上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.7k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-4 13:52 發表 查看引用來源
落半閘都吾安全, 要熄招牌燈&大門鐵閘全關.
招牌燈不嬲都吾開,拍門入去,跟手鎖門拉布廉!D鼓油會裝裝你先,睇下你係咪好人或狼友

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-17 16:15 發表 查看引用來源
一樓一都少左泰了.
深記大南住家正泰都放假中

引用:
原帖由 kit1024 於 2020-8-17 23:23 發表 查看引用來源
大南邊頭有正泰??請賜教
161有介紹!

引用:
原帖由 kit1024 於 2020-8-18 23:57 發表 查看引用來源

c兄,係咪amy??
吾係,amy係九龍城,深記大南得來豉油+女係度泰按,豉油已經6O,吾好諗邪邪,不過手骨都掂㗎

引用:
原帖由 kit1024 於 2020-8-19 20:42 發表 查看引用來源

咁其他泰泰邪唔邪得??
佢個女都係正泰,往時有泰女過來供應,吾駛佢地出手,而家落手落脚幫客按,

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-8-21 00:25 發表 查看引用來源
佢個囡幾靚,不過生完肥左少少,是重砲手。
點止重砲,腳法仲利害,位位中,仲勁過果對手

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-8-26 18:52 發表 查看引用來源
其實而家去九泰60分鐘加手作要成5魚.不如去深水埗搵條泰揼90分鐘加手作都係4魚.抵好多.
師兄知價喎!仲要睇彩數,

引用:
原帖由 h2501h 於 2020-8-28 16:16 發表 查看引用來源
太耐冇按,今日試下去九龍城走一轉,發覺有一間長期討論的店有開,開門時師傅無表情,一對情侶剛按完走人, 按時覺得師傅手法純熟不過不太用力,尾段問我有無興趣part 2,我話唔洗,  佢繼續無表情的按,完結時我多口問句part 2要幾 ...
D泰國豉油開始識得營商之道,每單泰姐拆賬得3-4成,又要比1筆來港駛費,所以狠盡佐好多,

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-8-28 21:20 發表 查看引用來源
以前公價200,300是等你還價。我最憎不在part 溫幫你起就問你part吐,我一定reject
加3舊,已經正按2個鈡+辦事了

價低D,去深記尋寶,400已開大,不過撞手神,百份之九十係媽媽,間吾中揾到中媽級,化起妝都有D吸引

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆