[原創作品] 一切從香討開始

收藏  |  訂閱
8  87.4k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-7-15 12:00 PM 發表 查看引用來源
【第八章】
幾日之後,差不多到排卵期,呢段時間係我性慾最旺盛的日子,雖然已經無點理Alan,但佢有意無意都會V7我,仲話病咗都會諗起我,呢d甜言蜜語對我起唔到咩作用,因為我心只有老公一個。望住房間的直身鏡,配上一身OL套裝,諗翻起畀Alan強插那件事,妹妹開始濕了,心想反正都已經做了,不如再畀Alan插多次,無恥的念頭令我覆了個訊息畀Alan,話今晚攞d藥上佢公司畀佢,內心果種矛盾與悔疚,也敵不 ...
淫底, 欲罷不能!!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-7-21 02:16 PM 發表 查看引用來源

有靈感再寫第三部,謝謝支持!
好正呀, 期待佳作!!

好正, 等緊第三部

大頭文就爽!!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-8-16 11:01 AM 發表 查看引用來源
【第十六章】《第四部》
一個週末晚上,我、老公以及大頭文在一間酒店的大房裡,當初床上的戲言變成了真實,赤裸的我伏在床上正被大頭文愛撫着,老公則在床邊的梳化看着淫蕩的我被另一個男人玩弄,我發夢般無諗過老公會開綠燈,也沒有諗過同大頭文再嚟第二次接觸......。話說兩個半月前老公提過我想唔想畀第二個男人屌呢單嘢後,我就私下同大頭文V7講番整件事,呢個大頭文二話不說叫我將佢介紹畀我老公認識,我要佢約法 ...
大頭文爽完再爽, 睇吓佢同佢老公嗡咗d乜!!

好正好精彩, 睇到我硬晒!!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-9-9 03:52 PM 發表 查看引用來源
【外傳第四章】
「呀呀......你好勁啊.....大力啲....呀.....」被我的肉棒插到反白眼的Candy說。我有意無意望向阿文方向,佢望住我屌佢老婆的畫面係度打飛機,我同Candy轉了姿勢,我坐在梳化上,而佢就背向我坐落嚟,Candy好主動的上下郁動,我就用手刺激佢雙乳,第一次活塞運動超過十分鐘還未有射意,肉棒感覺好似變得更硬更脹,「老婆夠飽未啊?」阿文邊說邊走到我倆面前,「未啊…呀…我 ...
期待再出新文!!

回覆 111# 剛勁的倉務員 的帖子

好正, 呢次重溫+睇新篇, 硬晒, 期待新文!!

回覆 115# 剛勁的倉務員 的帖子

好正, 雖然少少幾句吾夠喉, 都攪到硬曬, 期待更新!!

前往最後回覆