上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 一切從香討開始

收藏  |  訂閱
143  87.4k

【外傳第九章】《第二部》

Candy同師傅文係木池度玩緊推車, 騰出的雙手則摸住我雙股品嚐緊我的棒棒,我雙眼斜視房內,睇見衰婆在暗角位自慰起來,我拉開師母雙手走入房裡,趴咗係度開始為亞欣口交,濕透的淫穴不斷流出大量淫水,突然衰婆用手捉實我個頭大叫:「畀我.....快啲屌我....呀....我好想要.....」,我用盡平生所學係咁攻擊佢脹起的豆豆,隨住佢身體劇裂震動應該係到咗了....,師傳文拍一拍我膊頭,我望一望Candy同衰婆正接起吻起來,我轉身移到佢背面將硬到不行的肉棒向前一插,師傅文則瞓在地上扶正支棍讓衰婆坐着。
房間內傳着兩把女性嬌俏的淫叫聲,高速的活塞運動令我忍不住射晒入Candy體內,雙腳無力地坐在地上回氣,手指則再度插入師母的淫穴唔畀佢停止快感,我望一望老婆果邊,佢騎咗數分鐘後突然向後一縮潮吹了,之後無力的 躺在地上,亞文起身跪係佢老婆前面,師母已經自動波將肉棒放入口中吹奏着,回一回神小弟弟被一股暖流包着,估唔到老婆咁快又想要,我撳住佢個頭說:「老婆,你咁餓今晚我哋一定會餵飽你。」係呢個淫亂的晚上,衰婆4P也成功解鎖了......。

<待續>

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-28 14:40 發表 查看引用來源
估唔到呢個 post 係咁好睇,之後 miss 左
謝謝支持,有時間會不斷更新。

回覆 111# 剛勁的倉務員 的帖子

好正, 呢次重溫+睇新篇, 硬晒, 期待新文!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2020-3-7 11:46 發表 查看引用來源
好正, 呢次重溫+睇新篇, 硬晒, 期待新文!!
謝謝支持,有靈感會再繼續更新!

【外傳第十章】《第二部》

就係老婆含緊我的時候,Candy轉了個姿勢瞓咗係度,師傅文走到我老婆後面,開始用肉棒磨擦佢個淫穴,我拉起老婆同佢接起吻來,突然佢雙手用力抓我背脊,我知佢又開始進入狀態,於是我係佢耳邊講了幾句淫話,將佢的情慾挑上高峰。另一邊廂,Candy自動波加入戰團,佢摸一摸我鐵棍移到佢裝滿精液的門前,示意我破門而入,我當然豪不客氣一插到底,雙手一路揸住老婆巨乳,分身就一路屌緊人哋老婆,我諗都無諗過會有機會做這種咁荒淫的事。
雙手纏住我頸的老婆叫得愈來愈淫,我望一望睇到佢畀師傅文插緊同時,Candy用條脷刺激佢豆豆,我耳邊聽住老婆的淫話,肉棒變得更硬,佢係咁重覆說:「唔得啦....好正....畀我....大力啲屌我啊....」,最後佢身體強烈的抽搐,大量淫水噴出,而我也一滴不漏再次將我啲子孫射進師母體內......。

<待續>

回覆 115# 剛勁的倉務員 的帖子

好正, 雖然少少幾句吾夠喉, 都攪到硬曬, 期待更新!!

好正!真事定係甜故嚟?

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2020-4-4 03:20 發表 查看引用來源
好正!真事定係甜故嚟?
如有雷同,實屬巧合。

【外傳第十一章】《第二部》

經過幾輪激戰,我哋4個人攰到一個點,不知不覺做到睡着了,當我有番知覺的時候,肉棒正被老婆吸啜中,講真硬就係硬了起來,但感覺有點刺痛,可能尋晚玩得太盡興,老婆玩弄咗差不多20分鐘,眼神像哀求我屌佢,我怕嘈醒師傅文佢哋,拉了衰婆出陽台便幹起來,我用手蓋住佢個嘴,就係呢個黎明時分,衰婆扶住陽台的欄柵,我就係佢後面粗暴咁狂插,佢淫穴的淫水加上口水流到一地都係,木板地發出的吱吱聲,以及呻吟聲終究也嘈醒了Candy佢哋。
師母半裸的在窗台望住我哋大戰,師傅文則打起飛機來,衰婆嚟咗一次高潮後還是意猶未盡,我就係佢耳邊說:「你未夠飽就去亞文度畀佢屌啦!」估唔到佢無話我之餘,好聽話咁走入大廳,玉手已急不及待玩弄師傳文的鐵棍,嘴也忍不住舌戰起來,而未出精的我就走到在窗台旁的師母度,一聲不響揭開佢遮住陰道的底褲邊,Candy叫了一下好大聲的「呀!」,同一時間我將整條淫根插晒入去,原來佢個淫娃一早已經濕透了......。

<待續>

【外傳第十二章】《第二部》

衰婆錫到咁上下就自動波坐落師傅文條大根上,我將Candy移到佢哋旁邊,除低師母已經濕透的內褲,一邊睇住老婆畀人屌,一邊狠狠咁插師母,四重奏的淫聲浪語響遍整個房間,師母內壁一收一推,肉棒被強制逼出體外,大量的陰精則從蜜洞裡噴出來,潮吹後的Candy無力地趴在地上,但我還未洩出第一道精華,師傅文向我打打眼色,之後視線轉到旅行袋度,我走去拉開旅行袋拉鍊,攞出一條矽膠造的雙頭玩具,我將其中一端插入Candy的淫穴後,便走到佢面前捉住一把透髮,將青筋盡現的淫根插入小嘴內。
師傳文見到我舉動便往後退了一下跪咗係度,老婆姿勢變咗趴在地上,亞文揸住玩具的另一端,慢慢放入我老婆的淫穴裡,呢個咁震撼的畫面令我忍唔住捉實Candy個頭,深喉咗幾下,睇住人哋老婆流晒口水咁含住我條子孫根,另一邊廂兩個淫穴一路磨一路吞吐濕透了的玩具,而我老婆則捉緊另一個男人雙股,好落力咁吸啜沾滿佢淫液的肉棒,隨着我與師傅文悶哼一聲,大量的精液終於在兩位淫妻的口裡爆發了。

<第二部  完>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆