上一頁下一頁
發新話題

突然想起以前嘅SP

收藏  |  訂閱
53  14.8k

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 05:47 PM 發表 查看引用來源
講多少少背景先~同老公喺度識,所以要開個新acc費事佢發現..
佢係一個極度唔需要性嘅人,但我,基本上成日都好想要,佢知我全身好多位都好多敏感位,佢就偏偏成日整到我好想要,又喺我耳邊講野,吹氣,再不停玩我粒核,基本上我都濕到不得了,成日搞到我好想要時,就拒絕我... 因為可惜嘅佢係好多時起唔到,一係好快軟,基本上要食藥(初頭我有諗過係咪因為我肥,所以佢唔想搞,但原來唔係,佢話佢之前啲女朋友都因為 ...
係度識,但唔需要性,咁你老公為乜上黎呢?

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 06:06 PM 發表 查看引用來源

果時好似成人交友區識,佢真係為識人咁🤣
咁你老公又真係交友成功喎😂
呢個世界邊有咁多野係咁如意丫,十隻手指都有長短,你愛佢,但性唔滿足咪搵其他既野滿足自己囉,SP懷念下就算喇,因為都返唔到轉頭,你亦唔會再出去偷食

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 08:29 PM 發表 查看引用來源

其實..都話唔埋㗎..
我都唔知自己忍到幾耐,都怕有一日會失守
咁你地一齊左幾耐,連埋結婚?
忍唔到又會點呢,你又無左同之前既SP聯絡,除非你有心再去搵其他既SP既姐

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 09:20 PM 發表 查看引用來源

都有五年多啦
其實初初一齊我都仲有出去偷食嘅,但慢慢又覺得好似對佢唔住咁,不停忍住咯
之前啲SP有幾個都變咗朋友方式咁仲有聯絡㗎
咁你有唔想對佢唔住既想法,又何必返轉頭呢,唔通你搵返之前啲SP咩

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 09:50 PM 發表 查看引用來源

人總存在天使魔鬼
佢兩個喺我頭頂鬧緊交
一個係淫魔,一個係天使,咁邊個會打贏呢

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 11:10 PM 發表 查看引用來源

兩個仲隻揪緊🤣
咁睇下到時候邊個揪贏就話我知

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-3 11:53 PM 發表 查看引用來源

要出post?魔鬼戰勝了天使?定天使戰勝了魔鬼?
唔洗出post,私底下話我知就可以

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-4 09:32 AM 發表 查看引用來源

暫時天使仲未輸😎
我幫你魔鬼打贏天使咪得

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-4 11:39 AM 發表 查看引用來源

呢度好多魔鬼👹👹
我係大魔頭,哈

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-7-4 02:51 PM 發表 查看引用來源

Oh...唔好意思,我肥得黎冇大波😫😫
個個女人都話自己肥,其實根本就唔係肥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆