上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 一切從香討開始

收藏  |  訂閱
143  87.4k

【第十八章】《第四部》

休息片刻再次被大頭文從後插進來,今次老公沒有參與,只是在旁看着,就像初次那樣,大頭文那種到喉唔到肺的屌法令我變得更加想要,但被老公望着我唔敢開口講出嚟,我用哀求的眼神望向我老公,抑壓住呻吟的聲音,唔想老公看穿我底子裡是那麼淫蕩,但老公像看穿我想法說:「老婆你唔駛忍住喎,你想要咩咪開口講出嚟。」我最終忍不住說:「屌我啊!......大力啲......我想畀你哋屌....」大頭文抽出肉棒脫下套,走到我面前一下子就塞進我的口裡,另一邊廂老公的肉棒再次插入我的淫穴,在我面前的大頭文說:「你要啜到我射為止,唔係你老公唔會畀高潮你。」我已經沉溺係慾海之中,一邊好落力的幫大頭文口交,另一邊就想老公大力咁屌我呢個淫娃,終於兩穴都射進了滿滿的精液,大頭文清洗了之後便離開酒店房。
我與老公躺在床上,攬住我的老公說:「老婆,我望住你畀亞文屌果時,你個樣好享受好淫。」「咁正常被插一定會有感覺......,老公你會唔會唔開心?」「初頭係有少少....,但見到你享受我都唔介意了,如果再試一次你想嗎?」我對老公的回答感到有點詑異,佢同大頭文之間一定有啲嘢瞞住我,我只簡單的回答:「老公你話事啦!」老公笑了一笑,說:「老婆今晚飽未?」「未㗎,我想老公你屌我多啲,我好大食。」本來諗住是戲言,點知老公的肉棒又插進來了,這一晚我再被老公屌了二次,沒想過快鎗手的老公今晚那麽厲害,往後的發展更令我意想不到......。

<第四部 完>

新概念,共享老婆計劃!

【外傳第二章】《第一部》

我被眼前的畫面嚇倒,除了下半身的肉棒有反應外,整個身體像點了穴道變得呆呆,亞文同Candy已經除掉身上所有衣服,在客廳梳化進行緊一場激烈的性愛,我就像透明人般,他們完全無視我的存在,Candy甜美的呻吟聲令我好想渲洩體內的慾火,亞文看見我臉也紅晒,向前一推Candy瞬即伏在我兩腿之間,之後說道:「老婆!KT兄過門都係客,你唔見佢好似好辛苦咩?仲唔幫幫我請番嚟嘅客人。」Candy聽到亞文的說話後,隨即解開我皮帶褲鈕,向下一拉褲子,硬到不行的肉棒彈到Candy面前,佢二話不說的含了起來.....。
「唔......唔.....」第一次被老婆以外的女人口交,Candy靈巧的舌頭,本想推開佢的手卻不受控制,雙手抓住Candy的秀髮,一下一下配合自己享受這片刻的快感,道德的底線已澈底的崩潰了,我正在插緊人哋老婆的嘴,等同於出軌了。「呀!.....唔得啦.....」我本想推開Candy的頭,點知亞文從後撳實Candy說:「唔好令客人失望,你唔好丟我架,同我吞晒去。」Candy聽了更家肉緊的吸啜,熱燙的精液一滴不漏被Candy吞進肚裡。亞文笑笑口說:「老婆做得好,今晚你想要幾多次高潮我都會滿足你!」「嗯.....呀.....老公我就到啦......你要我點我都會聽晒你話.....大力啲屌我。」我被眼前淫亂的畫面影響了思維,腦中出現了邪惡的想法,好想老婆好似Candy咁完全服從老公的說話,想亞文做我的性愛導師.......。

<待續>

【外傳第三章】《第一部》

「KT兄感覺如何,要唔要屌我老婆?」亞文係梳化插住Candy面向我說。「文兄你客氣了,我都係走先,打搞晒!」我正在整理衣服打算離開,亞文停下活塞運動,起來走向我面前拍一拍我膊頭,之後將我推到梳化前,說:「KT兄,你睇下我老婆妹妹濕晒,佢好想畀男人屌,你真係唔想屌我老婆?」亞文邊說邊將我手掌放在Candy的私處,Candy捉住我手臂說:「呀…我好痕好想要,快d畀我呀!」我的右手被Candy搖控般係佢陰部外圍不停咁捽,我只感到Candy的淫穴不斷湧出大量淫水,亞文笑笑口說:「KT兄,你硬晒喎,唔似之前同我係電話所講咁不濟,唔好同我客氣,幫我好好招呼下呢個淫娃。」Candy突然向前攬住我,用剛吸啜我肉棒的嘴和我激吻,而亞文就坐在我之前坐的位置看着我們。
「快d插入嚟啦.....呀.....我忍唔到啦....畀我....」Candy在我耳邊說。我好懷疑頭先餐飯,亞文係咪落咗啲「偉哥」畀我食,平時射完一次的老二,估唔到咁快又充滿活力,我正糾結呢一刻應該點做,但雙手已經不聽大腦指令再次脫下褲子,在旁的亞文說:「唔駛用套直接屌佢,射晒畀呢條淫娃,佢最鍾意就係畀男人屌。」聽到人哋老公咁講,我真係忍唔住了.......。

<待續>

寫得好正,引人入性……

引用:
原帖由 timtim19 於 2019-8-26 09:14 PM 發表 查看引用來源
請繼續寫落去
謝謝支持,有靈感便會繼續連載。

引用:
原帖由 devil_popo 於 2019-8-27 02:28 PM 發表 查看引用來源
新概念,共享老婆計劃!
謝謝意見,也許故事會朝這個方向走。

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-9-4 12:07 AM 發表 查看引用來源
寫得好正,引人入性……
謝謝你的支持,會盡力完成這個故事。

好精彩好精彩呀!夠勁

好正好精彩, 睇到我硬晒!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆