上一頁下一頁
發新話題

與太太的4人同遊 更新P.6, P.8(巳補相)

收藏  |  訂閱
248  167.9k

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-15 09:59 PM 發表 查看引用來源

如果反應熱烈就Po張相比大家開心吓😁
支持師兄!!

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-15 08:47 AM 發表 查看引用來源
上個月同老婆去朋友安仔家食飯,大家即興話兩pair人攪次旅行,最後决定左去日本,全程airbnb。
第一日去到機場,大家巳經眼前一亮,因天氣熱的關係,老婆著左件T-shirt同小短裙,安仔女朋友就低胸小背心+超短褲。係Check-in同食早餐時我見到安仔巳經不停偷望我老婆。去到目的地,租車去景點食晚飯,大家都玩得好開心,當然我也不忘𥄫吓安仔女友,而安仔也不停𥄫我老婆,老婆也發現安仔𥄫佢,間中問我 ...
嘩 睇到我扯到呀
好精彩 好想置身其中

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-15 09:59 PM 發表 查看引用來源

如果反應熱烈就Po張相比大家開心吓😁
有晒畫面
有圖好呀

好正啊Ching幻想到當時係安仔真係會勁high 

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-15 08:47 AM 發表 查看引用來源
上個月同老婆去朋友安仔家食飯,大家即興話兩pair人攪次旅行,最後决定左去日本,全程airbnb。
第一日去到機場,大家巳經眼前一亮,因天氣熱的關係,老婆著左件T-shirt同小短裙,安仔女朋友就低胸小背心+超短褲。係Check-in同食早餐時我見到安仔巳經不停偷望我老婆。去到目的地,租車去景點食晚飯,大家都玩得好開心,當然我也不忘𥄫吓安仔女友,而安仔也不停𥄫我老婆,老婆也發現安仔𥄫佢,間中問我 ...
thanks, nice story
waiting, thanks again

jack_cheung
尊貴會員

帖子1759 積分1726 金幣0  註冊時間2006-5-26 發短消息 加為好友追蹤

1#大中小發表於 2018-8-21 03:26 AM  只看該作者       [url=][/url]
  • 瀏覽: 37,125
  • 回覆: 588
  • 追帖: 4

雙黃線唔停得等人?
[按此打開]前日在屯門某處停一停車諗住等人,點知差佬走嚟話唔停得,呢度係雙黃線,叫我快啲走,我諗住等個朋友都係五分鐘左右又唔阻人,照問個差佬點解雙黃唔停得,又無阻人,佢指住個牌同地下話呢度24小時不準停泊,我話咁即係你唔鍾意所以唔俾泊啫,根本無阻人,佢就比人抄咗450蚊,我一定會投訴,都唔知點解雙黃唔停得。你地話有無理由吖

差佬大哂?阿sir 做嘢唔駛你教?

引用:
jack_cheung
尊貴會員

帖子1759 積分1726 金幣0  註冊時間2006-5-26 發短消息 加為好友追蹤

1#大中小發表於 2018-8-21 03:26 AM  只看該作者       [url=][/url]
  • 瀏覽: 37,125
  • 回覆: 588
  • 追帖: 4

雙黃線唔停得等人?
[按此打開]前日在屯門某處停一停車諗住等人,點知差佬走嚟話唔停得,呢度係雙黃線,叫我快啲走,我諗住等個朋友都係五分鐘左右又唔阻人,照問個差佬點解雙黃唔停得,又無阻人,佢指住個牌同地下話呢度24小時不準停泊,我話咁即係你唔鍾意所以唔俾泊啫,根本無阻人,佢就比人抄咗450蚊,我一定會投訴,都唔知點解雙黃唔停得。你地話有無理由吖

jack_cheung

尊貴會員

發短消息 加為好友
追蹤

瀏覽: 37,125 回覆: 588 追帖: 4
雙黃線唔停得等人? 
[按此打開]
前日在屯門某處停一停車諗住等人,點知差佬走嚟話唔停得,呢度係雙黃線,叫我快啲走,我諗住等個朋友都係五分鐘左右又唔阻人,照問個差佬點解雙黃唔停得,又無阻人,佢指住個牌同地下話呢度24小時不準停泊,我話咁即係你唔鍾意所以唔俾泊啫,根本無阻人,佢就比人抄咗450蚊,我一定會投訴,都唔知點解雙黃唔停得。你地話有無理由吖

可能老婆之前對安仔已有性幻想

好其代睇靚相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆