正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
17  413.0k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
咁好玩

引用:
原帖由 natt1984 於 2019-8-7 03:17 PM 發表 查看引用來源

Cfu 話要換人做pt2
太識都一國兩制?!

換人做part 2無咗延續feel, 不知去1x1.

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-8 09:09 PM 發表 查看引用來源

仲有太姐,真係西痕到純搞友誼不講金,成日襯機非禮男客人!
班男客被人非禮完重笑住走, 過兩日又回頭呢!

引用:
原帖由 Samsamtann 於 2019-8-9 02:08 PM 發表 查看引用來源
啱啱琴日去開炮台山做嘢 上6台睇吓泰按 有間同北角中間嘅泰按 見好耐冇食過飛機餐就搵來試吓 part 1 都唔錯喎都按倒我背同腰比較緊嗰啲位
Part 2 臨尾半個鐘要唔要 加埋七魚 算啦見都谷咗咁耐咁就範 唔係死chok 有玩吓袋底 又啜lin 又俾我指插 佢好濕吓😆 跟住就發射咗 ...
C兄按咗幾耐呀?

引用:
原帖由 魔鬼@教練 於 2019-8-18 12:16 PM 發表 查看引用來源
係v7睇到佢近照仲靚個之前,都諗住上去,不過俾我公司個大佬行先,佢上到去應該見唔到我之前果個,佢無印謂是但叫咗個入房,開價4舊45miu,(未計機場稅),問後加nissan 4舊,痴線,以前係西記果邊都係2魚60miu加多1舊機稅,依家落第二區升價約倍,最後傾到全程600光豬幫我大佬搞掂,我都係覺得好貴囉 ...
WC太妹成日獅子開大口!

遊走正邪之間

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-8-22 04:13 PM 發表 查看引用來源
特別係一塊布簾之隔。你光豬畀條女打JJ摸緊條女。隔離有嗰亞伯揼緊骨。感覺好興奮。
偷偷摸摸, 正邪難分, 好過上USB!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-27 08:47 AM 發表 查看引用來源
灣仔粥店樓上因為收費比其他貴D,所以近月少咗光顧。
話說可能近期佢地生意差咗,豉油婆 WhatsApp 我話去到八月三十一日號做八折,咁我尋日又去試吓。
重申一次喱到正骨指數達80-90%,好老正的,不過環境好按得舒服。
嬸嬸技師起初好規距,去到咁上下就有少少咸抽吓我水,見咁情況我摩吓佢小腿佢無乜反應,咁我又摩上D去大比位都ok,之後佢按按吓都成個人訓上黎........幾個回合之後隔衫隔褲 ...
嬸嬸技師有幾大呀 C-Hing?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-21 10:46 PM 發表 查看引用來源

今日路過波鞋街,試探擬似太西分店,因新開無耐所以客唔多!
鼓油雖然輕熟,但保養得而,屬於大美人一個,個子不高,廣東話非常好!
泰式呢講間場算幾大,企理亁淨沖涼房都唔細,有三個枝師,外形相頭中規中矩,我估3個都2字尾果隻!
過程開始保首,中段進取,尾段放盡_解脫+輕度指探_最后煙花四起!
330+200 ...
如果好彩重可以入獨立房!

前往最後回覆