上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

收藏  |  訂閱
105  70.0k

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-22 09:17 AM 發表 查看引用來源

睇得好仔細喎
寫得勁正。我睇完又睇

依依好慘 :smile_39:

寫得好細膩。 之後看師兄其他作品,小洋,伊伊,阿萍,都好有師兄其他故事的影子。 看來師兄的創作是基于自己無數的經歷。

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-9-22 02:56 PM 發表 查看引用來源
寫得好細膩。 之後看師兄其他作品,小洋,伊伊,阿萍,都好有師兄其他故事的影子。 看來師兄的創作是基于自己無數的經歷。
多謝睇得咁細緻。

我相信每一個創作者多少都會將自己嘅個人經歷擺入創作裏面。而我個人亦都鍾意將我遇過、所知嘅人解體再重新炒埋一碟。

我啲故仔裏面嘅人物、事件甚至對白大都係根據現實裏面嘅原型整合出嚟。

但係好多時一個角色係根據好幾個原型,所以照計冇一個角式係exactly同一個人嚟嘅,尤其係女角色。。

不過男角色的而且確好多時候都係嗰幾個原型。

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-9-24 06:04 AM 發表 查看引用來源
感謝好文, 
睇尼伊伊會系個傷感嘅腳色,
IPad 女自系正主兒。
本人代表伊伊多謝閣下對佢嘅同情

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-19 10:54 PM 發表 查看引用來源

多謝鍾意及留言。

先更新,稍後至執錯字、加相同回覆各位。

* * *

終於能夠攬實小洋纖瘦、修長嘅身體,嚐到佢濕潤嘅舌頭,隔住衫侵犯佢平坦嘅胸部,時間停頓、深深滿足。

陶醉喺滿滿嘅幸福感當中,小洋輕輕推開我,話,早啲唞啦,聽日再周圍去玩。

我呆咗,意猶未盡咁望住佢,話,唔係話傾吓偈咩?

想表達嘅嘢已經表達咗喇,你仲有嘢想講?

…我 ...
好有故事味道, 好正!’

超好睇,,,,,希望師兄會快更新

引用:
原帖由  於 2019-9-28 10:37 PM 發表 查看引用來源

超好睇,,,,,希望師兄會快更新

多謝,我開始咗寫新故仔

會盡快更新呢個。

寫得這麽好,不甘心這樣沉下去。謝謝師兄的努力。

好吸引的情節,期待情更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆