上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  412.3k

牽黎街 X牽大廈:又係餐牌寫明 HJ 幾錢,見技C樣一般,都無試。
潛水艇樓上:我懷疑執咗,上去揾唔到。
好好運氣:注場的都玩得吓,只係唔太深入。而且偶有後生的。不過好多時獅子開大口。硬件都可以的。
粥舖樓上:正骨,周不時有OL或鬼婆幫襯。好多技C會比抽水,但係抽得太深入佢地又唔感的。

總括黎講我覺得灣仔無九記咁好玩同平,唔知其他巴打有何見解呢?

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-9-11 08:06 AM 發表 查看引用來源

開左後,小店慢慢消失,一係就大加價
我都係咁諗,到時一開地鉄,即加租。
一係鋪頭加價,一係搬去第二區。

引用:
原帖由 eddiecychan 於 2019-9-11 12:14 AM 發表 查看引用來源

絕對同意,多數費事專登過九龍,九記又吾近地鐵。有間wanchai 11樓好似冇人提喎。
灣仔11樓,真係冇乜接觸喎,可以分享下嗎?

今次一次過試曬九記新舊舖,比較吓:
長樓梯目測三個 廿X 青春樣亦得,可惜我果個大比都唔比摩,尾段問我要唔要hj,我價都費事問就 no 佢,part 1 唔係泰式推油,係泰式查油,嘥我時間。
重金屬目測三件都係 三十幾四十歲,樣亦唔係好,都試吓啦。
技C大件頭夠力按得唔錯,亦非常深入,開$300,我還$200即成交,打得溫柔,出咗之後清理乾淨仍然無呃鐘繼續按,按到咁上下又嘗試幫我打過,我年紀大加上佢又唔係靚,打咗約十分鐘小弟都硬唔起,可惜。
即係有辣有唔辣,後生無技巧,有經驗果D但樣唔掂,始終好難兩全其美嘅。

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-9-15 06:31 PM 發表 查看引用來源
又去了重金屬。c9技師開門,豉油婆太子女唔係鋪頭。雞同鴨講吱喳咗一陣先搵得番上次個中女技師。間大房有客,去了左邊第2間房,張骨牀窄到轉身都跌落地。
Part 1 水準依然,舒服到瞓著。今次擺到明,多了挑逗,又間唔中請食波餅。

按完轉身準備hj,個技師一黎就錫啖細佬,話同細佬打個招呼先。。。跟住攪了幾下問都冇問就用口,真係意料之外。之後主動拉高件衫同bar磨我,我順便除佢bar 扣揸揸,真波 ...
恭喜師兄食好嘢。
咁請問即係無套環保吹到口爆?
係嘅話師兄都好勇敢喎。

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-9-17 04:00 PM 發表 查看引用來源

她開300預左你回200, 但我忽然想,回她300開大,不知會如何
我周不時係咁回,有D會唔制,有D會回再多D開大(有時$1000),我有時又會回$300要佢光豬,......... 議價途中不忙抽吓水,主要大家開心啦。

啱啱又上完去重金屬,發現下面加多咗個大招牌。
今日呢個係之前按過我的,老相好服侍非常好,$300起機亦玩得開心。
主要想講係臨走時䜴油在大廳,又招乎我飲杯紅酒,搵佢傾左幾句。
證實後生女真係佢個女,叫佢 FxFx,佢話通常啲人係一邊。
問佢生意點.....傾開話灣仔粥鋪樓上豉油早兩日上黎探佢,佢話基本上灣仔區的太按佢都識的。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-19 01:33 AM 發表 查看引用來源

有唔錯既感覺!
另外啟得最近回勇,順利升空兩次!
咁有趣,之前去都麻麻地。
揾日又試吓先。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-18 09:53 PM 發表 查看引用來源

基本上所有泰按豉油都認識!
上兩個周日晚,上左龍友到,初初頭兩次踩場都係老師父開門,以為老正0咸無入閘!
第三次忠於后生女開門,咁就即時入閘啦:smile_47:,一廳一房,兩件女,一腳兩制!
頭Part正骨技C,Part Two手工技C,一次玩晒兩件,全程300+200! ...
分兩個技C做 Part 1 & 2,真係未試過喎。
話時話,有D技C 幫你 Part 2 時只係比你好有限度抽水,有D只可以隔衫,有D唔除但係比你伸手入去,有D除上唔除下,當然最正有D比你全光豬啦。
所以同樣 $200 / $300 Part 2 ,都有唔同玩法。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆