上一頁下一頁
發新話題

有無女人懂得享受性愛

收藏  |  訂閱
110  24.8k

好多囡囡比我乃完佢地個臭X, 再系閪窿射精, 即刻愛上屌閪了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-6-26 01:42 PM 發表 查看引用來源
好多囡囡比我乃完佢地個臭X, 再系閪窿射精, 即刻愛上屌閪了.
你識做人,自己行一步先,日後玩咩都得,我就無你咁好命,我想乃都無得乃,做時有話這樣有話那樣,慘過好似黃花歸女千金小姐咁,唉!做愛都要講命水 !

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 11:32 AM 發表 查看引用來源
一定有,不過我哋遇唔到。
不過最慘係遇到唔肯做愛嘅女人仲娶埋返去先知上錯賊船。
有時做男人都好慘 !

引用:
原帖由 波濤原始的師兄 於 2019-6-26 10:58 AM 發表 查看引用來源

我女友就麻麻,搞耐少少都話痛
有時做男人都好慘 !

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 11:32 AM 發表 查看引用來源
一定有,不過我哋遇唔到。
不過最慘係遇到唔肯做愛嘅女人仲娶埋返去先知上錯賊船。
可以跳船,即刻搞離婚:smile_o12:

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-26 02:48 PM 發表 查看引用來源

你識做人,自己行一步先,日後玩咩都得,我就無你咁好命,我想乃都無得乃,做時有話這樣有話那樣,慘過好似黃花歸女千金小姐咁,唉!做愛都要講命水 ! ...
男人無閪乃呢過人生從此玩完了:smile_39:
無閪乃 無屎忽窿乃的確係男人最慘情:smile_42: 你未結婚前無屌過佢閪咩?佢以前都係咁定係依家先咁麻煩??

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-26 02:48 PM 發表 查看引用來源

你識做人,自己行一步先,日後玩咩都得,我就無你咁好命,我想乃都無得乃,做時有話這樣有話那樣,慘過好似黃花歸女千金小姐咁,唉!做愛都要講命水 ! ...
主動幫佢舐又話核特唔俾,更加唔望佢會幫你吹。花式唔肯玩,仲離譜到連笳輪都唔肯打!咁同屌公仔有乜分別?對住咁嘅女人係對男人最大悲哀。

引用:
原帖由 toys10 於 2019-6-26 11:07 AM 發表 查看引用來源

你碌𨳊有幾大條?係咪吾夠閪水就插入去 所以佢話痛??
普普通通14cm唔大唔細,唔會,夠水的,有時落埋油,以前啲女唔會

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 04:01 PM 發表 查看引用來源

主動幫佢舐又話核特唔俾,更加唔望佢會幫你吹。花式唔肯玩,仲離譜到連笳輪都唔肯打!咁同屌公仔有乜分別?對住咁嘅女人係對男人最大悲哀。
嘩.....咁我覺得自己算係咁
又肯著絲襪,又比奶,又車輪,又接受唔同Post,又肯含JJ 同奶蛋
一個月平均做4 次
但我老公都話我悶D 喎,唔自己著黑絲等定佢
真係要求高

引用:
原帖由 rainydrop 於 2019-6-26 04:45 PM 發表 查看引用來源

嘩.....咁我覺得自己算係咁
又肯著絲襪,又比奶,又車輪,又接受唔同Post,又肯含JJ 同奶蛋
一個月平均做4 次
但我老公都話我悶D 喎,唔自己著黑絲等定佢
真係要求高 ...
羨慕你老公,師姐係個好老婆。
不過平均一個月4次即係一星期一次?會唔會少咗啲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆