上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

收藏  |  訂閱
105  70.0k

引用:
原帖由 robinspw 於 2019-7-29 11:44 PM 發表 查看引用來源
好睇,師兄加油
多謝支持。

第二集嚟喇。

* * *

伊伊拖住我喺酒吧出嚟,好似好熟路咁帶我去到一間同大型連鎖超市同名嘅時鐘樓下。

佢問我,身上有冇現金?

我話有一啲,佢問幾多?

五百。

佢話夠有找,就拖住我上去。

我問,妳咁熟嘅?

阿僑帶我嚟嘅,我淨係識呢間。

好緊張,我話。

佢攬實我,波波貼住我心口,感覺軟綿綿、有一定體積。

我已經相當淘醉喇,呢個時候,佢用臺灣女仔特有嘅溫柔聲線,話,慢慢嚟,你鍾意點對我都可以。

試問我仲可以點頂?

大學裏面啲香港女仔,偶爾都有一、兩個靚嘅,但係接觸過伊伊呢種,先知道乜嘢叫做「女——仔——!」

然後佢繼續拖我上去。

有個阿姐帶我哋入一間房,地方唔錯,佢問我哋幾多個鐘。我冇乜概念,伊伊用唔鹹唔淡嘅廣東話答,兩個。

阿姐話要即時俾錢,價錢遠比預料中抵喎。連我大學生冇收入都俾得起綽綽有餘,唔明點解油雞當日話年輕人冇地方扑嘢。

閂咗門,伊伊急不及待要咀,佢攬實我個頭,就一嘢伸條脷入我口裡面。

正話喺酒吧咀過之後,我個心一直跳到而家,不斷回味。伊伊嘅咀唇軟綿綿,好好錫,我一路上都好想再錫。第一次同女仔有咁親密嘅接觸,聞到佢口裏面淡淡嘅氣息,好親密,有酒嘅餘香,幾好聞。

我都心急想揸吓女仔個胸,就問佢,可唔可以摸吓?

佢愕然,一副點解要問嘅表情。佢定咗大約半秒,就捉住我手埋去佢件白色恤衫上面,叫我自己發揮,想點就點。然後就繼續專心同我舌戰。

伊伊著嗰種好少女款式嘅罩,冇墊嘅,所以就算隔住衫同埋罩,摸上手都可以feel都佢波波本身嗰種柔軟同彈性。我一摸,即刻愛不釋手。

佢問我鍾唔鍾意?

真係好好摸呀,我話。

你鍾唔鍾意我?

鍾意呀。

鍾意咁你好好摸,好好享受。

我問,妳呢?

乜嘢?

妳鍾唔鍾意我?

黐線,唔鍾意你點會同你做呢啲嘢?

但係妳又…

乜嘢?

冇嘢喇都係…

妳想話我濫交係咪?佢突然停咗咀我,而我亦都唔好意思繼續摸佢胸。

我知道你覺得我濫交,又有男朋友、又同阿僑、又同你。不過,你信唔信都好,我唔係咁濫,只不過有性需要,就搵身邊識得嘅男仔嚟滿足。但我唔係隨便邊個都可以,一定要我鍾意嘅。而喺香港,除咗你同阿僑,就冇其他人㗎喇。

咁喺臺灣呢?妳有冇背住妳男朋友…

只係試過兩個,同其中一個做過四、五次,另外一個只做過半次…

半次?

係,因為嗰次佢做做吓我推番佢出去。

:smile_41:

因為佢靜雞雞除套。佢係我一個好朋友嘅男朋友嚟嘅,一直想追我。我喺臺灣有男朋友,性需要基本都滿足嘅,我唔係真係咁大胃口㗎,男朋友滿足到我嘅,所以我其實冇特登搵其他對手。不過我呢個好朋友嘅男朋友好鍾意我,佢暗示過我好多次,我對佢都有啲鍾意嘅,一直冇拒絕佢,亦都冇向我好朋友報告。有好幾日,我男朋友工作好忙唔得閒理我,咁啱嗰排我好想要,呢個人搵我出去飲嘢,我同佢出去,就好似頭先我同你喺酒吧度咁樣錫起嚟,跟住就開咗房…點知,佢唔知幾時,靜雞雞除咗套,做咗都好一陣,我先發覺,咁熱嘅?而且,嗰種觸感有啲啲唔同。我就問佢係咪除咗套,佢冇答,繼續喺我兩腿之間活動,我驚,就推番佢出去…

咁之後點呀?

我再冇搵佢喇。佢搵過我,想再嚟,話會戴套,我唔啋佢。部份原因係男朋友喺度嘅時候,佢都滿足到我,我冇需要同其他人,我唔係真係咁淫。不過我亦都冇向我好朋友報告,因為我都有主動嘅。

咁…嗰次…

都舒服嘅,雖然未做完,佢都活動咗一輪㗎喇。佢入嚟嗰吓我都感覺到有啲唔同,零舍熱同埋有質感,不過因為好舒服,我就冇諗咁多。佢做咗好似都有七、八分鐘左右,我越嚟越覺得唔對路,先至問佢係咪除咗套。其實都算做咗㗎喇,就係差佢射精呢步。喂,你問咁多嘢,唔想試吓咩?

想呀,不過,我有啲緊張,可以傾吓妳呢方面嘅嘢,培養吓感情先嘛?

你咁得意嘅?

唔好笑我。

隨你鍾意,最緊要你覺得舒服,但係要記住我哋只係租咗兩個鐘。

好…呀…係呢…

乜嘢?

妳頭先話嗰條友除套,所以妳推番佢出去,妳係驚有咗定乜嘢?

兩樣都驚,驚有咗,亦都因為我同佢都係有固定伴侶嘅人,唔知道佢同過幾多人唔用套做愛。當係保護大家,所以一定要戴套。

但係佢唔插都插咗…

一來因為我當時好嬲,二來我嗰日係排卵期,好容易出事,所以我即刻推番佢出去之後就唔準佢再入嚟。

但係頭先,上嚟呢度之前,我哋一路都冇買到…

我有

:smile_14:

我手袋裏面有,我隨身帶定嘅,係準備要同阿僑做嗰陣用嘅

哦…

你唔開心?

唔係呀…

唔好唔認喇,我覺得你唔開心…係因為…我同阿僑?

…有啲啩…

傻嘅…我有男朋友㗎喇。我同你、同阿僑,都係好朋友,只係好朋友。我喜歡你哋,而我有需要,先至想同你哋分享性歡愉,唔好諗多咗。不過,我喜歡你多過阿僑,只不過佢主動過你,又識得主導,我就俾佢帶動…我頭先專登點佢送小洋返屋企,就係為咗想同你…唔好講咁多喇,摸我吖…

伊伊捉住我手去佢恤衫鈕,我就著手逐粒逐粒解。

終於,咁大個仔,頭一次現場見到女仔對波喇。

伊伊對波好好肉哋,俾個細路女款式嘅罩㘉咗一條深深嘅波罅出嚟。

我即刻去滿足一吓一路以嚟性幻想中嘅情節,伸手指埋去,沿住條罅上上下下掃吓掃吓。

佢對波波唔單止軟熟,肌膚仲好幼滑…波罅之間有微汗,係頭先行路過嚟嘅時候嘅行都個身㷫,定抑或性欲高漲而㷫合合所以出汗,我就唔識得分喇。

總之手指喺佢乳溝輕掃嘅時侯,啲汗氣有啲啜手,感覺加陪性感。

正當我想哄埋去錫吓、舔吓佢對波同埋乳溝啲汗嘅時候,伊伊突然主動除恤衫同埋罩。

波波完整咁喺眼前彈出嚟。

伊伊雖然細粒,身材同我喺IG睇嗰啲性感網紅女咁上吓級數㗎,波型好靚,兩粒的的大粒而挺。

我頂唔順,即刻撲埋去啜佢、舐佢。

佢發出輕柔嘅哼、哼聲,更加刺激。

佢不斷拉緊背部同腰部肌肉,挺起胸部,身體不時抽搐。

當時我以為個個女仔俾人啜lin都會有呢啲反應。

佢手喺我背後係咁抱緊我,叫我,俊仔。

我叫番佢,伊伊,跟住我一時糊塗,話,我鍾意妳。

…我都係…

我心急想探索吓女仔下底,手部就向下移動。

伊伊著咗條裙,我拿高佢,然後喺裙底向上面探索。

佢條底橫同個罩係一套嘅,係少女款式。

底橫明顯有啲濕氣,我都唔識分嗰啲係汗吖、尿吖定西水喇,總之隔住塊布仔亂咁捽。

好明顯我唔識得捽,伊伊捉住我手,帶我入去佢底底裏面,然後放喺一個位置上面,叫我按壓呢度。

感覺呢度好似幾脆弱咁,我幾驚整親佢。但佢叫我可以快啲同大力少少。

於是我就照佢指示捽,一邊捽,佢一路微調我嘅手勢同力度,好快,佢成身震,好似忽咗咁典來典去,發出一啲畜牲咁嘅氣喘聲。

我估呢啲算係高潮喇啩?定抑或佢裝出嚟㗎咋?

唔識喇。我好想摸吓佢裏面。我見都服侍咗佢一陣啦,就將手指向下移動,想搵入口。

我睇過吓啲AV視頻大概知道係喺下底嘅,於是將隻手兜落去,摸到佢嘅水簾洞入口。沿住溪口上上下下掃吓,發現已經幾濕。

佢一臉哀求咁話,入面已經濕哂喇。

正當我想試吓篤隻手指入裏面,伊伊再次用哀求嘅眼神要求,洗吓手先吖,順便洗吓你嗰度,洗乾淨啲…

頭一次同女仔做呢啲嘢,所有發生嘅嘢,對我嚟講係人生嘅大突破,完全超過個腦能夠諗嘅範圍。伊伊嘅哀求就好指令咁,我「哦」一聲,即刻彈落床去浴室。

我尷尬到唔敢喺佢面前除褲。

入到浴室,將條褲一除,細佬已經等唔彈出嚟,硬淨咁矗立。

個腦一片空白咁執行伊伊嘅指令,開花灑,洗吓手指、洗吓細佬,仔細咁洗…

(寫到攰,俾小弟休息吓,會儘快寫搵時間埋落去,同一時間我會抽時間完成另一個故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28214571

引用:
原帖由 dcat20 於 30-7-2019 11:37 發表 查看引用來源
多謝支持。

第二集嚟喇。

* * *

伊伊拖住我喺酒吧出嚟,好似好熟路咁帶我去到一間同大型連鎖超市同名嘅時鐘樓下。

佢問我,身上有冇現金?

我話有一啲,佢問幾多?

五百。

佢話夠有找,就拖住我上去。

我問,妳咁熟嘅?

阿僑帶我嚟嘅,我淨係識呢間。

好緊張,我話。

佢攬實我,波波貼住我心口,感覺軟綿綿、有一定體積。

我 ...
等待中:smile_40:

Cat 兄D作品個個都好吸引

好正,,,麻煩師兄
有無台妹介紹

c hing出品,點忙都要捧場

幾好睇要捧場

引用:
原帖由 ttomtan 於 2019-8-1 11:38 PM 發表 查看引用來源
幾好睇要捧場
多謝大家捧場,唔喺香港幾日。

返港後盡快寫。

等你呀大佬

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-7-30 05:31 PM 發表 查看引用來源
等待中:smile_40:
剛返香港,會盡快更新,多謝捧場。

引用:
原帖由 pat20011 於 2019-7-30 05:45 PM 發表 查看引用來源
Cat 兄D作品個個都好吸引
引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-1 08:24 AM 發表 查看引用來源
c hing出品,點忙都要捧場
多謝欣賞,會盡快更新。

假如鍾意個故仔,俾個讚個帖吖。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-7-31 11:28 PM 發表 查看引用來源
好正,,,麻煩師兄
有無台妹介紹
冇呀,唔好意思。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆