姐上門佢都照裸體。如果朋友上門更加成日俾人手多多

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-6-28 10:24 AM 發表 查看引用來源

兩個TB會睇我屙尿, 佢地好奇想知道, 男人點樣可以企系度屙尿, 點解屙尿時要用手揸住條鳩, 屙完又要fing幾fing.
有無可能從未睇到男性點屙尿咁內向?

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2019-6-28 12:44 PM 發表 查看引用來源
老公25呀。佢家姐上門佢都照裸體。如果朋友上門更加成日俾人手多多
射?

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2019-6-28 12:44 PM 發表 查看引用來源
我都係呀,我亞哥細佬弟婦來都係裸體,朋友上來開枱呀各樣都係全裸,D朋友都手多多

引用:
咁你老公會唔會全裸應門收外賣掛號之類呀

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-6-28 12:53 PM 發表 查看引用來源

有無可能從未睇到男性點屙尿咁內向?
TB好少接觸"傾得埋, 信得過"嘅麻甩佬. 仲話要睇條佬點企系度屙尿 & fing賓州???

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

咁你老公會唔會全裸應門收外賣掛號之類呀
冇咁大膽。不過你唔驚俾人影咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆