上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 一切從香討開始

收藏  |  訂閱
78  87.5k

引用:
原帖由 眼中有沙無淚 於 2019-10-21 10:32 PM 發表 查看引用來源
好睇👍
謝謝收看!

每逢佳節,少不了大戰,可能會有新段子。

【第十九章】《第五部》

難得公務繁忙的老公攞到假期,諗住嚟個日本做人之旅,點知衰佬話我知大頭文兩公婆又想去旅行,也因為咁樣我終於與大頭文老婆Candy碰面,作為女人見到比自己優勝的人多少也會產生妒忌心,估唔到大頭文會有個咁靚的老婆,加上女人的直覺,我有合理懷疑我老公同佢老婆已經搞上了,心裡突然酸溜溜,係候機室坐係我旁邊的老公見到我面色一沉,說道:「老婆你係咪唔舒服?面色唔係咁好喎?」
「無事,可能尋晚瞓得唔係咁好。」我望一望佢,心又軟化了,世上無邊個女人想將自己深愛的男人同人分享,但....我卻把自己分享給可以滿足我慾望的男人身上,我真係好自私。隨著航空公司廣播,嚟緊一星期的旅程會發生啲咩事?我只知道自從上次的3P後,老公微妙的變化,呢個旅程可能會.....,我都不敢去想像。這次的旅程我無多過問,只知道會去距離東京好遠的鄉下地方,純去浸下溫泉享受下美食,大約4小時終於抵達東京機場,大頭文攞好車就出發去今晚的目的地,我從未試過心情變得咁緊張,像期待每晚都會發生荒淫的事......。

<待續>

【第二十章】《第五部》

大頭文租了部7人車,由機場出發大約駕駛了兩小時嚟到一個中途的休息站休息一下,第一次同唔算係朋友的所謂朋友一齊旅行,感覺總覺得怪怪的,在車內閒談得知,大頭文以前是做工程公司的銷售員,走訪不同的物業管理公司搵生意,而認識了當時做物業主任的Candy,現在大頭文「糧地中」,佢老婆則升了幾級做到物業經理位置,可能大頭文之前工作性質與我老公工作相近,一路揸車不停有講有笑,而坐在我旁邊的Candy就問我同老公點樣認識,我不太自在的回答。

係休息站食咗少少嘢之後,知道還有大約1小時車程便抵達今晚入住的酒店,今次轉由我老公做司機,我本想坐佢旁邊,點知佢叫我坐後座同大頭文夫婦傾下偈,無奈下聽話與他們齊齊坐。行駛中我有點氣我老公做咩唔畀我同佢一齊坐,原來衰佬同大頭文早有預謀,Candy突然間拉開了大頭文褲鍊,掏出肉棒出來玩弄,呢條友刻意發出低呻聲,笑笑口望一望我,衰佬就扮晒嘢當無事發生,只係常常望住倒後鏡睇住車廂裡面荒淫的一幕。Candy說:「老公你好硬,我好想要!」「你令到我舒服,今晚我咪屌到你飽囉!」大頭文好得戚回答。Candy二話不說已經將上半身伏下,開始為大頭文口交,我真係打咗個突,從來無諗過呢啲AV片情節會發生係我眼前,望住他們我感覺到妹妹濕了,我也想要肉棒,突然Candy捉住我的右手,拉到沾滿了佢口水的肉棒上,說:「想要嗎?我哋一齊搞到佢射囉!」呢刻我腦中變得一片空白......。

<待續>

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-1-28 01:01 發表 查看引用來源
原來師兄仲有寫太正了
有翻靈感咪繼續將個故事接落去,謝謝你收看!

【第廿一章】《第五部》

我望一望坐在司機位的老公,佢好專注在高速公路駕駛中,我則被Candy引領下搞到全身發熱,家下唔理得老公咁多,與她一齊俯身品嚐大頭文的巨物,用脷由下而上係咁奶,轉個頭Candy已拉高了佢老公件衫吸啜緊乳頭,我咩都無諗開始含住小文,聽到大頭文享受的呻吟聲我變得更落力,有幾下深喉頂到我差點想吐,大頭文拉起我與我激吻起來,而Candy再次吞下小文,大頭文命令地道:「你唔搞到我射我今晚就唔屌你!要吞晒唔好整污穢架車。」Candy好聽話加快速度係咁含。
大頭文拉開了我,望住我笑笑口說:「你仲唔快啲幫你老公救火,佢就嚟頂唔住囉。」我望一望前排,原來衰佬正打緊飛機,車已經離開咗高速公路,停咗一處好陰暗的地方,我拉開車門走上前排,二話不說就含住我老公條大肉腸,佢呻吟地說:「啊....老婆你好正啊....我要你吞晒佢.....。」我只是唔的一聲回應繼續不停咁吞吐,大約10分鐘一道熱流向我喉嚨射出來,我差點接不住,坐在後排的大頭文說:「KT,你老婆真係好識含,頭先差啲就忍唔住想射。」我老公招積說:「文兄,我老婆真係好識含,唔知你老婆口技又點呢?」「你係咪好想試?我叫佢過嚟幫你囉。」我瞄瞄佢,佢尷尬回應:「家下好晏囉,有咩去到酒店再傾。」就係咁餘下路程我就坐係衰佬隔離,今晚住的酒店是附有溫泉設施,房間是和室瞓地下有他他米果啲,整頓好食完酒店裡面的自助晚餐後,我倆就約好大頭文夫婦稍後時間去浸溫泉......。

<待續>

引用:
原帖由 tithy 於 2020-1-28 13:36 發表 查看引用來源
恭賀新禧,正野日日睇!!!
恭喜發財!正嘢當然想日日睇,但好文就未必可以日日更新。

引用:
原帖由 vichow 於 2020-1-29 01:45 發表 查看引用來源
師兄更新了
沉寂了兩個月的靈感再湧現,又出嚟獻醜了😑

【第廿二章】《第五部》

在房間換好了浴衣,我同老公便出發去大浴場,係浴場門外唔見大頭文兩公婆,老公話不等他們了,浸完溫泉就係門外休息區等我,我嗯了一聲就走進女湯入口,更衣室的籃架,我看到只有一個籃子是擺放咗衣服,我跟住也脫下浴衣與內衣褲放入架上其中一個籃子,打開浴場門有人正在沐浴,那個人就是Candy,我帶點尷尬走到佢旁邊的座位,說道:「嗨!原來你已經入咗嚟.....。」紥起一把透髮的Candy感覺更加有韻味,佢望一望我說:「亞欣你嚟嗱,我哋好好彩可以獨佔呢個溫泉設施。」
雖然大家都係女人,但肉帛相見我也感到有點不自在,望見Candy的身形一點贅肉也沒有,雖然胸部細我少少,但淺粉色的乳頭加上無毛的陰部,我係男人也會想屌佢,望一望自己減極都減唔到的小肚腩,心裡突然又出現醜溜溜的感覺。我倆沖乾淨身體便一齊走到室外的半露天溫泉浸浴,抬頭看到天上的星星,心情自自然放鬆起來,我與Candy盡訴心中情,開始細說往事,原來佢對性事一直有點反感,未結婚前拍過2次拖,因為性與男朋友搞到不歡而散,後來認識了大頭文,Candy講明唔喜歡sex,同大頭文拍拖去到結婚前也沒有做過,直至到婚後被佢老公挑起隱藏係內心心處的淫根,慢慢就調教成為一個絕對服從命令的淫娃,Candy講講下開始摸我乳房,在我耳邊吹氣說:「聽亞文講你同佢做過,佢話你好正,我想知道你係咪真係咁正。」唔知係我天生淫底定還是浸係溫泉太耐關係,我就好似沖昏了頭腦,不自覺伸手去撫摸Candy的胸部......。

<待續>

【第廿三章】《第五部》

我唔得啦.....我感到有點頭暈心跳加速,我上咗水面趴咗係池邊,Candy瓣開我的蜜穴,用脷品嚐我流出的甘露,我咬住唇忍受着,望住進入室外溫泉的木門,有點害怕會有住客出來撞破,但又有點想被人看到我淫蕩的一面,Candy轉用手指在我陰道外圍係咁摔,我感覺內裡好空虛好痕,好想要巨物塞滿,Candy說:「亞欣你好敏感,摸兩摸就濕晒,唔好忍住,放鬆啲....。」我忍唔住了,開始扭動下半身,配合Candy手指的攻勢,我用手蓋住嘴呻吟起來,「係呢度啦....呀.....快啲我就到.....。」身體傳來強烈的觸電感覺,我震了兩震便到了,Candy笑着說:「你搞到周圍都濕晒囉,快啲去沖身返房降火啦!」
我快速沖身換上乾淨的內衣褲,穿上浴衣與Candy離開女湯,大頭文同我老公已經係休息區等緊我們,老公見到我出來說:「老婆你係咪浸得太耐?你塊面好紅啊!」我拉住佢說:「老公我唔係咁舒服,我哋快啲返房囉!」我哋約好咗大頭文明早幾點係餐廳等後,回到房間關上房門,我已經脫下浴衣攬住老公嚟錫,老公拉開我說:「你搞咩啊?又話唔舒服,我今日揸車揸到好攰,早啲去瞓啦,乖啦!」「老公我想要啊!畀我啦!」我像一隻小貓哀求說。「唔啦!早啲瞓,聽日我仲要揸車」衰佬說完便鑽入被窩裡,我好嬲咁走到浴室,自己DIY起來,後來我才知道,這一切是大頭文與衰佬的邪惡4P計劃......。

<待續>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆