正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
31  413.0k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 07:40 PM 發表 查看引用來源

D技C最中意見到小朋友特然變左大人,硬賓賓企起身!
係喎
如果條女盛讚你條野靚
又硬又大條
多數有運行

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 07:21 PM 發表 查看引用來源

通常淨係可以隔衫摩,伸入去就隔手果D,大家嘅互動不足,幫你起機都只係交功課比你,我覺得無必要啦,不如自己打飛機。
認同
大佬 你例行公事咁
又唔比揸
不如自己打無咁嬲

貼左係舊貼
貼返過黎先

終於試長樓梯
環境感覺乾凈
音樂幾好 好有泰feel
衰在同隔離一布之隔
無得談情
又冇得咸
好在俾左件正泰
皮膚黑得黎好滑
都算幾靚
話下月走
29o埋單

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-4 11:32 PM 發表 查看引用來源

師兄你梗係骨齡淺,遇到正嘅技C梗係照談情,照抽水,有得上照上啦,至多細聲少少,咁樣有偷情 feel 先過引嗎。
唔係好慣一布之隔
仲有同條女做咩講咩
又同佢姊妹傾
出到大堂佢姊妹望住我好老尷
因為唔靚姊妹.眼神想食左我咁
幫我按既靚泰 睇得出我唔啱佢
問佢contact又唔俾

又試一間
係酒店附近
機場道 係一間spa樓上
開門係中泰
樣一般 
地方似一般足仔 
開價180/6o分 3oo/12o分
識按 傾計話第一次黎喎
差唔多尾10分 手作開3
呃我唔知價
唔屌佢
只按可以一試

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-6 08:50 AM 發表 查看引用來源

😅oh........ 係呀,打錯,太西先真。
長樓梯俾我感覺難開大

原來係太西

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 02:10 PM 發表 查看引用來源
啱啱去完太西,按90分鐘,技師3x左右中等身材,換上紙褲後開始正按,5分鐘左右已被技師脱了推油,再按約10分鐘左右,技師覺得不太夠力,揾多一個雙飛按,原技師幫我按手,我也順手按佢大小腿,約20分鐘後,幫手技師岀去了,原技師就係咁錫我全身,之前摸JJ,後來直接環吹😝,忍唔住反手為攻,帶上雨衣上馬,完事後再幫我全身按到夠鐘,放低500走人😁 ...
咁正
係泰?
$5oo好合理 
屌 上次個泰中女 $5oo手作公價(

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-8-10 03:10 PM 發表 查看引用來源

咁正
係泰?
$5oo好合理 
屌 上次個泰中女 $5oo手作公價(
補充 唔係太西 係飛機道

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-13 10:16 PM 發表 查看引用來源
一次好簡潔咁講最近既五次....土瓜灣兩間...6台有廣告..正骨....完,難貴2F..大肥開門,問佢可唔可以揀第二個,好似唔知比左D咩反應我,之後沖完涼返黎都係佢:')...唔係我杯茶,係咁幫我自動起機...仲問點解唔硬..我心諗妳都唔係我杯茶點硬呀...之後硬用意志力出左...好似係一鐘加埋TIPS...400落樓...之後今日九記二連擊..先太西再長梯...太西又係撞著矮肥...按左90分 ...
五次都唔中一個
又真係灰啲
即係用左$15oo至$2ooo
夠玩一次好既

引用:
原帖由 魔鬼@教練 於 2019-8-18 12:16 PM 發表 查看引用來源
係v7睇到佢近照仲靚個之前,都諗住上去,不過俾我公司個大佬行先,佢上到去應該見唔到我之前果個,佢無印謂是但叫咗個入房,開價4舊45miu,(未計機場稅),問後加nissan 4舊,痴線,以前係西記果邊都係2魚60miu加多1舊機稅,依家落第二區升價約倍,最後傾到全程600光豬幫我大佬搞掂,我都係覺得好貴囉 ...
真心貴

$6oo光豬飛機

前往最後回覆