上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

收藏  |  訂閱
105  70.0k

我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

我同小洋係喺我第一次去臺灣旅行嘅時候識嘅。

我識佢嘅時候,我仲係處男。我同到佢上床嘅時候,我已經唔係,但佢仲係…

雖然,我本身冇咩處女情結,而且今時今日呢樣嘢亦都冇乜所謂。

大學時有個同學,叫阿僑,貪玩又鍾意搵錢。讀書嘅時候做part-time導遊,周時skip堂。

有次佢嘍我,喂,俊仔,去臺灣玩吖,我帶隊。嗰邊啲女仔好嗲好溫柔㗎。

我見平平哋,就跟佢去。

去到第二朝,喺住嗰間酒店嘅餐廳食早餐,見到小洋,係嗰度嘅侍應,一個典型臺灣氣質靚女,林逸欣嗰種type,好靚、好瘦,模特兒樣子同身型。

成班麻甩仔讚佢超靚。

僑話,超,呢啲女,易媾啦,睇我一陣識佢俾你哋睇。

係咪咁勁呀,𡃁仔。Join團嘅一位老伯,香伯,質疑佢。

香伯自己一條友嚟,行李都唔拎多件,兩手fing fing上機。喺飛機度,佢坐我隔嚟,臨起飛都仲喺度send messages。

我份人好規矩嘅,最憎啲人唔聽指示,明明叫乘客手機轉飛行模式,你仲喺度起勢send messages。

於是我八吓香伯做緊乜,見到香伯起勢發啲心心呀、咀唇呀,又話掛住妳呀之類。

當時我以為佢咁大年紀仲同老婆咁恩愛。

落咗機,阿僑喺車度同香伯吹水,先知道原來香伯有個女朋友,係洗頭妹嚟嘅,佢臨上機,個洗頭妹話啩住佢,香伯就發啲公仔氹吓條女。

阿僑話香伯年輕時喺媾女聖手,試過高峰期同時有3個女朋友,又有老婆。

我問,係咪吹㗎咋?

阿僑話,香伯俾過啲相阿僑睇,相信係堅嘅。而家佢條洗頭妹成個周秀娜後生啲咁嘅樣,睇相條女似乎好鍾意香伯,都唔知道香伯點媾嘅。

香伯成個鄉下佬咁款,著件白色橫間條馬球恤又舊又巢,但原來佢8、90年代喺大陸開廠發咗達嘅。

我話,睇怕啲女仔都係貪佢啲錢黐埋去啦。

都唔係嘅,我同佢傾落發覺佢把口真係好得。

我信阿橋嘅判斷,因為喺大學入面,佢本身係一個媾女高手。

佢個樣冇乜嘢,唔算超靚仔。單眼皮,薯薯哋,但成日媾到隔嚟系啲女。有時佢喺canteen講邊條女幫佢含L、邊條女俾佢扑L咗,我叫佢唔好咁賤啦。

佢話,超,啲女鍾意。

Anyway…扯得太遠…總之阿僑話媾餐廳呢個氣質女侍毫無難度。

雖然阿僑喺大學裏面媾女係勁,不過佢平日媾埋啲mk妹、玩女,呢個臺灣女仔好靚、好斯文,又有氣質,我諗,唔會咁易啩?

佢話,你哋睇唔睇到佢心口?iPad嚟嘅,呢啲女好撚易媾。

冇錯,非常明顯,呢個女仔個心口確係平。唔係細,係平。

香伯話,你媾撚到我俾一千銀你。

點為之媾到?

就咁,約佢今晚出嚟,然後攞埋佢聯絡,就當你贏。

好!

阿僑於是走埋去撩條女講兩嘢,初初見到條女有啲戒心,但係兩、三句就開始有笑意。

香伯話,嘩吓,細路果然好嘢。我都冇試過媾到呢種咁高質嘅靚女。

阿僑返埋嚟,話,攪掂,攞咗名,叫小洋,佢收工等我哋返嚟同我哋喺附近飲嘢。

我呆咗…點做到㗎?

夜晚去完地方返酒店,小洋果然喺度等我哋。

佢帶我哋去左近飲嘢。

小洋好大方、好斯文,笑起嚟好迷人。好幾次,我忍唔住望到佢心口,都控制唔住留意到佢iPad咁平嘅胸部。

佢住北投嗰區,離呢度幾遠吓,佢話有時候收工好夜都好攰,唔想返屋企瞓,酒店有吉房就同經理講俾佢喺度瞓,所以嗰晚佢同我哋吹水吹到好夜。

於是我哋對佢認識加深咗。

原來小洋同我哋一樣都係大學生,佢半工讀嘅,情況有啲似阿僑,不過佢就快畢業。加上佢打算從事酒店及旅遊業,因此同阿僑多話題。

嗰晚佢哋好好傾,我哋覺得小洋成晚俾阿僑霸住。講晚安嘅時候佢哋交換咗Line。阿僑話佢周時帶隊嚟臺灣可以搵次自己嚟探小洋。

小洋大方、爽朗咁笑住話好。

小洋走後,阿僑同香伯講,找數,唔該。

嗰幾日喺臺北,每朝早喺酒店食早餐都見到小洋,見到佢甜甜嘅笑容,覺得呢個女仔非常好。但係跟住就會見到佢同阿僑密斟,心裏面有啲啲酸。

算啦,我同自己講,有啲嘢唔屬於我嘅。

幾個月後,有次喺大學食頹飯,阿僑突然話,小洋話嚟香港做嘢。

你哋一路有聯絡?

梗係啦,我去過臺灣搵過佢幾次啦。

有冇進展?

揸撚咗佢,屌,平撚到吖。波細都叫做有波吖,佢直頭冇波,男人咁。

好心咪咁話人啦。我話。

跟住我又好好奇咁問,屌咗未?

未,不過睇過佢個西,佢幫我含同埋俾我喺佢大髀上面打飛機。佢話要留番俾肯娶佢嘅人喎。

難得吖。

屌你啦,唔肯屌嘅女朋友要嚟做乜?你鍾意佢嘅話我俾咗你啦。

小洋嚟咗香港,佢同一個女同學一齊考到過嚟呢度一間臺資機構做嘢。

女同學叫做伊伊,成個後生版佘詩曼咁樣。不過佘詩曼後生個陣有啲包面,伊伊面形就比較似而家嘅佘詩曼。

伊伊斯斯文文,著白色polo shirt,正正經經咁,查實性欲好強。

據小洋講,伊伊有個臺灣男朋友,周時過嚟香港探伊伊。每次佢過嚟嘅時候,就住喺小洋同伊伊夾份租間flat度,晚晚大戰攪到好嘈。

試過阿喬同我帶小洋同伊伊喺香港周圍去,伊伊帶埋男朋友嚟。坐巴士又好、van仔又好、搭船又好,佢哋一定要我哋坐前啲,然後佢哋就坐喺後面打車輪、揸波、摷嘢。

初初我以為伊伊條仔需索,伊伊只係滿足條仔,但漸漸我觀察到好多時係伊伊做表情示意條仔去後面攪嘢。

伊伊外表乖乖咁,完全睇唔出性欲咁強。

我係幾鍾意小洋嘅,不過對佢只係欣賞,完全冇諗過要媾佢或者同佢上床之類。

反為伊伊呢種就令人好有性趣。

有次放學,阿僑聲都唔聲自己一個鬆人。我哋冇特別在意,落到樓下,見到伊伊居然嚟咗大學搵阿僑。

伊伊尷尬同我哋打個招呼,就同阿僑兩個人拖住手走咗去。

原來,伊伊條仔唔喺香港嘅時候有需要,而佢同阿僑都對對方有性趣。佢哋眉來眼去、身體觸碰去send暗示俾對方,大家好快get到,就順理成章攪上。

伊伊同阿僑偷食,小洋完全唔知。

阿僑話,我冇諗過同小洋認真嘅,假如佢知道,最多咪分手,反正又唔肯做愛。我同伊伊都有需要,咪互雙滿足吓。我冇撬佢條仔牆腳,佢條仔嚟香港探佢,佢同條仔做愛我完全唔介意。

我戥小洋唔抵。

雖然佢心口平,雖然佢唔肯同阿僑做愛,畢竟佢成個模特兒咁嘅面孔同身型,氣質又好…

一晚,我哋幾個去飲嘢。

飲到12點幾,小洋唔想咁夜,第朝要返工,要休息。

伊伊唔想返屋企,小洋話,你哋幾個繼續啦,我自己走得喇。

我話,咁樣唔係好。

伊伊對阿僑講,你送女朋友返屋企啦,俊仔喺度陪我。

阿僑咩都冇講就同小洋走。

佢哋一出門口,伊伊就攬實我。

佢波波壓實我心口嗰陣,feel到嗰份柔軟同份量。

當時嘅我,仲係青頭仔。

我有啲啲緊張,唔知點做好,但又好輕奮,手不由自住攬住伊伊。

跟住佢錫我。

就好似佢喺交通工具同佢條仔打車輪咁。

我心諗,呢條女姣到咁嘅?但係唔理喇,咁大個仔第一次同女仔打車輪,就豁出去,佢用條脷挑釁我,我就作出正常回應…

咁曳嘅?伊伊話,阿僑仲話你係處男,我懷疑你扮嘢。

我真係…

唔信…講完佢就用手喺下面一兜。

硬咗啦。

呢啲係正常生理反應。

咁即係識啦。

我問,妳同阿僑,係咪夾定咁做?

冇。頭先我特登點佢走嘅。

點解要咁做?

仲問?我想佢今晚姦咗小洋。

我話,唔好啩。

伊伊笑吓,話,走啦。

講完就拖住我手去埋單。

未完待續

噢.....青頭仔會接受公廁嗎

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-7-25 12:00 PM 發表 查看引用來源
兩个唔識有排搞,有人帶路咪好

幾好睇,辛苦師兄
我都想要個台灣妹

嘩,似乎似依依計劃食青頭仔👍👍

樓主快啲更新
因為太正了
謝謝

快D更新啦

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-7-25 12:00 PM 發表 查看引用來源
下面有人答咗你喇。
引用:
原帖由 farm1615 於 2019-7-25 04:49 PM 發表 查看引用來源
兩个唔識有排搞,有人帶路咪好
冇錯呀。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-7-25 10:50 PM 發表 查看引用來源
幾好睇,辛苦師兄
我都想要個台灣妹
多謝欣賞。

引用:
原帖由 天生外圍的駱駝 於 2019-7-26 07:53 AM 發表 查看引用來源
嘩,似乎似依依計劃食青頭仔👍👍
等待事態發展啦。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-7-27 05:41 PM 發表 查看引用來源
樓主快啲更新
因為太正了
謝謝
多謝鍾意,會儘快。
引用:
原帖由 魔鬼1號 於 2019-7-28 12:28 PM 發表 查看引用來源
快D更新啦
會儘快。

好睇,師兄加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆