上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.6k

報到先,呢排好少上長樓梯,呢1刻在某埸按緊,正被技師間中非禮緊後欄!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 09:01 PM 發表 查看引用來源

我都想比技C抽下水,諗起都硬!
抽下後欄再攪細佬,老虎都要還拖,卒之結局都係做佐件大事🤣

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:31 PM 發表 查看引用來源

師兄講比被技C抽後欄水,小弟亦十分好此道,小小相關心得分享吓。
係近期天氣熱,我每次都會要求事前冲身。有時啱啱做完gym冲乾淨涼去到,就算真係無需要我都會冲,反正將心比己,技C見你冲乾淨,幫你按起上黎都會感覺好D,抽你後欄水都會抽得切底D。 ...
冇錯的!大熱天老虎都沖個涼先,我仲帶埋私人毛巾,推完油之後,佢D大毛巾擦吾到背脊!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 07:57 PM 發表 查看引用來源

C兄,有無自備按摩油?
曾經返大陸用自已按摩油,大陸D油厚過隻豬身上油,香港就未用過,可能香港買既差吾多價位,吾太差

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
理智上,有冇停1停,諗1諗,即刻攞返件槍套呀?我試過泰姐騎上嚟,磨兩磨就插咗1嘢,立刻推開佢,反手攞槍套先繼續!安心好多!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 11:19 PM 發表 查看引用來源

🤔 睇嚟 Iwan兄都係有料之人喎,可以分享吓經驗,過返兩招比細佬嗎?
通常我都係出盡法寶諗點可以騎泰女,好少可以比泰女騎🥴
點會係有料之人,我好彩吾係肥佬身形,算係鋼條型(細佬吾係)🤣,每次都按2個鈡以上,呢期揾同1個泰妹妹,按到D泰妺妺手軟時,泰式其實好操勞,見到泰妹妺手都攰曬,我就叫佢停低 ,幫佢拉返手D筋鬆返佢,吾係抽水,將心比己之下,泰妹就覺得你係好客,下次再揾返佢自然感覺被重視!1邊泰按推油,跟着自由發展!

去佐幾個月九記,感覺想按得好,力水夠,都係泰嬏嬏+硬件吾掂地方!泰嬏好似唔會攰 ,但又要後生 +按得+咸得,總算撞到用,最緊要就脚方便我,搭兩3個公交站就到!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 01:06 PM 發表 查看引用來源

無升空呀。我貪心小小,除非顏值好高或者身材好好,否則多數要有互動,就算條女唔比我光豬,起碼都要比我伸到入去上下路全通,大家都滿足嘅時候先起機。 ...
都好要求喎!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 07:21 PM 發表 查看引用來源

通常淨係可以隔衫摩,伸入去就隔手果D,大家嘅互動不足,幫你起機都只係交功課比你,我覺得無必要啦,不如自己打飛機。
哦!睇交流感覺而定,明白!

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-8-3 09:03 PM 發表 查看引用來源
今日再玩百5蚊,繼續冇骨運,中左大媽,同之前一樣,走時見靚女
靚女係咪清秀樣?有點裝扮,腿稍粗,5呎多1點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆