上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

收藏  |  訂閱
105  70.1k

引用:
原帖由 良哥123 於 2019-10-8 06:16 AM 發表 查看引用來源
好吸引的情節,期待情更新
多謝各位留言。

先更新,稍後至回覆大家。

* * *

攬實小洋,一邊同佢舌戰,一邊摸佢塊平板上面嘅嬌小嘅lin lin。

小洋身上有種乾淨嘅氣息。

同佢拍拖呢兩個月,經歷過陽光同雨,由炎熱漸變涼,周時近距離聞到呢種清新、溫暖嘅女仔氣息,令我產生想佔有、保護嘅渴望。

佢輕柔推開我,面頰泛紅望實我。

你愛我嘛?

好愛。

真嘅?

係呀,妳呢?

我想嫁俾你。

我都有諗㗎,我畢業後搵工做,穩定就娶妳。

真嘅?佢冷靜嘅表情中露出喜悅。

呢兩個月,我一直有呢個想法。

佢定咗咁望住我,靜咗大概六、七秒。

然後,佢居然喺我面前除低佢條短褲仔。

並冇除哂,只係除到露咗個B出嚟。

終於親身見到女神個gap喇。

果然正如伊伊所講,小洋個H生得好靚。我後來先至知道有個名堂叫做一線鮑,就係個gap只有一條裂縫,冇多餘嘅摺。

小洋個B係向內摺,個妹同埋周邊嘅膚色白裏透紅,毛毛集中喺裂縫以上、小腹下面嘅中間一小葺,極短,整齊而柔順。

我親身見過嘅女人嗰度唔多,加埋我睇過啲4仔同歐洲藝術鹹相,小洋個西都屬於好靚,假如佢剃曬啲毛毛的話肯定靚絕。

我手震震咁埋去摸佢條罅對上嘅三角地帶,輕掃佢啲毛毛,感覺同摸伊伊、阿萍,截然不同,企理而柔軟。

然後慢慢向落啲移動,觸碰佢簡潔、優雅嘅罅仔。

忽然諗起呢個咁精緻嘅H俾阿僑掂過…不過只係諗起,我並唔介意,邊個冇經歷?就算佢唔係處,對我都冇咩所謂,再講我都同過伊伊玩過,又掂過阿萍…

我激動起嚟,就跪低錫佢個妹。

小洋並冇太怕醜,佢喺床邊,雙手抱住我個頭,我一邊錫佢啲毛毛、罅仔,佢一邊輕撫我啲頭髮。

然後我分開佢雙腿,見到佢隻白裏透紅、內斂嘅一線鮑,就哄埋去聞吓。小洋呢度冇乜味,感覺好乾淨。

隨住我舔佢,佢開始肉緊咁抱實我個頭。

我舔幾舔,小心翼翼咁反開小洋內斂嘅鮑,見到微微透出粉紅色嘅嫩肉,就開始舐。

小洋嘆息一聲,叫我,俊仔。

舐幾舐就啜佢啲嫩肉。

好難頂…佢叫,雙手抱得我更加緊,開始扯我頭髮。

你好似咁到家咁嘅?阿僑話你係處男…

我抬頭,好認真望住佢。

假如我話妳知,我唔係,妳會唔會對我改觀?

唔會,我唔介意,繼續,唔好停。

我再哄埋佢兩腿中間啜佢幼嫩嘅鮑肉。

伊伊教識我刺激女仔粒核,佢話呢度先至係女仔最敏感嘅地方,假如識得玩呢度,女仔好容易就有高潮,仲high過被插。

於是我就搵小洋呢個部位出嚟,諗住用條脷去挑逗佢。

但係小洋個妹係内斂型,我反開佢去露粒核出嚟。

佢粒核好細,唔太明顯。

仔細用脷尖試探吓、舔吓,調節力度、速度,直至覺得啱啱好。

小洋嘅反應含蓄,但係依然感覺到佢身體震動、抽搐、拉緊。佢捉得我啲頭髮更加肉緊。

細佬扯到好衡,我頂唔順,就企起身,望實小洋。

做乜停?佢問。

好想。我話。

小洋好識做咁樣伸手過嚟捉住我褲頭,然後向下一拉。

細路即刻彈出嚟。

佢呆咗咁望住細佬。

做乜?

好大…好驚…

驚乜嘢?

會唔會好痛?

唔知呀…

不如我用口幫你…

講完佢就趴低,對正我細佬,就錫落去,然後就啜起嚟。

佢啜吓、suen吓草菇,跟住就開始吞噬。

估唔到細佬可以喺女神嘅口裏面,我有啲唔好意思,更加諗唔到佢功夫唔錯,起碼冇話唔慣唔慣咁。

小洋…

唔?佢專心吞吐。

妳咁叻嘅?

佢停低,尷尬咁問,你唔鍾意?

唔係,好舒服…不過…

咩?

妳之前做過呢啲嘢?

…嗯…你介意…?

冇…我都唔係第一次…只係好奇…妳係同阿僑…?

…嗯…佢之前,就冇同第個試過喇…你唔開心?

有經歷好平常啫,冇唔開心…只係好奇妳同佢做過啲咩…

…有咁想知咩?…好尷尬…

想知道呀。

怕你會唔開心呀。

我都唔純潔啦。

你試過啲乜嘢?

除咗攪大女仔之外,好多嘢我都試過。

包括…喺女仔口裏面…?

有呀。

喺裏面發射?

吓?我心諗,呢樣咁我真係冇試過喎…估唔到阿僑個死仔同小洋已經嚟到呢個地步。

於是,我就問,佢有同妳咁做?

小洋好唔好意思咁up頭,然後話,總之,我冇同佢…做嗰樣嘢…

哦?

係呀,我想唔俾佢…對佢太冇安全感喇,呢個人,感覺只係為咗嗰樣嘢同我一齊…

咁妳同佢親熱嘅時候…

乜嘢?即管問,我會對你坦白…

妳有冇興奮?

…嗯…都有嘅…佢事實係好叻挑逗女仔…有好幾次我差啲忍唔住想俾佢…

我可以知道佢點樣做嘛?

呢啲嘢…好尷尬喎。

只係參考吓…

其實…你頭先做得好好呀…

真嘅?

係呀…佢唔會好似你咁樣用口㗎…你似乎好到家…

邊度係…

…真㗎…整到我…

乜嘢?

想試吓…

真嘅?

真㗎。小洋面紅紅咁答我,佢問,你同過好多個女仔做過?

冇呀,只同過一個女仔…冇喇…呀,係呢,到底阿僑點樣撻着妳呢?

真係要我講?

唔怕,我只係想參考吓…

佢用手…

放入去妳裏面?我故意扮唔識問佢。

當然唔係,我唔會俾佢入去…

咁佢…係點樣做㗎?

小洋有啲羞澀咁將手指放喺佢粒核上面,話,佢按摩我呢度…

我心諗,哦,我都識啦。

經過伊伊嘅訓練,自問幾識撻着佢嘅反應,不過,每個女仔嘅反應未必一樣,所以我同阿萍嗰次故意試驗吓,睇吓我可唔可以撻着佢。

於是我就叫小洋起番身,瞓低。

佢一直並冇除哂條底,只係拉低一啲啲,僅僅露咗個鮑出嚟。

我一臉認真咁擒上佢身上,佢好驚咁望住我,但冇反抗。

先錫吓佢額頭、眉心、鼻尖、咀唇,然後伸條脷入去小洋咀裏面。由於大家都用口服侍過對方,舌戰嘅時候明顯感覺到有陣腥腥哋、鹹鹹哋嘅味,係我同佢啲愛液。

我超愛呢陣味。

小洋錫咀嘅時候都放鬆、投入嘅,冇話不安或者生硬。於是我一邊錫佢,隻手就開始輕撫佢平板上面可愛嘅的的。感覺上佢好似比初初嗰陣脹大咗,可能係興奮嘅緣故。

佢將雙手搭喺我肩膀上,既溫柔又肉緊咁捉實我。

我改為捉住細佬,喺小洋除低咗些少嘅底褲上面伸入去,貼實小洋個gap,隨即沿住佢內斂嘅裂縫,上、下、上、下咁滑行。

呢吓舉動令小洋從放鬆之中警覺,佢好緊張咁睇住細佬沿住個gap滑行。

我哋事前並冇溝通過,我一心諗住佢預咗我即將佔有佢。

細佬沿住小洋條罅,每吓滑行到頂端,就好自然咁按壓、摩擦吓粒核,等佢舒服吓,然後跣到底下,濕暖嘅感覺從肉洞裏面滲透出嚟,我就向內輕壓。

小洋開頭好驚咁睇住我。

重複咁樣喺小洋個gap上下滑行多次,每次去到佢下底嘅時候都壓多少少,佢漸漸適應,就開始放鬆。

小洋用期待嘅眼神望住我。

再滑落佢下底嘅時候,就停低,然後集中摩擦佢個屄嘅入口。

佢瞓喺床邊,捉實我條腰,睇住細佬喺佢個妹外面摩擦,將我同佢啲愛液撈勻,每磨5、6轉就向內壓吓。

小洋微弱咁呼叫。

我重複呢個動作多次,感覺大家越來越濕、下底越來越熱,每次向裏面施壓,都比之前壓得更入。

草菇頭已經入咗小洋個鮑裏面,俾啲鮑汁浸住,溫暖而滋潤。

小洋面泛紅霞,身體抽搐咗幾吓。

我錫吓佢咀唇,問,鍾意嘛?

佢皺住眉、紅住面,話,嗰度好熱…濕得好厲害。

已經忍唔住喇,就用柔力試吓向裏面逼。

小洋已經濕得好緊要,毫無困難咁逼入咗少少,大概入咗1/4到1/3,裏面暖笠笠。

個腦一片空白,只知道肯定返唔到轉頭㗎喇。

佢皺一皺眉,好似有啲痛苦咁,又有啲緊張咁望住我。

我停低,等佢進一步反應。

佢冇反抗。

於是我再用陰力向裏面緩慢推進。佢依然仲有啲痛苦咁皺眉,但佢識得捉實我條腰,冇抗拒我,我就繼續推進。

終於…成支插入女神身體裏面。

好嫩滑、好窄、好柔軟,爽到癲。

小洋同我一樣咁激動,佢攬到我好實。

俊仔…

鍾意嗎?

…嗯…好脹,有啲痛…

我覺得佢下面有啲緊,就索性除咗佢條底,叫佢將雙腳繞住我後面,咁樣佢自然就會擘大啲。

我自亦順手除哂自己條底。

我出嚟嘅時候,見到細佬上面黏滿愛液,係我同小洋啲水嘅混合物,好可愛。我用手指撩一啲然後放入口嗒吓,好滋味。

見小洋稍為放鬆一啲,我又再慢慢塞入去,佢又試皺眉,面露一絲痛苦。

痛?

…嗯…你好大…

雖然水份足夠,同埋佢裏面好軟熟,仍然感到佢的確幾緊。

咁…不如停…?我問,雖然我好唔想。

唔好…繼續…

我錫一吓小洋,摸吓佢眉心,企喺床邊抱實佢條腰,慢慢、慢慢成支棍抽出、成支棍插入。

幸好佢水份充足,加上我嘅分泌,足夠潤滑嘅。

從稍為底少少嘅角度向上進出小洋個屄,一邊欣賞佢個靚樣、佢平板嘅胸部。發現佢恍惚、迷醉個樣有啲醜樣。我鍾意呢個醜樣,於是趴低錫吓佢,又啜佢企理而的式嘅lin lin,然後再繼續緩慢抽插。

小洋初初仲有啲強忍痛楚嘅表情,漸漸開始適應。

眼皮、眼眶泛紅,喘氣亦越嚟越粗。

見佢開始放鬆、享受,我鼓勵佢如果想試吓咩角度、方式,即管話俾我知。

佢似乎怕醜,up吓頭但係冇咩表示。

於是我就試吓唔同方式。

一路插實佢一路將佢抱起,放喺床中間,攞個枕頭俾佢墊住,我試吓抱實佢一邊脷交一邊屌,又試吓雙手撑起上身,一邊睇實佢個樣一邊屌。試吓從高少少向下插,又試吓頂實恥骨磨擦佢陰阜…

喺小洋兩腿之間默默鋤嘅時,偶然望到床邊,小洋先前坐喺度俾我篤入去嘅位置,有啲血跡喺床單上面…

我篤穿咗佢…

小洋嘅反應比伊伊含蓄好多,但從佢面紅,身體間歇抽搐、震抖,我知道佢開始嚟料。

細佬喺佢溫暖、緊窄、嫩滑嘅水洞裏面跣出、跣入,極度陶醉。我感動咁一手從佢背脊後面抱起佢,一手不斷撫摸佢平坦嘅胸部,然後再次錫佢。

先淺嚐佢柔軟嘅咀唇,然後條脷闖入去佢口裏面挑撥佢,下身繼續喺佢兩腿中間郁動。

我叫小洋試吓喺上面,用自己嘅方式取悅自己。佢試咗陣,有啲啲唔好意思咁。我就將佢抱起,放番喺床,然後反轉,喺佢後面進入。

呢個姿勢可以接觸到一啲頭先接觸唔到嘅位置,佢似乎high,但係又怕醜,我亦都唔想勉強佢,於是將佢反番轉,用番傳統姿勢。

我攞個枕頭墊高佢pad pad,然後喺低啲嘅角度,向上悠長咁進入,頂實陰阜摩擦吓,再悠長咁抽出,如是者專心操作咗一輪。

過咗陣,小洋下身、小腹抽搐,然後身體震抖,好似畜牲咁喘息。

我知道佢到。冇幾耐,仲感覺到佢恥骨不斷向內壓。

小洋好明顯到咗,我非常榮幸能夠帶俾小洋美滿嘅第一次。

細佬插住佢,停低,感覺佢恥骨逼吓逼吓,好可愛。

等佢喘息吓,平伏番,我繼續抽插。

單手撑起身體,一邊佔有緊佢身體,一邊欣賞佢喺床上先至見到嘅醜樣,一邊摸佢個平板胸。漸漸感覺佢下底嘅水份明顯減少咗,出入覺得有啲迫。

佢亦都有啲痛咁樣皺眉。

痛?

佢有啲怕醜咁答,我到咗一輪喇,夠㗎喇。

咁唔好做喇。

但係你未射…

唔緊要啦。

一係…我用口幫你…

於是我出番嚟,瞓低。

佢趴上我身上,再次用佢軟熟嘅咀唇啜吓、suen吓草菇,用脷仔仔細舔吓草菇頭尖端、條頸,然後慢慢吞噬肉棍,完全唔怕棍上面有大家啲水。

我愛惜咁摸吓佢頭髮、額頭、面…

小洋用口侍奉咗我一輪,但我一啲想射嘅意思都冇,就話,不如由佢。

喺床上相擁傾偈。

小洋話,我已經完全屬於你㗎喇。

我話,毫無疑問。

你會唔會玩弄感情?

絕對冇,我真心愛妳嘅。

你同你之前嘅女朋友,仲有冇聯絡?

俾小洋呢個問題嚇親,好彩我轉得快,即刻將佢個問題稍為扭曲。

好耐冇一齊,更加冇再做男女之間嘅事。

點知佢仲醒,問,咁聯絡呢?仲有冇?

絕少啦。

我以為我反應算幾快,點知佢仲快,忽然又丟另一條問題俾我。

點解分手嘅?

我好怕作嘢嘅,怕之後唔記得自己作過啲乜,唯有根據真事,省略哂啲足以令小洋知道係邊個嘅細節。

係咁嘅…其實,我都唔知我係咪佢男朋友…佢一直有其它男仔,佢話同我一齊只不過玩吓。

咁你同佢、佢同其他男仔,都有性關係?

係…妳會唔開心嘛?

有一啲…係咪男仔都係咁㗎?有得做就唔放過?

我真係鍾意佢㗎。

鍾意?定愛?

初頭係鍾意,後來…愛…

咁而家仲有冇愛?

都分開咗啦。

即係有啦。

我唔想呃妳,有掛住…

分咗手幾耐?

呢個係關鍵,假如我講真話,佢就會知道我同佢開始曖昧嗰段時期仲有另一個人。

都唔知有冇真正開始過,大家只係…性關係…佢唔搵我、我唔搵佢…就係咁樣冇再一齊。

咁如果佢有日再搵你呢?

唔會㗎喇,我已經有女朋友。

小洋伏喺我身上,我攬實佢。佢忍唔住又試咀咗我一輪,然後問,如果嗰個女仔搵番你,你同佢做咗的話,要話我知。

我唔同佢做。

信你至奇,漸漸覺得你同阿僑根本係一樣嘅。

點會?

你頭先做得咁犀利。

妳有試過第個咩?點知我算犀利?

我覺得犀利就係犀利…呀,我要將同你一齊嘅事話俾伊伊知。

唔使啩?我個心打咗個突。

佢一直鼓勵我同你試吓。

吓?

佢知道我鍾意你,讚你好。

佢點知㗎?妳講嘅?我明知故問。

係…有一晚,佢無端端話想試吓剃哂細妹啲毛,仲嘍我都剃。之後我哋一齊沖涼,我哋睇到對方身體,仲selfie。然後我就講俾佢知我同阿僑分手嗰晚發生嘅事,跟住就話我一路都鍾意你嘅。佢話你好好,叫我試吓同你一齊。

諗唔到伊伊佢…忽然覺得有啲傷感。

小洋伏喺我身上,手把玩我細佬。

仲係咁硬…

係。

你唔滿足?

…嗯…

不如再嚟多次啦。

妳唔係話痛咩?

我可以…你可以用口挑逗吓我嘛?

好。

我哄埋小洋個gap面前,欣賞一吓呢個精緻嘅一線鮑,用脷尖滋潤吓簡潔而內斂嘅裂縫,然後反開個瓣露出粒核,再發動一輪舌尖攻勢。

呢度果然係女仔嘅敏感部位,伊伊話佢攪自己呢度仲high過插入裏面好多。

小洋合緊眼,一臉強忍住興奮嘅樣。

但係好快,佢面頰、眼皮再度泛紅,粗重咁喘氣,身體出現震抖。

佢開始興奮喇。

我繼續舔佢粒核,等佢呢一轉再上多重高峰。

小洋喘氣越來越粗重,身體開始緊張、震抖。

我反開佢個一線gap,見到裏面濕潤而粉紅嘅嫩肉,就一嘢吸啜佢啲汁。

估唔到小洋high到忍唔住嗌,仲嗌到好似母牛一樣,全身抽搐、震抖。

小洋進入神智恍惚嘅狀態,同平時嘅佢係完全唔同嘅一個人。

我擒上佢身上,睇見平時斯文、優美嘅佢,現出佢醜樣嘅一面,令我亢奮到極,即刻趴低,將剛剛舐過佢個屄嘅脷吐入佢個咀裏面。

小洋用番佢條脷接招。

一邊擁吻,我一邊將已經充血嘅肉棍貼實小洋嘅肉洞入口hi吓hi吓,既係測試佢嘅濕滑度,亦都將我啲分泌同佢啲撈勻。

佢抱緊我,忘形咁同我舌戰。我就向裏面一迫,草菇頭衝過小洋水道口嘅時候感到緊窄,好似整親佢咁。小洋呼叫咗一聲。

我問,痛?

嗯…唔緊要,你做啦。

呢次我只係滿足自己,冇攪任何花臣,專心喺佢上面抱住佢幼幼嘅腰起勢鋤,一邊郁一邊愛惜咁睇住佢纖瘦嘅嬌軀、平坦嘅胸部同埋好似另一個人咁嘅醜樣。

小洋一直皺住眉望實我,面頰同眼眶泛紅,隨住我搖動嘅節奏發出微弱嘅哼、哼聲。

都唔知道自己搖咗幾耐,間中哄埋去啜吓佢條脷又摸吓佢塊平板。約略感覺到佢應該到過兩次細嘅高峰,一次大嘅,佢小腹同下身抽搐,細佬喺佢裏面,俾佢嘅恥骨壓吓壓吓。

有啲想射…我話。

你射入去吖。

妳唔驚咩?

唔怕…我應該呢兩日姨媽到…

哦…

於是我努力鋤。

小洋由強忍住痛苦嘅樣,到完全靜哂、毫無動靜,估計佢已經過咗頂峰,榭哂。我盡快…搏命撞擊佢嬌嫩嘅美屄。

全身澎湃到一個頂點,終於,全身劇震,我即刻插實小洋,然後喺佢裏面不斷抽搐,啲嘢係咁灌注入去…

我一路插實小洋等啲嘢完全射哂入去。呢個時候我哋對望,我問小洋會唔會後悔,佢望住我靜咗一陣,然後擰頭,話,好鍾意。

跟住就抱住我再次脷交。

我倒下,虛歇咁責喺佢弱質纖纖嘅身上,聞住佢身上嗰種乾淨嘅少女氣息,混和住費洛蒙,西水精液嘅氣味,滿足咁歇息,細佬一直插住佢嘅美屄,逐漸變軟、變細,感覺有啲杰噠噠嘅嘢喺下底流出。

小洋纖手放喺我肩膊後,溫柔咁按壓。大家一言不發,陶醉喺事後嘅平靜。

未完

大突破!  精彩! 終于等到了

唔知師兄會唔會加相呢?

唔知伊伊點呢  :smile_39:

十分精彩,正呀👍👍

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-9-22 11:57 AM 發表 查看引用來源
今次食到小洋喇,正呀,努力👍👍
冇錯,啱啱呢集食咗喇。
引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-25 04:51 PM 發表 查看引用來源
好有故事味道, 好正!’
多謝鍾意。

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。

另外我同期寫緊另一個故仔,就快有更新喇:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28564092

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-10-5 12:02 PM 發表 查看引用來源
寫得這麽好,不甘心這樣沉下去。謝謝師兄的努力。
多謝捧場,會繼續寫。
引用:
原帖由 良哥123 於 2019-10-8 06:16 AM 發表 查看引用來源
好吸引的情節,期待情更新
多謝留言。

已經更新咗,會再繼續更新,請留意。
引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-10-9 12:50 PM 發表 查看引用來源
大突破!  精彩! 終于等到了

唔知師兄會唔會加相呢?

唔知伊伊點呢  
會加相。

之後會更新伊伊情況。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-10-9 02:17 PM 發表 查看引用來源
十分精彩,正呀👍👍
多謝鍾意。
引用:
原帖由 kentwby 於 2019-10-9 11:49 PM 發表 查看引用來源
正正正,但難為了伊伊,傷心死鳥。。。。
多謝關心伊伊,之後會更新佢嘅情況。

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。

另外我同期寫緊另一個故仔,就快有更新喇:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28564092

好掛住伊伊,等我搵返張相J下佢先

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-12 09:51 AM 發表 查看引用來源

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。 ...
請問點樣選like啊? Sorry, 我無係好識 :smile_13:

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-10-12 11:40 AM 發表 查看引用來源
請問點樣選like啊? Sorry, 我無係好識 :smile_13:
去返第一個post度揀「推」(洋蔥頭)_/\_

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-12 12:52 PM 發表 查看引用來源

去返第一個post度揀「推」(洋蔥頭)_/\_
謝謝師兄。明白。已推。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆