上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.4k

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-29 07:27 PM 發表 查看引用來源
今天去了盛女道太按, 囡囡有幾分似dj soda, 囡囡話 是他的朋友 ,信不信由你,囡囡個樣好甜 ,皮膚超滑 ,我由按一小時 增加至兩小時, 囡囡識按, 全程享受, 本來不想 增值, 我說太攰, 但她說還有四天就離開, 我一時心軟 ,答應了 ,全程格3 摸 600元。 ...
九記大下, 無一次牀單, 我覺衛生未夠好!
女間唔中有好野,大部份都係後生!

引用:
原帖由 happybigball 於 2019-9-2 02:50 PM 發表 查看引用來源
剛剛試了新場(貴金屬), 環境同ching 講一樣算好好, 我間房係窄左少少但新and clean, 豉油比我睇哂全部,最尾都係簡最後生果個, 樣ok, fit body, 但我覺得波細左D, 推油都算有心機但手法唔好同老正比,全程無over touch but final ask $300 for hj, i rejected.  我話300用口就OK, but she rejected.  S ...
屌!@無over touch, 臨尾又想樓人VAS, 只想撳9人河包的水, 手法同牛肉麵一樣咁刻人曾, 一於同老扳娘投訴!
無改善就BlackList啦, 無互動有咩好玩? 直接上1/1 太按好過!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-2 09:16 PM 發表 查看引用來源

快樂兄咁勞氣,各有各際遇,我果個好似服侍老公咁,沖涼之後返房幫我抹背,衫早就攞出嚟等我,幾乎幫我着埋,幾吾慣!
呢個事後服務,做開大場,至有咁既家教!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-9-3 07:20 PM 發表 查看引用來源

剛試了重金屬 ,地方真的不錯,特別欣賞 洗手間沖涼 的地方很大, 另外水壓很夠,也很熱 ,嚟過熱水按摩很不錯, 囡囡方面 ,一入到去見到三個c10, 心知不妙,算!來個正按, 點知, 也算是有驚喜 ,囡囡 按 我下身 大髀位 ,常常觸及我的小弟弟 ,刻意撥開毛巾 ,毛巾只有一小部分蓋著 弟弟的小頭, 極之誘惑, 我當然是扮著瞓覺 ,但弟弟已經肅然起敬, 她索性揭開毛巾雙手在 弟弟的兩旁來回 ...
咸脆最能令人回味,刻意索價一次無回頭!

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-9-10 08:41 AM 發表 查看引用來源
灣仔二樓是否比三樓食埋?昨晚去二樓所見,印象果位是三樓豉油。技師手骨夠力到位,0咸0趣。
有D咁既事?有C兄話三樓豉油返左泰國啵!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-10 12:15 PM 發表 查看引用來源
牽黎街 X牽大廈:又係餐牌寫明 HJ 幾錢,見技C樣一般,都無試。
潛水艇樓上:我懷疑執咗,上去揾唔到。
好好運氣:注場的都玩得吓,只係唔太深入。而且偶有後生的。不過好多時獅子開大口。硬件都可以的。
粥舖樓上:正骨,周不時有OL或鬼婆幫襯。好多技C會比抽水,但係抽得太深入佢地又唔感的。 ...
除左2/F,3/F,專業,其他都可以唔使試,大部份都獅子開大口!
住家太執左?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-11 09:29 AM 發表 查看引用來源

灣仔11樓,真係冇乜接觸喎,可以分享下嗎?
應該係書局樓上果間!

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-9-12 01:05 AM 發表 查看引用來源
岩岩係61睇到中環2F好似轉左手,有冇兄弟知咩情況
肥婆無做之後已轉左兩手,而加食全餐!

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-9-12 09:34 AM 發表 查看引用來源

又變做明買明賣。。。但個價算平定貴呢?
广告有打出呢,係貴左,上到去有無稳性收費,真係唔知無試過!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-18 03:54 PM 發表 查看引用來源

鄉里集團經營!大手入貨,做福骨民,宜咸宜淡,😙話題1轉,原來太西既看舖,功力不在豉油之下,按完D筋鬆咗1半,宜繼續跟進!
最近旺角波鞋出現擬似太西分店!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆