上一頁下一頁
發新話題

有無女人懂得享受性愛

收藏  |  訂閱
110  24.8k

越壞越識享受

del

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-7-11 02:48 AM 發表 查看引用來源

正解~
我婚後第七年,有兩個小朋友,但係老婆依然好有魅力同積極~
佢想搞野時就會偷偷係我耳邊超嗲咁話:呢幾晚發夢都係夢見同你做愛~
未上床佢已經濕哂,咀下揸下就係咁流,跟住我用雙手襟實老婆大脾,用手指係咁捽插,再用條脷係咁舔小豆,佢上半身就係咁扭同叫,跟住就係咁高潮,噴到我頸同胸口都濕左~
之後老婆會推我落床,用條脷舔我胸口再到條J,然後就係咁幫我含,仲會主動玩深喉係咁咳,好正~
...
你講得幾好,有無圖片可供參考?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 神殿 於 2019-7-11 07:27 PM 發表 查看引用來源

你老婆個閪應該都比你玩殘哂?
:smile_30::smile_30: 都係架
岩岩拍拖戈陣佢都好保守...
衣家搓幾下就濕哂係咁流...
仲越黎越開放咁大食

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-7-12 09:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30: 都係架
岩岩拍拖戈陣佢都好保守...
衣家搓幾下就濕哂係咁流...
仲越黎越開放咁大食
係咁架啦,女人享受過,實會變淫

引用:
原帖由 神殿 於 2019-7-12 10:59 PM 發表 查看引用來源

係咁架啦,女人享受過,實會變淫
係架 尋晚又同老婆執左一劑
佢係咁要我唔戴套 仲話鍾意內射:fst_010:

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-7-11 02:48 AM 發表 查看引用來源

正解~
我婚後第七年,有兩個小朋友,但係老婆依然好有魅力同積極~
佢想搞野時就會偷偷係我耳邊超嗲咁話:呢幾晚發夢都係夢見同你做愛~
未上床佢已經濕哂,咀下揸下就係咁流,跟住我用雙手襟實老婆大脾,用手指係咁捽插,再用條脷係咁舔小豆,佢上半身就係咁扭同叫,跟住就係咁高潮,噴到我頸同胸口都濕左~
之後老婆會推我落床,用條脷舔我胸口再到條J,然後就係咁幫我含,仲會主動玩深喉係咁咳,好正~
...
你就幸福 !

引用:
原帖由 神殿 於 2019-7-10 07:19 PM 發表 查看引用來源

拍拖都知啦,撫摸下都話出水就係滔底,結左婚你實餵唔飽嗰隻,如果摸冇反應,咁要分手。
最慘係見佢樣索又大波,溝佢又話係信教要結咗婚先做,點知結咗婚都唔肯做!

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-25 07:18 PM 發表 查看引用來源
有無女人懂得享受性愛
如何才是懂?

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-7-13 09:27 AM 發表 查看引用來源

係架 尋晚又同老婆執左一劑
佢係咁要我唔戴套 仲話鍾意內射:fst_010:
享受性愛的女人,同老公做根本都吾喜歡戴套。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆