上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-9-7 10:42 AM 發表 查看引用來源
有無人试過2m2f,可以分享下?
3m3f, 偶然會有4m4f, 但唔交換, 全部係好好好朋友關係

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-1 09:07 AM 發表 查看引用來源

3m3f, 偶然會有4m4f, 但唔交換, 全部係好好好朋友關係
又真係好好好好朋友,會吾會多手摸下其他人?點解吾交換下?

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-3 08:58 AM 發表 查看引用來源

又真係好好好好朋友,會吾會多手摸下其他人?點解吾交換下?
係志在滿足一下表演慾同埋DD羞恥o既興奮感啫,
又唔係自己身邊果個餵唔飽:smile_o11:
再講多年o既死黨無謂做一d有可能會摧毀友誼o既行為

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 3/10/2019 11:12 AM 發表 查看引用來源

娘娘,呢個“互𥄫不肉搏”嘅多P概念都諗得過喎!

齋𥄫雖然係會有啲到喉唔到肺,但查實咁樣可能更“引人入性”!一路扑嘢(自己嗰件),一路互𥄫,又可以玩吓啲淫賤遊戲(例如鬥多花臣),應該都幾刺激!

譬如可以兩pair人外遊,租間雙人床房(慳錢又有伴!),日頭各自拍吓拖,食吓嘢,或者做吓spa咁,充足電。然後晚上返酒店房集合,做啲增進友誼嘅交流!

阿蛇,你話各pair人唔可以有身體接觸。呢樣好合理。但如果有人外射時唔小心射錯隔離(小弟成日興扮唔小心),你會否反面呢?定係會“有得食唔好嘥”咁幫口食啲?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-3 04:25 PM 發表 查看引用來源

娘娘,呢個“互𥄫不肉搏”嘅多P概念都諗得過喎!

齋𥄫雖然係會有啲到喉唔到肺,但查實咁樣可能更“引人入性”!一路扑嘢(自己嗰件),一路互𥄫,又可以玩吓啲淫賤遊戲(例如鬥多花臣),應該都幾刺激!

譬如可以兩pair人外遊,租間雙人床房(慳錢又有伴!),日頭各自拍吓拖,食吓嘢,或者做吓spa咁,充足電。然後晚上返酒店房集合,做啲增進 ...
到喉唔到肺唔會囉, 原因一係就大家都同一房間入面搞緊, 一係就輪住一pair一pair咁搞唔駛等好耐
係有d鬥多花臣o既成份o架, 但食得唔好嘥係唔會,
都o係得人面前搞o野含蓄極有限啦 有o野射o左出o黎點會唔第一時間啜乾淨晒佢呢?
或者根本唔會俾佢射到去自己身體或者嘴以外o既地方:smile_34:
就算千萬分之一o既可能真係有我自己都未必會介意, 又唔係無食過男友以外o既人o既精液
不過又由於之前講o既原因, 唔會刻意去舔, 抹一抹就好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-3 09:12 AM 發表 查看引用來源

明白,我仲以為其實大家吾介意係大家面前做,就吾會介意俾人摸下。又或者交換下去搵下新鮮咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-3 09:12 AM 發表 查看引用來源

頭先忘記問,表演D咩?haha

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-4 01:29 PM 發表 查看引用來源

明白,我仲以為其實大家吾介意係大家面前做,就吾會介意俾人摸下。又或者交換下去搵下新鮮咁
介意其實係唔會介意o既, 不過重點係尊重啫
尊重對方同佢伴侶
比如咁講, 我唔介意俾在場o既男性朋友摸, 佢又唔介意摸我,
我自己男友呢? 果個男性朋友o既女友呢?
人地口會講唔介意, 萬一心入面有條刺呢?
又或者今日無o野, 過兩年吵大鑊果陣挖返出o黎講?
男人可能少d但我地未必 自己係知道自己有咁o既問題,
但好難擔保火遮眼果陣可以提醒自己唔好咁做

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-4 01:30 PM 發表 查看引用來源

頭先忘記問,表演D咩?haha
咪不外乎係av情節
俾人口爆顏射, 或者有咁淫得咁淫地叫,
有人會走埋後門, 我自己會被sm (如果地點係我/我bf屋企,有工具的話)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-4 02:17 PM 發表 查看引用來源

咪不外乎係av情節
俾人口爆顏射, 或者有咁淫得咁淫地叫,
有人會走埋後門, 我自己會被sm (如果地點係我/我bf屋企,有工具的話)
show off sm 真係好刺激
尤其係對d冇玩過既人好有衝激感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆