44 12345
上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
43  413.1k

引用:
原帖由 BMX4 於 28/7/2019 00:50 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
曹公子現在係長樓梯VIP。

不過要講得隱晦d,不要咁揚。
我都想正骨之餘,亦有多鹹趣。

引用:
原帖由 斷空食客 於 16/8/2019 12:19 發表 查看引用來源

我都上咗去,0咸趣。但技C逗出火。
如要平價按,呢間係唔錯選擇。
請問太西平價按,是否不包推油?
齋泰式傳統按摩?

引用:
原帖由 斷空食客 於 23/8/2019 01:04 發表 查看引用來源

推油都係同一價
太西推油同價,無鹹趣都可以一試。
近期幫襯長樓梯數次,發覺技c推油無乜力水,好似搽油咁!

引用:
原帖由 uji_lover 於 22/8/2019 23:36 發表 查看引用來源

我前兩日上過太西平價
$15o/hr
屌 冇撩我喎 o咸
大隻 目測大波 樣順眼 按一般
稱4o歲

又試過盛女有間
一入去見到後生 青春無敵 就佢啦
大家有傾有講 可惜完全o咸 
雖然26歲 但有料到  按得好好 
有心機 

報告完畢 ...
有無光豬推油?

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 19/9/2019 13:50 發表 查看引用來源

太西150看舖可能是阿AB跟住過嬰民自冇,她是正骨之女神,樣有Dcool,但傾落也好ok, 你對人好,人對你好,如想問她可否幫你按入D, 你大可一試,因我有腰問題,她也幫我按比gap. 但會好painful.  ...
我都試過正骨之神,2小時做推淋巴&彈根,推油。都係收$300。
如在灣仔,尖咀,銅記,兩小時收費超過$6xx。
將我多年寒背問責解決曬,我埋單時私人醒$100。
但推淋巴&彈根,過程痛過生腎石。
真功夫,平靚正。

引用:
原帖由 aeonho 於 16/10/2019 19:03 發表 查看引用來源

我都試過正骨之神,2小時做推淋巴&彈根,推油。都係收$300。
如在灣仔,尖咀,銅記,兩小時收費超過$6xx。
將我多年寒背問責解決曬,我埋單時私人醒$100。
但推淋巴&彈根,過程痛過生腎石。
真功夫,平靚正。 ...
我女友今日黃昏,第一次試太西,指定揾正骨之神。
佢話推淋巴未試過咁正,亦有幸老闆娘出手按腰位,兩位一出手便知道係猛料。
我話下次記得要預約, 紅牌嚟㗎。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 16/10/2019 22:19 發表 查看引用來源

九龍D場,太骨大部份都安得OK架!
平靚正!
我現在每星期都去太西幫襯,起碼不是hea推。
亦有幸地兩星期前預到正骨女神,見識真功夫。全程都落足心機,無hea.

順便俾自己女友知,我平時單拖出九龍城太西推油。俾佢感覺我好老正。
當然碰唔到正骨女神,其他技c,我亦都有鹹趣花生食,順便光豬推油。

回覆 591# Simonhatesjazz 的帖子

sleepy後按J,仲有無收附加費

回覆 595# Simonhatesjazz 的帖子

按J唔出,唔洗俾增值稅,真心底玩。

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆