上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-25 06:34 PM 發表 查看引用來源

Haha, 睇得出好難忘,因为你講左好多次。如果換人,咁D Dom Dom換吾換?
換,唔換會掉出黎

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-26 10:46 AM 發表 查看引用來源

換,唔換會掉出黎
掉出黎?吾明
我一路都諗如果mff要換幾多個套。插插A走去插B之後又插A咁洗吾洗換

我也想試試呢:smile_47:
4男1女
口含1個
插1個
手拿2個
或是2穴齊插
這樣就不會空出來了:smile_47:

引用:
原帖由 核心清涼的水管 於 2019-8-27 08:35 PM 發表 查看引用來源
我也想試試呢:smile_47:
4男1女
口含1個
插1個
手拿2個
或是2穴齊插
這樣就不會空出來了:smile_47:
Wa....好識享受wor, 相像下都覺得個畫面好豐富

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 26/8/2019 01:13 PM 發表 查看引用來源

掉出黎?吾明
我一路都諗如果mff要換幾多個套。插插A走去插B之後又插A咁洗吾洗換
玩FFM唯一麻煩之處就係要換套。呢樣嘢真係超唔爽。

譬如你插插吓A,突然心血來潮想插B,但諗到要換套,即刻皺哂眉頭:“唉,咁麻煩,都係插多幾嘢先,再swap”。

以前窮玩FFM,我會準備唔同顏色嘅套。顏色嘅選擇會根據條女嘅特徵決定。譬如黑妹用黑套,白妹用白套,等等。如此一來,啲套除咗可以戴返再用,唔會搞錯。兩盒套,一次3P僅僅夠用。

當然,如果可以唔使用套就最爽,兩條女俾你不斷交替咁插。左抱右攬嘆其一盅兩件,何樂也!

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-25 06:35 PM 發表 查看引用來源

都係,2m2f其實都應該好玩,有無試過?
冇試過

有無人试過2m2f,可以分享下?

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-9-7 10:42 AM 發表 查看引用來源
有無人试過2m2f,可以分享下?
我試過。我和男友同我朋友個pair

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源

各自做定有交換做?可以講多少少?

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源

正 wor, 感覺如何

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆