上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

如果比較MMF同FFM,我會覺得MMF刺激感同滿足感特別大,而FFM就比較溫馨、舒服、加少少夢幻感覺。

當然,我都明,唔同嘅對手、唔同嘅情境,實際嘅情況絕不可能一概而論。小弟唯有憑個人經驗,揸起支大號毛筆勾劃一幅我印象中3P嘅速寫。

MMF:兩男插一女,多淫嘢玩好多。除咗有輪姦feel,條女會被兩男激發起淫性,分分鐘痴女上身。另外,兩男時而角力,時而合作,成個過程充滿“張力”。如果附近有面鏡,成個畫面係極其淫穢,超有AV feel!尤其係當條女揸住兩碌棍,笑淫淫嗰個樣,超性感,絕對令男人一見難忘。另外,淫賤三文治(由一個男人抱住俾另一個男人插)、二穴、同步顏射,我認為係MMF之必玩。之後,成間房都係精液同愛液嘅鹹濕味道。

而我最想體驗嘅(但冇試過)係:“一穴雙劍插”,同埋“全穴中出”。

FFM似乎已被討論過無數次,小弟無謂重複。

3,4,5p都試過
同最緊要男仔ready

玩 MFF 嘅多 ...

引用:
原帖由 1frankz 於 29/7/2019 05:04 AM 發表 查看引用來源
因為MMF容易成事。

兩個人兩把嘴,要氹到一個意志薄弱嘅妹妹仔落搭,堅係唔難。而女仔天性本來就有少少花痴,日睇夜睇BTS,然後幻想比班仔圍。佢會諗,“年少輕狂,一試無妨”,死就死啦。

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-7-29 03:04 AM 發表 查看引用來源
你就好😍

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2019-7-28 07:52 PM 發表 查看引用來源
3,4,5p都試過
同最緊要男仔ready
男仔ready d 咩?

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-7-29 03:04 AM 發表 查看引用來源
你就好x2

我就係識極都識吾到D女仔會想,一講就話你變態

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-22 05:48 PM 發表 查看引用來源
係咪sp?

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-22 05:48 PM 發表 查看引用來源
女人係口𥚃說不,身體卻很誠實
有時都係唔敢講出黎,唔通一下子就話好
小小形象都要keep下既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆