上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.7k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-6 08:50 AM 發表 查看引用來源

😅oh........ 係呀,打錯,太西先真。
會吾會同1個泰C?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-7 08:27 PM 發表 查看引用來源

灣仔區最旺果條行人天橋,
再提示會比版主禁的。😅
太西,呢排少佐上去,搵日蛇出去搵吓呀先

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-7 08:27 PM 發表 查看引用來源

灣仔區最旺果條行人天橋,
再提示會比版主禁的。😅
我講得白少少,已經比版主扣佐幾拾分:smile_13:

冇運行,上到嚟豉頭婆係度!😑

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-8 01:28 PM 發表 查看引用來源

我仲冧住依家過黎太西添,啱啱路過😂
今日泰菜吾多吸引,仲見2個舊D,吾通豉頭換佐菜單,好彩老相好仲係度!即刻點名上菜,起碼有啖好食!

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-8-11 05:22 PM 發表 查看引用來源

我依家係疑似太西等緊,要等半個鐘。
啲房好黑好細一布之隔,隔離講野聽到哂,床墊舖係地下。
對的,冇去錯地方,做大事閉口冇言先過引

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-12 12:52 AM 發表 查看引用來源

尋晚上左疑似某場新開既泰骨分店,未經作實,當時有3個C苦,其中一個上緊鐘。
聽倒有客到,走左出呢望左一望,我估佢係keeper加C苦,目測兩女3頭一女3尾!
全部順眼唔係醜,揀左一個,有D似以前港姐張瑪莉既C苦,按一鐘推油。
佢一入房我巳開始同佢互動,互相搜身,互脫,一輪食奶,探洞及派彩,一鐘好快過!
沖涼位細左D,還可以! ...
沖涼位細到轉吾到身果間?係就同埋太西同1個老板,因為廣告上既泰姐彩照,其中1個而家係太西度,相似度有8成以上,吾係靚果個,

例行報告! 尋晚上太西度,專登吾call相好,1於撞手神,開門2件事,泰姐接近3,決定來個正泰,油都吾推,着返條紙褲安心老正,1埋牙就知有料到,手勢相當吾錯,力水夠,拉筋姿勢正確,間中大脾肌膚相磨,有D咸趣,佢着短褲的,所以冇美貌,就有內涵,值得1讚,途中又聽到豉油把聲,90分鍾$220,私人醒多幾草比佢,

引用:
原帖由 wcc9774 於 2019-8-25 02:56 PM 發表 查看引用來源
今天去泰西按完出嚟,见到有个客话膊头发唔到力,師傅叫肥老闆娘帮佢睇睇,肥婆話佢膊头走位同埋有淋巴壓住,按了几下就搞掂,客話好番曬,真神奇。 ...
豉油係有料之人,我個腿腰痛佐好耐,舊患!個技師打電話call佢嚟,1到就拉開布廉,2話不說就脚踩腳推,1O分鍾攪掂,邊做邊教個技師,跟手話比我知我D筋有D縮,拉多D筋會好D,果刻成個大夫咁!拜服

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-25 11:19 PM 發表 查看引用來源

聽師兄你地咁講,我又好有興趣試吓喎,睇豉油個樣都似係功夫了得之人。
可以試下約佢,我見豉油都落埸幫客按!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆