上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
53  412.2k

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-8-26 10:58 PM 發表 查看引用來源

唔怪得我唔推油
條女有小小唔開心
推油最能攪起細佬

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-3 09:09 AM 發表 查看引用來源

喱個重金屬新場睇黎豉油開黎專招乎咸蟲,私隱度明顯提高,之後會唔會淨化長樓梯為全正骨呢?
豉油咁有計劃,相信$300 HJ 亦都係豉油希望統一收費,可能我地要合謀企硬只比$200,咁樣大家都唔洗食貴嘢。 ...
呢招就係我之前講,我地巴打打只出$200,逼所有女女就範啦。
諗諗最低消費200加300,已經係500,可以係dup 加做90分鐘價了

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-11 07:16 AM 發表 查看引用來源

遲D有啟德地鐵開通,有個出口係九記街入面!
開左後,小店慢慢消失,一係就大加價

冇骨運
今日試左間九記牙簽街新鋪,198 60分鐘。
泰妹算後生,不過似查油多個推,最後開價加3,最後大家同意2.5,出事啦,唔比掂,係完全唔掂得,我唔玩啦,黑面再偷鐘10分鐘,之後話香港人唔好。我由頭至最後都冇手多,佢講到好似我食左唔比錢咁。呢間要blacklist,deal 唔倒要黑面,fxxk,出面大把198!
呢間玩法應該似牛肉店,大家要留意

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-10-19 05:56 PM 發表 查看引用來源

師兄,是否餐廳側邊上果間新場?
係呀全中

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-10-21 09:53 AM 發表 查看引用來源

同情。
喱間我果日喺正正樓下間餐廳食完晏都考慮過上去,地下細細個黑色招牌。
後來都係去咗太西舊場,免咗一劫。
以為你試過

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-10-24 10:17 AM 發表 查看引用來源
這兩天去了太西150,爆到飛天,都是遲D再去。
合理價自然多客啦

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-10-19 12:03 PM 發表 查看引用來源

同情。開名喇,不可種容。
條女就係廣告紫3果個,大家要小心呀

今日玩左重金屬,上到去見d 女唔多得,一係唔靚,一係中女,
我果個就係唔靚既比較後生,正常推冇手多,最後開左200增值唔比摸,咁免啦,冇黑面,努力完成最後10分鐘

引用:
原帖由 flat26d 於 2019-10-26 04:24 PM 發表 查看引用來源
晨早上太西,泰囡着露膊衫+ 短褲,光豬推油舒服,跟住我幫佢按,少不免抽吓水,最後佢幫我part 2,順利派彩,不過囡囡香水味好重,幾個鐘都末散。
師兄,有冇光佢豬,增值加左幾多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆