上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 平凡男與老婆阿妹的主奴關係~布吉编((三)#23,(四)#38,18/7更新(五)#44

收藏  |  訂閱
49  23.4k

引用:
原帖由 A仔 於 2019-7-13 11:48 AM 發表 查看引用來源

布吉篇無,大部分時間同家人伴侶一起,無乜機會。但香港有試過,如果呢篇反應好,可以之後分享下。
內容係真實?

引用:
原帖由 A仔 於 2019-7-13 11:48 AM 發表 查看引用來源

布吉篇無,大部分時間同家人伴侶一起,無乜機會。但香港有試過,如果呢篇反應好,可以之後分享下。
師兄要繼續出文

好激👍👍

引用:
原帖由 masterslave88 於 2019-7-14 12:02 AM 發表 查看引用來源

內容係真實?
最初想放引版但被指違規,甘C兄應想到答案😁

引用:
原帖由 5GPlan 於 2019-7-14 01:05 AM 發表 查看引用來源

師兄要繼續出文
會的,星期六日不方便,應星期一二右再出。

引用:
原帖由 A仔 於 2019-7-14 09:59 PM 發表 查看引用來源

最初想放引版但被指違規,甘C兄應想到答案😁
明白~ 期望你露出篇~ 我都調教既囡囡

引用:
原帖由 A仔 於 2019-7-14 10:00 PM 發表 查看引用來源

會的,星期六日不方便,應星期一二右再出。
好正, 期待你嘅寫實詳述!!

布吉篇(四)
隨後的兩天也是水上活動的日子, 一天是外島遊陽光海灘浮潛等, 另一天是水上樂園, 雖然這兩天是大家最少布的日子, 然而也是大家最多集體活動的日子, 所以基本上有得睇, 冇得搞, 不過就齊齊enjoy咗兩日陽光與海灘, 同埋一齊玩水上樂園的遊戲, 都有在水底互相抽一兩下, 但實在不敢放肆, 最刺激果下都已經叫做係沙灘上, 大家出海游水時, 佢伸進我的泳褲替我打飛機, 但實在時間不多, 冇幾耐我老婆已游來我身邊, 雖然佢好夠膽死咁繼續唔停手, 但我真係唔敢搏, 唯有扯住咁游開了。 水上活動的兩天, 基本上是有得睇無得食, 但其實也要抖一抖, 因之前都連續兩晚餵老婆, 同時又要應付Grace, 所以第三天的外島游同第四天的水上活動, 除咗行過路過的互相 摸索下, 也的確需要回一回氣。

去到最後一晚, 我帶左老婆出去沙灘睇星星, 夜靜無人時, 在漫天星河下, 沙灘椅上, 老婆著了一件過的沙灘背心低胸連身裙, 她的大波身材呼之欲出, 碎花背心連身裙, 一輪談心後, 她自己上馬, 以女上男下坐蓮方式, 在漫天星河下,夜半無人時, 在大自然環境中, 在老婆一輪的搖擺下, 再一次內射了她。 由於是在布吉的最後一夜, 大家也珍惜, 回house後一起沖凉, 在老婆的口交服事下, 我又再次重拾狀態, 在浴室中和她一次激烈做愛, 盡情內射, 玩完想睡覺時已接近三點鐘, 經過兩次激情報 ,老婆很快就瞓著了。 我有點急尿, 諗住去埋個廁所就瞓, 突然之間一個意念上心頭, WhatsApp  Grace,「訓左?」,秒回「 佢瞓咗,我差不多」,我:「尿,要?」,Grace:「 衰人😭而家露台」,我大喜:「ok😁」

出到露台, 不得了, 佢穿著黑色背心透視情趣內衣, 乳房乳頭若隱若現, 黑色t back, 半透視的黑色絲襪, 一睇就知道大戰完畢, 呢段情趣內衣應該係新買, 我都未見過, 妒忌心起說:「 又唔著畀我睇!」Grace:「 你以為我做乜唔換衫瞓覺等到咁夜開住部機? 等成晚等到你話屙尿先記得我咋!」 我這才想起我自己也和老婆大戰了兩個回合, 而時間和氣力上也不容許我再戰, 我先樓住她打個車輪道:「sorry女皇大人, 去完旅行之後嗰日,老婆要返工, 你不如著呢件上嚟, 等我服侍你?」Grace 橫了我一眼,「 算你啦!話我! 係咪要屙尿呀」 說完 就自動自覺的跪了下來, 攞起我的啫啫來吸啜, 我也老實不客氣, 將他的口當成廁所,屙尿起來, 很快就屙得一臉一嘴都是我的尿, 屙完後她再幾下吸啜, 用舌頭替我清潔一下, 就各自回房休息了。

引用:
原帖由 A仔 於 2019-7-16 12:43 PM 發表 查看引用來源
布吉篇(四)
隨後的兩天也是水上活動的日子, 一天是外島遊陽光海灘浮潛等, 另一天是水上樂園, 雖然這兩天是大家最少布的日子, 然而也是大家最多集體活動的日子, 所以基本上有得睇, 冇得搞, 不過就齊齊enjoy咗兩日陽光與海灘, 同埋一齊玩水上樂園的遊戲, 都有在水底互相抽一兩下, 但實在不敢放肆, 最刺激果下都已經叫做係沙灘上, 大家出海游水時, 佢伸進我的泳褲替我打飛機, 但實在時間不多, ...
齋屙尿冇開炮, 嘥d喎!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-7-16 02:22 PM 發表 查看引用來源

齋屙尿冇開炮, 嘥d喎!!
一來無力,二來無時間😓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆