上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  412.3k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-21 10:46 PM 發表 查看引用來源

今日路過波鞋街,試探擬似太西分店,因新開無耐所以客唔多!
鼓油雖然輕熟,但保養得而,屬於大美人一個,個子不高,廣東話非常好!
泰式呢講間場算幾大,企理亁淨沖涼房都唔細,有三個技師,外形相頭中規中矩,我估3個都2字尾果隻!
過程開始保首,中段進取,尾段放盡_解脫+輕度指探_最后煙花四起!
330+200 ...
多謝C兄無私分享,又多個地鉄去到的好地方。
$330 + $200 
即係 part 1 - $330
Part 2 - $200 對嗎?
$300 是否 個半鐘?

近期唔夠時間專登過海去九記,唯有留港(島)消費,去咗幾間無乜特別好講。
直至尋日去日本某大城市名大廈,二樓一出𨋢對住果間。
眼見有三個囡囡都係廿幾歲唔肥同都幾靚,60分鐘$220,part 2 另加$280,皮膚好滑都叫有波有蘿,反正part 1 都係認真按並非査油。值得推介!

引用:
原帖由 姣婆四 於 2019-10-16 11:05 PM 發表 查看引用來源
上次按泰式,找間色情免問,泰妹按得幾好,真正舒筋,今日再搵佢,佢話推油好,是旦啦,點知今次佢按近J位, 佢見硬了話加二百出,原先無諗過是照出啦....
原先諗住長期幫襯佢,以後無下次搵佢

或呢間泰式.... ...
唔係太明四哥/姐 你講乜,即係 part 2 出得唔𣈱快?

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-19 11:27 AM 發表 查看引用來源
冇骨運
今日試左間九記牙簽街新鋪,198 60分鐘。
泰妹算後生,不過似查油多個推,最後開價加3,最後大家同意2.5,出事啦,唔比掂,係完全唔掂得,我唔玩啦,黑面再偷鐘10分鐘,之後話香港人唔好。我由頭至最後都冇手多,佢講到好似我食左唔比錢咁。呢間要blacklist,deal 唔倒要黑面,fxxk,出面大把198!
呢間玩法應該似牛肉店,大家要留意 ...
同情。
喱間我果日喺正正樓下間餐廳食完晏都考慮過上去,地下細細個黑色招牌。
後來都係去咗太西舊場,免咗一劫。

話說早排社會氣氛影響,無乜心情泰按。
尋日當係慶祝選舉順利完成,上咗C兄推介的 旺角籃田。
中午上到去有個高瘦長髮的開門,樣都幾好,着熱褲,廿六歲。
按得十分深入進取,坐上我背大比貼實我pat pat。知道佢唔使太多熱身,我就反而訓低 enjoy 吓。
轉身時佢問我洗唔洗HJ,我話 no need ,然後尋上去咀佢,只係小許反抗,一論攻勢之後打算光佢豬,點知佢原來 M到,只可以除上身。
真係活到老學到老,我第一次見正式飛機場,條女係正宗 高瘦平,咁都叫人一世物一世,見識一下世面啦。
90分鐘 $330,咁我都比 $500 唔洗找。

引用:
原帖由 flat26d 於 2019-11-26 10:57 AM 發表 查看引用來源

我琴日都想上去試,但要等成一個鐘,唯有走先。
另外喺咪要call佢地開門,樓下嗰鐘都冇单位按鍵。
我下午大約一點去唔洗等
我入去時咁啱有人出,所以無留意要㩒鐘

引用:
原帖由 iam46709394 於 2019-11-27 09:55 AM 發表 查看引用來源
尋晚同上星期去左灣仔旅遊店樓上,褲都換左長左好多,手法都正宗左好多,如想咸加趣呢期可以skip
專業喱間真係去過大約 四/五次,真係未試過有運行,硬件又差。

引用:
原帖由 iam46709394 於 2019-11-28 09:49 AM 發表 查看引用來源
可能師兄樣太老正了之前幾次都幾咸吓但上次預番前星期同一個女仔,手法正過正骨水,真係唔知點解....
可能C兄你靚仔,正骨妹都忍唔住要咸濕你

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-11-30 01:30 PM 發表 查看引用來源
有無Ching知道好專業轉彎隔離1樓果間是什麼料子?有無鹹點食?
牽黎C街 定 樂黑街 呀?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-11-26 10:29 AM 發表 查看引用來源
話說早排社會氣氛影響,無乜心情泰按。
尋日當係慶祝選舉順利完成,上咗C兄推介的 旺角籃田。
中午上到去有個高瘦長髮的開門,樣都幾好,着熱褲,廿六歲。
按得十分深入進取,坐上我背大比貼實我pat pat。知道佢唔使太多熱身,我就反而訓低 enjoy 吓。
轉身時佢問我洗唔洗HJ,我話 no need ,然後尋上去咀佢,只係小許反抗,一論攻勢之後打算光佢豬,點知佢原來 M到,只可以除上身。
...
尋日下午去咗九記咖啡室樓上,今期幾件都後生樣靚兼着得進取,比咗件相對様一般的我。
都 ok 啦因為有第二樣睇頭,係上圍。
入去前條女已經有D淫樣,咁我反而專登着返條紙底,睇吓佢點搞。
果然一開始按手法已經好進取,短褲坐上黎不斷磨,按十分鐘已經索性除咗我條紙㡳。見我enjoy,花咗唔少時間按我C眼蛋蛋⋯⋯
轉身問我要不要HJ,問我想比幾錢,我話 $200 要除佢衫,佢笑住無反抗。
嘩! 我估有 E 級以上,乳雲唔多,粒的亦細粒(同我粒差不多大),軟熟情度應該係真奶。
真係大反差,早幾日玩完飛機場,今次輪到大乳牛。
後來着鞋時睇清楚,條女Pat Pat 同條腿都正常瘦,反而D肉去灑上身對奶,好有趣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆