上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
61  412.9k

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-30 10:51 AM 發表 查看引用來源
花果山條樓梯求多少少提示:smile_41:
根據 小弟的理解, 長樓梯於6台有 ad,ad 內也有相片,其中一張也顯示長樓梯, 是茶檔的對面,如果花少少時間爬下文, 應該可以找到正確的位置。祝成功。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

今天9按150換哂囡囡,幫我按的樣一般,但夠放,90分鐘350包tip, 被囡深入淺出,除吧打碟。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
有勞ching,願聞其詳。

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2019-7-31 09:15 AM 發表 查看引用來源
諗起你哋果啲場景,條嘢都扯扯地,泰嬸按我都唔抗拒,最重要係有咸有趣🤗
補充: 樣30+,識按,初時不時借意liu下身敏感位(最享受)我示意那裡較倦,她也善解人意幫我多按,仲越按越入,C波,健談。

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-8-3 09:03 PM 發表 查看引用來源
今日再玩百5蚊,繼續冇骨運,中左大媽,同之前一樣,走時見靚女
這批相頭不掂,如想真按就例外,但仍有一位是我近期摯愛,她是真按的,沒味的,但可直接光豬,她維持專按精神,見我光豬也面不改容,她時陀泰,廣東話好掂,大情大性。90分鐘醒她4草。紅牌需預約。祝你好骨運。

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-8-4 02:54 AM 發表 查看引用來源

:chcz_11:  有啲咁筍嘅好嘢﹖純按老正鬆吓,不知去邊處搵呢﹖  :chcz_12:
都係9記150。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-5 10:30 PM 發表 查看引用來源
今朝再上咗九記長樓梯,搭巴士去到九記大迴旋封路,行咗幾條街去幫襯,結果都無失望。
一上到去咁橋就係上次個舊相好開門,我冲完身光豬入房訓低,先享受頭十五分鐘好深入的按摩加被抽水,之後佢已經認唔住成個趴矖落黎錫我後頸..........跟住大家搞咗一輪之後,佢係全無反抗之下光豬埋,一輪食奶及指插之後係時候啦,今次我做足準備有帶套,順利進入果條濕滑到滴水嘅賽道。一時忘形之下,有幾吓啪啪聲都幾大聲,始終 ...
恭喜師兄,我也有類似經驗,最後上套做左,非常刺激,請問你那個相頭如何?幾時走?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-8 11:12 PM 發表 查看引用來源

一般要有齊呢兩樣條件機會大D,白淨靚仔,健碩!
各位師兄大有希望,看速度與激情主角,不論光頭,只需大隻就有囡囡有車。

今天連掃兩場:9西150及長梯
前者: 除了睇場外,其他jc一般。
後者:按我的最舒服是按面和頭,有spa手法,其他部位也勤力,我沒接受她的特別要請,200不用找。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆