上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.4k

引用:
原帖由 natt1984 於 2019-8-7 03:17 PM 發表 查看引用來源

Cfu 話要換人做pt2
咁得意?長樓梯D大媽,就會主動叫你換人!:smile_41:

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-8-8 05:54 PM 發表 查看引用來源

快樂兄話換左老闆wor
換左老闆係LKF,唔係西!

引用:
原帖由 hk450 於 2019-8-8 04:50 PM 發表 查看引用來源
太西喺邊有冇提示。Thx ching
太西都好多間太骨,遂間遂間試下!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-8 11:23 AM 發表 查看引用來源

樣可以接受的,三十尾望落去當然同廿幾果D有段距離,但身形算好,有波有蘿有腰,重點係風蘇
仲有太姐,真係西痕到純搞友誼不講金,成日襯機非禮男客人!

引用:
原帖由 hk450 於 2019-8-8 09:40 PM 發表 查看引用來源

邊間想試吓。
一般要有齊呢兩樣條件機會大D,白淨靚仔,健碩!

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 06:15 PM 發表 查看引用來源

技師冇要求俾小費,是我自己俾的😝
堅定流呀?起雙飛5舊?還吹開大?你唔好累死人,如果你果間係開大,更加無可能!

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 07:45 PM 發表 查看引用來源

快樂兄,我都係睇開你去九記的報導開始探索之旅,再加上永廉兄推介尋丘探秘,今午好彩有此享受,絶冇吹水,作為你倆師兄的先鋒😄😝
你有無記錯?我成日都係吹水作大多,估唔到你仲吹得大過我!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-11 12:26 AM 發表 查看引用來源

恭喜師兄食好野。
係師兄你十五分鐘後主動要求雙飛?
雙飛廿分鐘後又要求其中一個出去?
地方咁淺窄玩雙飛似乎有D難度,我本身無諗過。
咁入黎淨係按啦廿分鐘果個點計錢呢? ...
技師無啦啦啦走入呢雙飛,又CC然走返去出,呢樣野我就試得多,一個按背一個玩掍,眅仔偽真槍客偽實!
當然絕對無穏性小費:smile_47:

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-12 12:16 AM 發表 查看引用來源

對的,冇去錯地方,做大事閉口冇言先過引
尋晚上左疑似某場新開既泰骨分店,未經作實,當時有3個C苦,其中一個上緊鐘。
聽倒有客到,走左出呢望左一望,我估佢係keeper加C苦,目測兩女3頭一女3尾!
全部順眼唔係醜,揀左一個,有D似以前港姐張瑪莉既C苦,按一鐘推油。
佢一入房我巳開始同佢互動,互相搜身,互脫,一輪食奶,探洞及派彩,一鐘好快過!
沖涼位細左D,還可以!

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-8-12 04:35 PM 發表 查看引用來源

吓,嗰間標榜老正。竟然有料到
係呢度出Post,好多C兄已三番四次強調,正骨邪按咸趣無絕對,只是過別事件,與間場無關!
就算2/F咁正氣,老板咁很嚴,一様間中有C苦咸濕D男客人,搞到人地要出征!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆