上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
61  412.9k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-12 11:56 PM 發表 查看引用來源

師兄,目測有無其他技C 掂呀?
臨走見兩位JC 較後生, 20+,<30, 相頭ok靚,但好們都有共同的地方:唇上的汗毛較為特別

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-14 08:07 PM 發表 查看引用來源

頭先上去問咗,開早十,收晚十二。
不過喱期太西質素都每況愈下,唯一係後生,様真係差D。
都係果句,大家返屋企等消息。

又另外,肥婆豉油返咗,技C們都收斂咗好多。😞😞 ...
可以即刻轉場去佢另一間lu。一於打游擊戰。

今天去完聯x樓 見有兩位囡囡 , 有liu我增值 , 我沒有理她 ,上相頭是周家也可看到的 ,未試的 就自己想想。

今天去了盛女道太按, 囡囡有幾分似dj soda, 囡囡話 是他的朋友 ,信不信由你,囡囡個樣好甜 ,皮膚超滑 ,我由按一小時 增加至兩小時, 囡囡識按, 全程享受, 本來不想 增值, 我說太攰, 但她說還有四天就離開, 我一時心軟 ,答應了 ,全程格3 摸 600元。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-3 09:09 AM 發表 查看引用來源

喱個重金屬新場睇黎豉油開黎專招乎咸蟲,私隱度明顯提高,之後會唔會淨化長樓梯為全正骨呢?
豉油咁有計劃,相信$300 HJ 亦都係豉油希望統一收費,可能我地要合謀企硬只比$200,咁樣大家都唔洗食貴嘢。 ...
剛試了重金屬 ,地方真的不錯,特別欣賞 洗手間沖涼 的地方很大, 另外水壓很夠,也很熱 ,嚟過熱水按摩很不錯, 囡囡方面 ,一入到去見到三個c10, 心知不妙,算!來個正按, 點知, 也算是有驚喜 ,囡囡 按 我下身 大髀位 ,常常觸及我的小弟弟 ,刻意撥開毛巾 ,毛巾只有一小部分蓋著 弟弟的小頭, 極之誘惑, 我當然是扮著瞓覺 ,但弟弟已經肅然起敬, 她索性揭開毛巾雙手在 弟弟的兩旁來回按摩 ,也來回 掃過 小弟弟 ,持續差不多十數分鐘 之內, 我 由硬變軟再變硬再變。。。感覺難以言喻, 跟著她問我 do you want, 我擰頭 ,沒有黑面,離開時 是給了兩草 作小費, 這次的性價比 也不錯。註:臨走時有太子女說再見,及見到兩個後生囡在吃飯。

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-9-17 09:32 AM 發表 查看引用來源

試帖由 iam46709394 於 2019-9-17 09:15 AM 發表 
尋晚去左長樓梯,第一次去,比想像中乾淨,上到去見倒二個技師中中哋但無所謂啦adventure嘅心態,原來都好多床位目測可能有10個。見真係好攰就按1.5小時,之後都係咁上下過程啦去到咁上下就開始引吓你咁但又真係幾舒服,開價$300,但因為佢又唔係我杯茶同因為太攰所以無要增值,但之後都長時間係禁區同二點位置 ...
她開300預左你回200, 但我忽然想,回她300開大,不知會如何

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-18 03:54 PM 發表 查看引用來源

鄉里集團經營!大手入貨,做福骨民,宜咸宜淡,😙話題1轉,原來太西既看舖,功力不在豉油之下,按完D筋鬆咗1半,宜繼續跟進!
太西150看舖可能是阿AB跟住過嬰民自冇,她是正骨之女神,樣有Dcool,但傾落也好ok, 你對人好,人對你好,如想問她可否幫你按入D, 你大可一試,因我有腰問題,她也幫我按比gap. 但會好painful. 

引用:
原帖由 27126425 於 2019-10-6 01:12 AM 發表 查看引用來源

重金屬係咪161個封面有三條女個間?我個日就係去哩間,係樓下見到後生老闆娘同個男仔係下面街玩電話,上到去,大門,入面廳都同長樓梯一樣,係個廳無冷氣,同間房無長樓梯咁靚,手勢都仲好正中,技師好正經絕不抽水😭 ...
師兄有無光豬上床? 給囡囡一個暗示, haha

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-19 11:27 AM 發表 查看引用來源
冇骨運
今日試左間九記牙簽街新鋪,198 60分鐘。
泰妹算後生,不過似查油多個推,最後開價加3,最後大家同意2.5,出事啦,唔比掂,係完全唔掂得,我唔玩啦,黑面再偷鐘10分鐘,之後話香港人唔好。我由頭至最後都冇手多,佢講到好似我食左唔比錢咁。呢間要blacklist,deal 唔倒要黑面,fxxk,出面大把198!
呢間玩法應該似牛肉店,大家要留意 ...
同情。開名喇,不可種容。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆