[原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

收藏  |  訂閱
4  70.1k

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-4 01:03 PM 發表 查看引用來源

先更新住先,遲少少加圖同埋執錯字。。

* * *

喺學生會個office,伊伊幫我剃毛嘅時候,我個腦忽然閃過一件事。

嗰日小洋突然問我,僑係咪同伊伊一齊。嗰刻我唔知點答,我一直冇諗到小洋已經同阿僑分咗手,好想佢知道僑同伊伊嘅關係,但又怕講咗出嚟會令佢向伊伊追問,結果會知道我同伊伊都有一手。

小洋見我靜咗半吓,就話,我好了解伊伊係一個點樣嘅人…

佢有男 ...
好正, 等緊更新

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-13 01:18 AM 發表 查看引用來源

多謝鍾意。

先更新,後執錯字同加圖。

* * *

(今集暫時冇乜鹹,純粹build up情節)

喺信德等小洋,遠遠見到佢笑得好璨爛,感覺好似拍拖一樣。搭船途中,心情極亢奮。雖然同佢咩都唔係,亦唔期望會同佢有乜嘢,但能夠同佢單獨相處幾日,已經超級開心。

船上,佢一路講佢喺臺灣嘅生活,屋企有咩人、細個嘅日子、第一次拍拖、佢拍過兩次…佢唔suppose知道我知道佢 ...
正, 呢邊小洋, 果邊依依!!

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-19 10:54 PM 發表 查看引用來源

多謝鍾意及留言。

先更新,稍後至執錯字、加相同回覆各位。

* * *

終於能夠攬實小洋纖瘦、修長嘅身體,嚐到佢濕潤嘅舌頭,隔住衫侵犯佢平坦嘅胸部,時間停頓、深深滿足。

陶醉喺滿滿嘅幸福感當中,小洋輕輕推開我,話,早啲唞啦,聽日再周圍去玩。

我呆咗,意猶未盡咁望住佢,話,唔係話傾吓偈咩?

想表達嘅嘢已經表達咗喇,你仲有嘢想講?

…我 ...
好有故事味道, 好正!’

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-8 10:02 AM 發表 查看引用來源

多謝各位留言。

先更新,稍後至回覆大家。

* * *

攬實小洋,一邊同佢舌戰,一邊摸佢塊平板上面嘅嬌小嘅lin lin。

小洋身上有種乾淨嘅氣息。

https://i.ibb.co/VqMHH5J/ ...
好近好精彩好好睇, 值得睇多次!!

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-7 11:53 PM 發表 查看引用來源

結局篇(下)

(字數限制,今集分上下兩部份出,未執錯字同未執圖)

伊伊在旁見證之下,我一邊進出小洋個屄,伊伊就喺小洋身邊錫佢、摸佢塊平板同埋嬌小嘅的的。

小洋意亂情迷咁一手捉住我膊頭,另一隻手亂咁摷伊伊啲頭髮。

伊伊話,我真係好羨慕妳咁靚,個妹又生得靚。

妳對奶夠大啦,呢樣嘢我滿足唔到俊仔。

俊仔可以再揸吓我嘛?估唔到伊伊咁直接。

揸吖。更估唔到小 ...
最正就係俊仔, 個結尾都好正, 期待樓主新作!!

前往最後回覆