上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  412.2k

上星期啱啱去完曼谷一轉,當然唔打算喺度講曼谷推油內容,淨係想比較價錢,其實以太西定價,$150/60分鐘,part 2 加 $200,喱個價錢唔好講香港,喺曼谷計都差不多喎。
咁當然曼谷場地方大D企埋D,但係香港食個晏都貴好多啦,加上人地又機票又住宿,又要偷雞摩狗咁。
利申:小弟三幾年先去曼谷一次,仲要同老虎同行,資料未必好準確。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-27 12:14 AM 發表 查看引用來源

5舊肯定揾你老襯!
無錯,喱間D技師 之前的一係講明唔會part 2,有嘅多數都係 $200-$300左右,$500 可能係試吓你反應。

灣仔粥店樓上因為收費比其他貴D,所以近月少咗光顧。
話說可能近期佢地生意差咗,豉油婆 WhatsApp 我話去到八月三十一日號做八折,咁我尋日又去試吓。
重申一次喱到正骨指數達80-90%,好老正的,不過環境好按得舒服。
嬸嬸技師起初好規距,去到咁上下就有少少咸抽吓我水,見咁情況我摩吓佢小腿佢無乜反應,咁我又摩上D去大比位都ok,之後佢按按吓都成個人訓上黎........幾個回合之後隔衫隔褲上下其手都再無反抗,但係一伸手入去佢就走開。
再來回幾個回合都係伸手入去抽一陣水又走開,
始終喱到正骨指數高加豉油睇得緊,但係正正因爲咁,偷偷地玩又幾過癮,
後來我見按得咁上下啦,索性坐起身大比鉗住佢抽水,佢欲距還迎比我先極速除 Bra 扣,然後拉高件上衫,扯低底面褲到小腿,食奶指插佢一輪,之後嘗試光佢豬就唔成功。
光陰似箭,按完著番衫臨走諗住都醒佢幾草嘢,點知佢都無出黎送客,慳番。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-8-27 10:43 AM 發表 查看引用來源

師兄,你通常做幾多分鐘
通常一開始話60分鐘,按落掂嘅話,同佢講加到去90分鐘。
進可攻退可守。

引用:
原帖由 leglover 於 2019-8-27 12:14 PM 發表 查看引用來源

嬸嬸技師有幾大呀 C-Hing?
目測四十頭

引用:
原帖由 Elon111 於 2019-8-27 10:28 PM 發表 查看引用來源
小弟玩新手 只去過牛肉檔同長樓梯
始終旺角紅磡方便 上6台見到有兩間但係寫住色情 連出火都免問 想問下係咪冇part2??
一於去試吓啦師兄,試完之後返黎包膠啦

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-27 10:59 PM 發表 查看引用來源

我都好耐冇去...諗返起老闆娘個隻風韻真係好正...如果佢按有邪的話一定會好似股市插水一樣...
有次喺灣仔好太平果間咖啡店飲野,見到老闆娘喺度,佢嫁條鬼佬的。

引用:
原帖由 Elon111 於 2019-8-29 11:31 AM 發表 查看引用來源
新手包膠番
昨日經過灣仔 去咗金車干 6台有廣告
環境非常舒適 樣中上 目測20尾
手勢好過九龍城牛肉同長樓梯 足鐘 550落樓
$550, part 1 + 手作 + 上路 。
60分鐘全包宴,對嗎?

今日上長樓梯,後生女隔一輪先開門,話唔好意思滿座,正當我失望之際,佢跟手介紹我去新舖。
睇黎佢比我地喺度宣傳得太多,真係太好生意?
佢話新舖喺撕紙街,心諗福X樓原來係你地嘅,都去睇下啦,心諗如果真係的話就轉去太西。
去到原來唔係喎,樓下一個招牌一D指示都無,門口泰文字都無隻。
上到去係長樓梯豉油開門,佢都認得我。
新舖環境更勝長樓梯,裝修靚D,入口三張按腳櫈,冲涼房都兩間,入面好似大約四間梗房,單人房仔細細有盪門再加布簾,私隱度好高,收費仍然係60分鐘/$200。

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-8-29 10:04 PM 發表 查看引用來源

咁技師手勢如何? 有後生嗎?
其實環境好之外我當日遇到一個高質的靚女,我估三十中,來自芭堤雅,嚟香港第二日。最可惜係佢開$300HJ,$400用口,我問佢如果光豬呢佢開$500。
多番議價最後都係無功而還,淨係俾我係咁以抽下佢水,決定下星期再試過。
喺門口換鞋同豉油吹水,佢話諗住新鋪私隱度高啲,多啲做VIP,之後仲開咗支紅酒同我飲咗兩杯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆