唔太識英文,自己一個去泰國玩,有無師兄試過?

收藏  |  訂閱
16  4.8k

唔太識英文,自己一個去泰國玩,有無師兄試過?

如題,我想試下,但英文唔係好得,怕唔怕有危險?
主要想去布吉島,主要玩都係18禁果D

布吉玩18禁,即係乜?

引用:
原帖由 登川田 於 2019-7-19 11:51 AM 發表 查看引用來源
布吉玩18禁,即係乜?
去浴室gogobar 睇sex show 果類

布吉基本上安全,比足錢唔好諗住慳得就慳。

引用:
原帖由 中年B 於 2019-7-18 11:28 PM 發表 查看引用來源
如題,我想試下,但英文唔係好得,怕唔怕有危險?
主要想去布吉島,主要玩都係18禁果D
靠翻譯軟件,完全唔識揾企街,識小小酒吧應該冇大障礙。

打算去幾多日呢?做左功課未?

未呀,打算去4至5日,未做功課,師兄有無推介必去既浴室同尋芳之地?

ching,泰國人英文都吾係咁好。
我英文都差。但去過好多次泰國。成日一條友去,從前有泰國女友。我吾驚,我識泰文。從前泰女友教既。

引用:
原帖由 voking 於 2019-7-24 06:37 PM 發表 查看引用來源
ching,泰國人英文都吾係咁好。
我英文都差。但去過好多次泰國。成日一條友去,從前有泰國女友。我吾驚,我識泰文。從前泰女友教既。
師兄利害,有勇氣。但果時你怕唔怕有危險?話曬泰國都係比較多龍蛇混雜既人。
有無必去浴室同尋芳之地推介?

洗乜驚啊,泰國人本身英文都唔係好好
你整個google traslate 轉做泰文可能仲方便
同埋最緊要玩得安全,企企街邊戈D就唔好喇,一陣搵中隻鵝比人劫財劫色就唔好啦:smile_30: :smile_30:
寧願比多少少去gogo bar或者大浴室啦

前往最後回覆