上一頁下一頁
發新話題

有無女人懂得享受性愛

收藏  |  訂閱
110  24.7k

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 05:03 PM 發表 查看引用來源

羨慕你老公,師姐係個好老婆。
不過平均一個月4次即係一星期一次?會唔會少咗啲?
黎M 果個星期冇得做啦
即係得番三個星期,有時會隔日就做
岩岩黎完攪野,仲可以唔用Domdom 
不過佢有時都話可以密D,但隔耐D 做(一星期一次)一做果吓好饑渴好正喎,妹妹都敏感D 啦。
咁其實男人正常覺得幾耐做一次為之最正?

引用:
原帖由 toys10 於 2019-6-26 03:07 PM 發表 查看引用來源

男人無閪乃呢過人生從此玩完了:smile_39:
無閪乃 無屎忽窿乃的確係男人最慘情:smile_42: 你未結婚前無屌過佢閪咩?佢以前都係咁定係依家先咁麻煩?? ...
結婚前唔係咁,現在越來越衰,日日對著手機,又懶惰,可惜我無錢同有個仔,唉!你信唔信我打飛機多過做愛 !佢又嫁錯,我又娶錯 !

引用:
原帖由 rainydrop 於 2019-6-26 05:58 PM 發表 查看引用來源

黎M 果個星期冇得做啦
即係得番三個星期,有時會隔日就做
岩岩黎完攪野,仲可以唔用Domdom
不過佢有時都話可以密D,但隔耐D 做(一星期一次)一做果吓好饑渴好正喎,妹妹都敏感D 啦。
咁其實男人正常覺得幾耐做一次為之最正? ...
everyday:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-26 06:18 PM 發表 查看引用來源

結婚前唔係咁,現在越來越衰,日日對著手機,又懶惰,可惜我無錢同有個仔,唉!你信唔信我打飛機多過做愛 !佢又嫁錯,我又娶錯 !
如果你真係打飛機多過做愛咁真係好慘佢日日對著部手機做乜??睇4仔?

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-26 06:18 PM 發表 查看引用來源

點解唔揾外援?

引用:
原帖由 1469394 於 26/6/2019 16:01 發表 查看引用來源

主動幫佢舐又話核特唔俾,更加唔望佢會幫你吹。花式唔肯玩,仲離譜到連笳輪都唔肯打!咁同屌公仔有乜分別?對住咁嘅女人係對男人最大悲哀。
深表同情,用手好過

引用:
原帖由 toys10 於 2019-6-26 06:21 PM 發表 查看引用來源

everyday:smile_47::smile_47:
得唔得呀你地D 男人,唔好講到自己咁勁喎, 哈哈

引用:
原帖由 rainydrop 於 26/6/2019 16:45 發表 查看引用來源

嘩.....咁我覺得自己算係咁
又肯著絲襪,又比奶,又車輪,又接受唔同Post,又肯含JJ 同奶蛋
一個月平均做4 次
但我老公都話我悶D 喎,唔自己著黑絲等定佢
真係要求高 ...
咁、一個月四次、真係太少,操多啲,啲狀態先會起咖!

引用:
原帖由 PMSHK 於 2019-6-26 08:58 PM 發表 查看引用來源

深表同情,用手好過
所以我已豁出去,佢有佢做聖女,我有我揾外援做性鬥士盡情享受性愛!

引用:
原帖由 rainydrop 於 2019-6-26 09:24 PM 發表 查看引用來源

得唔得呀你地D 男人,唔好講到自己咁勁喎, 哈哈
我四十幾歲,每星期三次,但我老婆想每星期一次!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆