上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 一切從香討開始

收藏  |  訂閱
143  87.4k

【外傳第四章】《第一部》

「呀呀......你好勁啊.....大力啲....呀.....」被我的肉棒插到反白眼的Candy說。我有意無意望向阿文方向,佢望住我屌佢老婆的畫面係度打飛機,我同Candy轉了姿勢,我坐在梳化上,而佢就背向我坐落嚟,Candy好主動的上下郁動,我就用手刺激佢雙乳,第一次活塞運動超過十分鐘還未有射意,肉棒感覺好似變得更硬更脹,「老婆夠飽未啊?」阿文邊說邊走到我倆面前,「未啊…呀…我要肉棒....」Candy捉住小文放入口裡吹奏了,呢個姿勢維繫五分鐘左右,我感覺到Candy的陰道間歇咁收縮,阿文撳住Candy打咗個尿震,笑笑口對我說:「KT兄,盡情射晒畀呢個淫娃,佢最鍾意就係精液。」Candy吞下阿文的精液後接着說:「嚟啦!射晒畀我,啊......我到啦......我要精液.....」終於我係第二個女人體內射出長達三秒的精液,我像虛脫了坐在梳化上,望見Candy起身用手將陰道流出的精液接住,之後放入口中吞下,我以為只有AV片才會有的劇情,卻實實在在發生在我身上。
呢件事過後阿文做咗我導師,分享佢老婆令我知道性愛係一件多麽美妙的事,也知道我只是心理問題影響同老婆行房表現,終於揀咗某日將我最愛的老婆嚟一次三人混戰,而結果係估唔到老婆就好似Candy咁,淫蕩到我不能相信,而師傅文卻建議搵一次兩對夫妻來一場世界大戰,我應該如何是好?

<第一部 完>

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-9-9 03:52 PM 發表 查看引用來源
【外傳第四章】
「呀呀......你好勁啊.....大力啲....呀.....」被我的肉棒插到反白眼的Candy說。我有意無意望向阿文方向,佢望住我屌佢老婆的畫面係度打飛機,我同Candy轉了姿勢,我坐在梳化上,而佢就背向我坐落嚟,Candy好主動的上下郁動,我就用手刺激佢雙乳,第一次活塞運動超過十分鐘還未有射意,肉棒感覺好似變得更硬更脹,「老婆夠飽未啊?」阿文邊說邊走到我倆面前,「未啊&hel ...
雖然全文完,但我會繼續等睇大戰:smile_o06:

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-9 10:34 PM 發表 查看引用來源

雖然全文完,但我會繼續等睇大戰:smile_o06:
謝謝支持,有緣再見!

應該沒有哪個人可以拒絕這樣的女人吧

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-9-9 03:52 PM 發表 查看引用來源
【外傳第四章】
「呀呀......你好勁啊.....大力啲....呀.....」被我的肉棒插到反白眼的Candy說。我有意無意望向阿文方向,佢望住我屌佢老婆的畫面係度打飛機,我同Candy轉了姿勢,我坐在梳化上,而佢就背向我坐落嚟,Candy好主動的上下郁動,我就用手刺激佢雙乳,第一次活塞運動超過十分鐘還未有射意,肉棒感覺好似變得更硬更脹,「老婆夠飽未啊?」阿文邊說邊走到我倆面前,「未啊…呀…我 ...
期待再出新文!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-11 08:27 AM 發表 查看引用來源

期待再出新文!!
謝謝一直支持!有時間有靈感會再寫第五部。

引用:
原帖由 西九滴滴妹妹 於 2019-9-11 01:26 AM 發表 查看引用來源
應該沒有哪個人可以拒絕這樣的女人吧
如果發生在現實中,我會諗都唔諗食咗先講。

好正

引用:
原帖由 好想呻下 於 2019-9-14 09:55 AM 發表 查看引用來源
好正
我都覺得寫得唔太差。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-9-25 02:41 PM 發表 查看引用來源

我都覺得寫得唔太差。
咁你就繼續寫啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆