上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  412.2k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-30 10:48 AM 發表 查看引用來源

其實環境好之外我當日遇到一個高質的靚女,我估三十中,來自芭堤雅,嚟香港第二日。最可惜係佢開$300HJ,$400用口,我問佢如果光豬呢佢開$500。
多番議價最後都係無功而還,淨係俾我係咁以抽下佢水,決定下星期再試過。
喺門口換鞋同豉油吹水,佢話諗住新鋪私隱度高啲,多啲做VIP,之後仲開咗支紅酒同我飲咗兩杯。 ...
豉油其實幾好客,識得待客之道。
見我咸咸濕濕咁,同我暗示新舖可以玩得放D,又話有靚女仔到會推介比我。
反正喱度實行一國兩制,有正有45度。
因為全正有時會唔夠喉。
全45度又太明碼實價太公式。

引用:
原帖由 happybigball 於 2019-9-2 02:50 PM 發表 查看引用來源
剛剛試了新場(貴金屬), 環境同ching 講一樣算好好, 我間房係窄左少少但新and clean, 豉油比我睇哂全部,最尾都係簡最後生果個, 樣ok, fit body, 但我覺得波細左D, 推油都算有心機但手法唔好同老正比,全程無over touch but final ask $300 for hj, i rejected.  我話300用口就OK, but she rejected.  S ...
喱個重金屬新場睇黎豉油開黎專招乎咸蟲,私隱度明顯提高,之後會唔會淨化長樓梯為全正骨呢?
豉油咁有計劃,相信$300 HJ 亦都係豉油希望統一收費,可能我地要合謀企硬只比$200,咁樣大家都唔洗食貴嘢。

引用:
原帖由 happybigball 於 2019-9-3 09:40 AM 發表 查看引用來源
曹兄, 有無比較過依輪新定舊鋪D師傅好D?  請指教.
其實我係住同工作都係港島的,九記幾吊腳所以唔係成日去的,所以近期少去長樓梯,好難比較。
不過重金屬新開而且有誠意,照計都應該去捧吓場。

啱啱又去完重金屬,今次技C目則三十中,樣其實可以的,少肥(膊頭濶)但係無乜肚腩,條腿都唔粗。
反正一開始五至十分鐘正經後,佢已經十分進,抽佢幾嘢水佢已經索性行過去摔咗度門佢,唔似其他太按,喱度私隱度真係好高。
提外話,原來走廊右邊D房咪好細嘅,今次左邊果排房濶落好多,大約兩倍大,舒適好多。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-5 04:04 PM 發表 查看引用來源
啱啱又去完重金屬,今次技C目則三十中,樣其實可以的,少肥(膊頭濶)但係無乜肚腩,條腿都唔粗。
反正一開始五至十分鐘正經後,佢已經十分進,抽佢幾嘢水佢已經索性行過去摔咗度門佢,唔似其他太按,喱度私隱度真係好高。
提外話,原來走廊右邊D房咪好細嘅,今次左邊果排房濶落好多,大約兩倍大,舒適好多。 ...
再講返條女,佢英文完全唔得。
佢一摔咗門,我咪馬上禽佢啦,除 Bra 無耐佢先至記得冇問我攞錢,開我$500,我話 too expensive ,佢都聽唔明,咁我話 three hundred,佢竟然即刻 No No No,然後着返晒衫,我心諗你無野呀。
之後佢用手機 google translate 寫咗啲泰文,話黎香港係要搵錢的.........搞一輪原來佢以為我講要 free,我用佢部手機打 $300,佢話ok,之後就立刻光佢豬。
Lin 頭細 加上假胸,唔係太好玩。反而指插下面就十分濕滑。條女都算好淫,好少女任我(已經食+中兩指)抽插連續十幾分鐘仍然不為所動,反而佢鏈住我下面到咁上下我都要轉下位冷靜吓,叫佢面向上我一邊食lin, 一手卒lin, 一手指插佢啦,佢老味雙腿開到好大任插。
之後我問佢有無 condom, 佢就話係no sex。
60 分鐘轉頭夠鐘,房內比佢$300,出面比$200。
真心值得推介。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-9-5 04:17 PM 發表 查看引用來源

師兄,,我唔要高私隠,,有無好介紹?
😅 如果唔需要私隱,可以叫佢唔好關門

引用:
原帖由 natt1984 於 2019-9-5 05:19 PM 發表 查看引用來源

睇嚟除咗中超外都幾好
條女係咪頭髮過膊頭啲?金髮定黑髮?
黑色長髮,個名 T字頭,類似 ‘滔 X’

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-9-7 11:03 PM 發表 查看引用來源
犯了規, 更改一下先:
今天去了重金屬,技師開門,黑色長髮,代了濃妝。去了走廊左手面第一間間房,兩張墊,冇乜客,一個人霸哂,沖完涼入去順便關門.

技師好按得,舒服到幾乎瞓著,兩隻手攤係度經常摸到佢大脾。之後轉身就開始挑逗,掃袋袋按前列線玩細佬又掃我lin,跟著問我hj開價300,我話too expensive 冇還價拒絕了,跟著佢都冇停手繼續掃lin玩細佬想引我落搭,我就繼續扮瞓覺,最後她 ...
太子女同事頭同事坐鎮,睇嚟佢哋都好重視呢間新鋪,相信近期如果佢哋有好野,都會優先放落新鋪。

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-9-8 01:35 PM 發表 查看引用來源

係呀,原來諧音都唔得。。。
係呀,我上次話某運動員個花名都唔得,大家要留意下啦。

話說灣仔區係小弟地頭,有時唔想山長水遠去九記,會喺灣仔搵食:
藥房樓上:想有咸趣的話好似要乞咁,豉油睇得太實,近期已經好少去。
專業樓上:私隱度太低,硬件又唔理想,技C一般嬸嬏,都試過有咸趣,但係都少去啦。
香X大廈:太明碼實價,有咸無趣,純part2唔係我杯茶。
京X大廈:上去同層有四間,一間內地佳麗我唔like。一間又開宗名義寫明HJ幾錢,我又唔啱。一間0咸正宗,一間有咸有趣,只係上次去件嬸嬸麻麻地。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆