上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 一切從香討開始

收藏  |  訂閱
143  87.4k

恭賀新禧,正野日日睇!!!

引用:
原帖由 tithy 於 2020-1-28 13:36 發表 查看引用來源
恭賀新禧,正野日日睇!!!
恭喜發財!正嘢當然想日日睇,但好文就未必可以日日更新。

師兄更新了

引用:
原帖由 vichow 於 2020-1-29 01:45 發表 查看引用來源
師兄更新了
沉寂了兩個月的靈感再湧現,又出嚟獻醜了😑

【第廿二章】《第五部》

在房間換好了浴衣,我同老公便出發去大浴場,係浴場門外唔見大頭文兩公婆,老公話不等他們了,浸完溫泉就係門外休息區等我,我嗯了一聲就走進女湯入口,更衣室的籃架,我看到只有一個籃子是擺放咗衣服,我跟住也脫下浴衣與內衣褲放入架上其中一個籃子,打開浴場門有人正在沐浴,那個人就是Candy,我帶點尷尬走到佢旁邊的座位,說道:「嗨!原來你已經入咗嚟.....。」紥起一把透髮的Candy感覺更加有韻味,佢望一望我說:「亞欣你嚟嗱,我哋好好彩可以獨佔呢個溫泉設施。」
雖然大家都係女人,但肉帛相見我也感到有點不自在,望見Candy的身形一點贅肉也沒有,雖然胸部細我少少,但淺粉色的乳頭加上無毛的陰部,我係男人也會想屌佢,望一望自己減極都減唔到的小肚腩,心裡突然又出現醜溜溜的感覺。我倆沖乾淨身體便一齊走到室外的半露天溫泉浸浴,抬頭看到天上的星星,心情自自然放鬆起來,我與Candy盡訴心中情,開始細說往事,原來佢對性事一直有點反感,未結婚前拍過2次拖,因為性與男朋友搞到不歡而散,後來認識了大頭文,Candy講明唔喜歡sex,同大頭文拍拖去到結婚前也沒有做過,直至到婚後被佢老公挑起隱藏係內心心處的淫根,慢慢就調教成為一個絕對服從命令的淫娃,Candy講講下開始摸我乳房,在我耳邊吹氣說:「聽亞文講你同佢做過,佢話你好正,我想知道你係咪真係咁正。」唔知係我天生淫底定還是浸係溫泉太耐關係,我就好似沖昏了頭腦,不自覺伸手去撫摸Candy的胸部......。

<待續>

【第廿三章】《第五部》

我唔得啦.....我感到有點頭暈心跳加速,我上咗水面趴咗係池邊,Candy瓣開我的蜜穴,用脷品嚐我流出的甘露,我咬住唇忍受着,望住進入室外溫泉的木門,有點害怕會有住客出來撞破,但又有點想被人看到我淫蕩的一面,Candy轉用手指在我陰道外圍係咁摔,我感覺內裡好空虛好痕,好想要巨物塞滿,Candy說:「亞欣你好敏感,摸兩摸就濕晒,唔好忍住,放鬆啲....。」我忍唔住了,開始扭動下半身,配合Candy手指的攻勢,我用手蓋住嘴呻吟起來,「係呢度啦....呀.....快啲我就到.....。」身體傳來強烈的觸電感覺,我震了兩震便到了,Candy笑着說:「你搞到周圍都濕晒囉,快啲去沖身返房降火啦!」
我快速沖身換上乾淨的內衣褲,穿上浴衣與Candy離開女湯,大頭文同我老公已經係休息區等緊我們,老公見到我出來說:「老婆你係咪浸得太耐?你塊面好紅啊!」我拉住佢說:「老公我唔係咁舒服,我哋快啲返房囉!」我哋約好咗大頭文明早幾點係餐廳等後,回到房間關上房門,我已經脫下浴衣攬住老公嚟錫,老公拉開我說:「你搞咩啊?又話唔舒服,我今日揸車揸到好攰,早啲去瞓啦,乖啦!」「老公我想要啊!畀我啦!」我像一隻小貓哀求說。「唔啦!早啲瞓,聽日我仲要揸車」衰佬說完便鑽入被窩裡,我好嬲咁走到浴室,自己DIY起來,後來我才知道,這一切是大頭文與衰佬的邪惡4P計劃......。

<待續>

【第廿四章】《第五部》

打後兩天的行程,只是輕輕鬆鬆睇下風景品嚐美食,衰佬呢幾日完全無搞過我,我就快忍受唔住呢種煎熬。今日好早抵達入住的溫泉旅館,一間好古老用木造的建築物,進入大門就有一班女將一字排陣90度鞠躬打招呼,我第一次見到呢個場面差點嚇親,脫掉鞋子走到迎賓室坐下,一位男職員同Candy交談,我諗應該係辦理緊入住手續,喝了迎賓茶男職員示意跟住佢行,我哋被帶到一間好大的房間,男職員開始介紹房內有啲咩設備,當佢拉開窗台的木門,有個木造可容納兩個人的水池,半露天環境只看到遠處的山和一片樹林,我正在想呢間房係我哋還是大頭文夫婦嘅時候,男職員已經離開了,我再望一望我哋四個人行李已經擺放在房內的一角,老公看見我呆呆的表情說:「老婆我哋今晚一齊住呢間房啊!」
「咁呢個水池......。」我帶點尷尬地問。「輪住用,又或者同我老公一齊用都無問題㗎。」Candy笑笑口望住我說。「我同KT落去沖過涼浸下溫泉先,老婆你同亞欣睇下點,6點好返房開飯。」大頭文說完便拉咗我老公出去,Candy開始脫掉衣服說:「亞欣襯佢哋走咗,我哋入去浴室沖涼,跟住出去一齊浸浴囉。」我嗯的一聲回答,待Candy沖好身我便跟着沖身再走進木池坐下,Candy手多多摸下我乳房說:「果晚浸完溫泉同你老公做咗幾多次啊?」「個衰佬話攰呢幾日都無搞過我,我呢幾晚都係靠DIY,就嚟忍唔住嗱!」我帶點嬲說。「吓?唔係啊!要唔要今晚幫下你哋?」「Candy你咪玩啦!我未試過畀人睇住做㗎.....。」「你老公咪睇住你同我老公屌囉,唔係咩?」「亞文將我同佢啲嘢講晒畀你知?」我好尷尬地問。「咁佢又無仔細同我講,係話我知今次旅行對Partner個老婆佢屌過囉。」「吓?你唔介意咩?唔通我老公同你都.....。」「佢第一次嚟我哋度食飯果晚我畀佢中出咗啦,話時話你老公都幾勁。」呢一刻我唔知係好嬲定好笑,雖然直覺話我知衰佬同Candy有過一手,但知道事實卻又係另一回事,我忍唔住淚水開始流下,「亞欣你無事嘛!做咩無端端喊啊!」我好嬲我自己,如果我無識到大頭文,老公就係完完全全屬於我,家下佢竟然屌第二個女人唔屌我,我起身離開衝入浴室,Candy察覺講錯說話在門外不停同我講Sorry,我抹乾眼淚走出浴室,對着Candy說:「衰佬屌過你幾多次?」Candy卻沉默不語......。

<待續>

【第廿五章】《第五部》

直到去晚飯時間,我與Candy無傾過一句偈,兩條麻甩佬返嚟見到氣氛有點怪,各自問我哋發生咩事,我已經懶得理我個衰佬,只係冷冷的道:「你自己做過啲咩你自己心照啦!」Candy則咬着佢老公耳仔,大頭文望望我面色一沉,我好嬲咁啤住佢,就係呢個時候有人敲響房門,一位女將就走進來示意晚餐時間到了,大頭文就係呢刻拉咗我個衰佬出陽台唔知傾啲咩,女將清理好枱面便開始遞上各款美食,Candy點了一樽清酒,與大家暢飲暢談,衰佬對住我細聲說:「老婆唔好嬲啦!今晚你想點我都聽晒你話!」
衰佬既然肯道歉我就放過佢啦,飲了兩杯清酒唔知點解咁快有醉意,食飽之後我出了陽台的椅子坐着,望住遠處漆黑一片的環境及佈滿星光的夜空,不經意便睡着了,唔知過咗幾耐老公拍一拍我,望見旁邊的水池,大頭文夫婦正在浸浴中,老公同我講已經好夜了,叫我沖一沖身再去睡,大廳的地上已鋪好了床鋪,我走進浴室沖個熱水浴散散酒氣後,拉開大廳的木門,竟然看到難以想像的畫面.....。

<待續>

真係吊引師兄,又要等你新文😭😭😭

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-2-6 21:17 發表 查看引用來源
真係吊引師兄,又要等你新文😭😭😭
有期待先會想追睇嘛,咁樣故事先會吸引,從文字幻想畫面,再幻想之後會發生d咩事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆