正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
30  412.6k

重金屬 現在有制服? 野野都倒奶咁 ....不過仲係長褲
而且全部都後生 瘦身

按就普通 接近查油
雖然光豬 但又完全冇問增值

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-14 21:21 發表 查看引用來源
同感,好似燒豬抹油!
雖然現在d 係後生 樣幾好 身材亦好
就查油就真係唔多ok

過程中有掂下 袋同棍 但都係輕輕 一下半下

但到按手 又比你隻手放係佢再腿之間 完全冇拎開 按完手都可以繼續放

不過又完全冇問增值 ... 好奇怪

仲有幾日就到期,到時應該會開返 ... 不過可能會好多人 ...
因為大家都等左好耐 ha ha

昨日去完九龍城
太西雖然落閘但有開
事頭婆係度話滿晒

重金屬同長樓梯就似係未開 按鐘拍門都冇人應

最後去左誠男舊鋪 好在仲有位
全程光豬但正骨 按功不錯
按既期間 都有唔少人按鐘 不過都full 晒

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-5-11 17:46 發表 查看引用來源
有冇去事頭婆另一間,重金屬隔離再隔離果間?話曬姐姐們同1間宿舍
呢間我一直都冇去過
唔知係同一個事頭
呢間6 台都有廣告?

另外見重金屬同長樓梯 6台都轉左名,可能轉左手?

回覆 772# newbc 的帖子

果日去成男 90 分鐘 $220 , 貴過太西嗎? 我唔記得了

引用:
原帖由 bread_butter 於 2020-5-17 13:41 發表 查看引用來源
冇得返深圳,骨癮起,唯有照各師兄指引,獨闖咖啡店。技師樣貌冇驚喜,C9型,雖然冇接受佢嘅增值服務,但依然好用心按,舒服抵贊。
不過今日第一次幫襯真當黑,竟遇上揸牌,離開時,見到個樣好啲嘅女人,唔似技師,唔知係咪老闆,另外有小妹妹 ...
好樣d 既女人 有拆起頭髮 會廣東話?
呢個應該係睇場 如果係佢按功係師父級 真係鬆晒同深入 但如果係佢按就唔好諗其他野 正正經經按正骨

引用:
原帖由 bread_butter 於 2020-5-19 17:55 發表 查看引用來源
雖然我唔知邊個同我按,但就算拒絕技師增值服務,佢都好友善繼續用心按,又拉筋頂腰,160一個鐘,俾幾草小費,佢都係滿面笑容合十講泰文「多謝」。 ...
阿C 應該唔會問增值

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-20 13:03 發表 查看引用來源
斷空食客 , 佢話要排隊.
其實可能大家唔係講緊同一間?

引用:
原帖由 aeonho 於 2020-5-27 23:53 發表 查看引用來源
突然想試太西姊妹店'剩男道。
唔知其他ching有無評語?
只想純老正。
地方比太西細好多
按摩床好似得兩張 另外果d 係泰式床(即係地下)
呢間從來都冇人問增值 好似一直係老正

前往最後回覆