清邁報告

收藏  |  訂閱
8  5.7k

清邁報告

寧曼那邊好似無乜好嘢,去過phing phayom hotel 的竇closed, 有間sean suk又冇撚左,去過studio spa把撚,又貴d女又唔掂,服務又差,那邊有無好嘢介紹?

引用:
原帖由 ~fsh~ 於 2019-7-2 02:15 PM 發表 查看引用來源
師兄原來泰國都熟地....
我第一次去清邁,做左好耐功課,但都有d失敗

引用:
原帖由 jjfun 於 2019-7-2 12:27 PM 發表 查看引用來源

May 2019 information:  
                    All the ones I mentioned below can be found on the Google Map.
         The Private Spa and the Raspberry Spa are own by the same boss.  Some of their ...
早d看到你呢段嘢就好😫
我都幾乎網上搵曬所有b2b和金魚缸,點知好多執撚左,金魚缸去了celerity, 失敗,應該比人劏了,要2900,老眼昏花又簡錯隻豬,搞完走人經過金魚缸見有2個幾靚,心情跌落谷底!都係唔抵玩,十幾個得2個靚,我第二日再去唔見靚女,全豬宴唔撚玩走人

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-7-2 08:14 PM 發表 查看引用來源

我一般去Sayuri Complex ,比較偏
本來想去呢間,時間唔就無去,什麼價位?有靚嗎

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-7-4 05:29 AM 發表 查看引用來源

撞手神,而且各花入各眼啦!我一般中午行去的,因為偏遠,去到點都要食一餐,價錢大約2000銖左右...我覺得硬件和質素比夜市酒店旁邊哪間好,不過清邁不同芭堤雅和曼谷,將就啦! ...
對,清邁玩女只係頂下癮,太少選擇,有心去風流快活一定係曼谷芭提雅

網上推介還有間one massage,去到唔見有,應該又執撚左,下次去如果網上有電話一定要打去問下先,好撚容易白行

引用:
原帖由 jjfun 於 2019-7-4 01:59 PM 發表 查看引用來源

I was in Celebrity two months ago, the price was 1600 / 1900.
我比拒劏9左

引用:
原帖由 kk7649 於 2019-7-5 11:35 AM 發表 查看引用來源

我18年 12月 去 好似 2000 定2500
應該都劏左,不過劏得少過我

引用:
原帖由 lok170 於 2019-7-9 10:07 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,小弟上星期去完布吉巴東間christin massage,第一次去泰浴,收我3300,是咪比人劏,過程大約得四十分鐘,是咪偷鐘?因經理說過好像有70分鐘
布吉我好多年前去完全唔記得,不過你講偷鐘係好正常,全泰國周圍都唔足鐘架啦,如果正就算啦

前往最後回覆