上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.4k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-12-17 13:49 發表 查看引用來源
太子道西去飲咖啡!
識飲咖啡就唔會報200蚊60分鐘啦!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-12-21 11:25 發表 查看引用來源
上太西160試了w囡囡,中女,起初樣有cool,我話按60分鐘,她按我很到位有力,我不甘平凡,試吓她的底線,話按下面入D, 她按指示辦,hi 下邊邊,到我幫她按手臂,抽她水,hi下波波,沒反抗, 我話sleepy, 她竟知我意思,摸下brother, 過程互動,但沒 ...
到位而不越位,少咸多多趣!
諗起都有D硬!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-12-24 12:38 發表 查看引用來源
邊間舖?
我估係牛肉,果間D女女個個都係咁能樣,"你唔出又唔早D講" "摩波波要加1舊" "除巴呀又1舊" "錫埋波波呀又加多1舊",沒完沒了同你逐樣計,好多C兄已BL呢間!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-12-26 09:26 發表 查看引用來源
Same boss. 我去的是圓周
即係牛肉分店!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-12-27 17:56 發表 查看引用來源
深水,元州,如果係,吾好試,我試過!
湯房環境好差,像人妖一樣既女,一開門即閃!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-1-5 00:08 發表 查看引用來源
係咪黑長褲,5呎1,2寸,都順眼好笑容?前晚幫我推油,大半場好正規,最尾忍吾住叫佢揸飛機,好聽話即刻做,價都冇講過,
C兄,比女抽水,又抽得幾爽啵,D技C都係人一個,有時咸濕過D男人!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-2-14 21:09 發表 查看引用來源
今天去了太西160,見一新女,20+,略大件但可接受幫我推油,初說一小時,最後都是2小時,為何加時,更係有d 野玩留耐小小,臨走看見一中女,一20++可一試。 ...
C兄,是否全場技師客人,都帶住口罩?

引用:
原帖由 linyiting 於 2020-3-8 16:12 發表 查看引用來源
今日中午去左九記咖啡店旁泰按,人吾多,九十分鐘光豬推油,價錢好底,按得幾好,但硬件不太好,問我要吾要舒服啲,但吾比摸,所以只齋按,會再去 ...
但吾比摸,只齋按,絕對正確選擇!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-9 12:27 發表 查看引用來源
呢排去佐邊度蒲?留港燒肺😑
新年之後,只有初四去過一次做GYM, 除左返工放工, 其余時間都係屋企!
最近深記多左三四檔年輕太骨啵, 有無試下?

回覆 695# taipoman 的帖子

自己可以上16X網揾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆